Nu prea ai avea voie sa faci reclame la alte saituri,dar nu e treaba mea.In rest sunt total de acord cu ce scrie acolo.
"Atunci cum v-ați simțit? Nu pe bune, v-ați ofticat sau v-ați simțit mândri?
ªtiți ce nu-mi place, chiar mã dezgustã, la voi, suporterii lui Dinamo? Fãrã ranchiunã, doar ca și constatare, sunteți atât de frustrați încât nu va puteți bucura de un succes al unei echipe românești doar fiindcã e Steaua. Doar fiindcã sunteți și veți fii mereu Steaua-wanna-be, doar fiindcã fãrã Steaua n-ați avea etalonul ãla dupã care sã vã mãsurați înãlțimea la care nu veți ajunge niciodatã pe plan internațional. Cãutați chichițe și subtrefugii sã va bucurați de orice statisticã sau insucces al Stelei și gãsiți motive și nod în papurã în orice a fãcut bine aceastã echipã de-a lungul timpului. Am ajuns sã vãd români care comenteazã traseul ușor al Stelei din '86, minimalizând singura performanțã notabilã a unei echipe de fotbal din România, doar fiindcã e Steaua. Cum naiba puteți fii atât de copii? Pe bune…
Bãi, m-am bucurat joi searã și mã bucur de fiecare data când Dinamo joacã în Europa și face câte un meci bun. M-am ofticat când i-a fost anulat golul ãla cu Marseille în ultima secundã de joc acum ceva ani și am simțit aceeași frustrare și nedreptate cã atunci când România nu a fost în stare sã ținã de rezultat în rahatul ãla de meci cu Danemarca. Voi de ce nu sunteți la fel? Voi de ce nu sunteți români? Voi de ce a trebuit sã cântați "I love you Boro" atunci când toatã suflarea stelista plângea? Voi de ce naiba nu ați umplut Piața Universitãții niciodatã? De ce singurele voastre motive de sãrbãtoare și bucurie au fost și vor fii întotdeauna eșecurile Stelei? Uitați-vã câteva minute în oglindã, doar voi cu voi, și dacã nu vã veți recunoaște asta înseamnã cã sunteți niște ipocriți. ªi vã mințiți pânã și pe voi…
Urmeazã maine Steaua – Dinamo. ªi noi, suporterii Stelei, așteptãm un spectacol fotbalistic. Voi, suporterii lui Dinamo, așteptați tot asta sau un nou foc de tabãrã din scaunele stadionului Ghencea ca sã aveți iarãși ce sãrbãtori anual, la fel cum noi sãrbãtorim an de an o noua aniversare de la câștigarea celui mai important trofeu european al fotbalului intercluburi?
Hai România…
P.S. Acest post nu se referã la TOÞI suporterii lui Dinamo. Doar la cei care se regãsesc in cele de mai sus."
Sa nu fiti nevoiti sa intrati.
var addthis_pub = '';var addthis_language = 'en';var addthis_options = 'email, favorites, digg, delicious, myspace, google, facebook, reddit, live, more';