FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

O Noua Sectiune A Siteului

Azzido30.08.2009 06:04

Salut,

Nu stiu daca ati observat, dar pe prima pagina a siteului, pe bara de sus, a aparut un nou buton, o noua categorie.

Deocamdata este doar un link catre articolele de la capitolul istorie.

Eu as vrea sa dezvoltam putin subiectul si acolo sa fie o scurta istorie a clubului, de 2-3 pagini, iar tot acolo o sa punem niste linkuri catre jucatorii emblematici si personajele importante din viata clubului.

Deci, avem nevoie de urmatoarele:

- o scurta istorie a clubului, cu referiri la tot ce inseamna Steaua, inclusiv sectiile mai putin cunoscute.

- articole despre anumite personaje importante din viata clubului.

- date statistice ?!?

- orice alte informatii care credeti ca ar avea ce sa caute pe sectiunea respectiva.

Astept propuneri.

PS: postati aici ceea ce vreti sa trecem acolo si ma ocup eu.

Adrian30.08.2009 17:10

Azzido

Impreuna cu utilizatorul Maye, am inceput la sectiunea "Lotul Stelei" doua topice despre statistica. E vorba despre date statistice ale jucatorilor stelisti in acest sezon in campionat dar si in cupe europene. La momentul potrivit, se va face si un topic pentru cupa. Desi, s-ar putea ca datele meciurilor de cupa sa fie trecute la topicul de campionat.

La sfarsitul anului o sa fac o contabilizare a tuturor datelor stranse si o sa prezint statistica din acest sezon: goluri inscrise,primite, cel mai bun jucator, cel mai slab, golgeteri, cei mai buni pasatori, cel mai "murdar" jucator, cel mai "curat", etc.

Si cred ca aceste date pot fi trecute la Istorie.

Mai mult, voi vorbi cu I.N.Money si ne vom apuca de o serie de articole in care vom prezenta meciuri ale Stelei din anii trecuti sau povestea unor campionate. De ceva vreme am avut ideea de a scrie o analiza a perioadei "becalii", ca sa vada lumea partile bune dar si cele rele.

Sunt vreo 7 ani, e ceva de lucru, dar cred ca vom reusi sa facem treaba.

Apoi, in functie de posibilitati, o sa incepem sa ne referim si la alte perioade din istoria Stelei sau alte generatii de jucatori.

Propun, totusi, ca articolele domnului Ardeleanu sa fie trecute la sectiunea Istorie(asta daca nu sunt deja acolo).

lbj09.09.2009 00:33

Azzido, sectiunea istorie nu apare in bara de sus atunci cand suntem pe forum.(later edit:nici in tracker)

2. o sa postez tot aici, desi nu are legatura, 2 nemultumiri mai vechi:

-la video, filmuletele care sunt pe site, de cele mai multe ori le vad pe jumatate de ecran, cealalta jumatate fiind neagra(deci jumatatea din dreapta de filmulet e disparuta pe undeva)

-ma enerveaza la culme faptul ca nu poti sa postezi la comentarii un link fara sa ti-l modifice si sa-ti puna niste "..." pe la mijloc, astfel futandu-se tot linkul.

video.jpg

Azzido09.09.2009 12:39
Azzido, sectiunea istorie nu apare in bara de sus atunci cand suntem pe forum.(later edit:nici in tracker)

2. o sa postez tot aici, desi nu are legatura, 2 nemultumiri mai vechi:

-ma enerveaza la culme faptul ca nu poti sa postezi la comentarii un link fara sa ti-l modifice si sa-ti puna niste "..." pe la mijloc, astfel futandu-se tot linkul.

partea cu sectiunea Istorie am rezolvat-o.

Investighez faza cu linkuril.

De bugul cu clipul video il rog pe George sa verifice