FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Deplasari Externe

ultras200428.08.2009 18:51

Etapa 2 - 1 octombrie

Grupa H: Twente - Steaua 20:00

Etapa 4 - 5 noiembrie

Grupa H: Fenerbahce - Steaua 22:05

Etapa 5 - 2/3 decembrie

Grupa H: ªerif Tiraspol - Steaua 20:00

rezistenta_ultras28.08.2009 19:25

o sa fim in numar mare in olanda desi distanta e considerabila...sa o ardem si noi liber macar 1 data in viata,pentru cei care nu au ajuns deja pe acolo...

la istanbul o sa fim probabil in numar si mai mare decat in olanda...dupa ce i-am vazut pe cei de la galata la lucru sunt curios sa ii vad si pe "greii" turciei...de data asta o sa plec cu 1 zi 2 inainte pentru a avea timp sa cumpar tot ce am de cumparat...

la moldoveni e problema vizelor,dar imi place sa cred ca ne vom prezenta onorabil si acolo,desi la prima vedere pare cea mai neatractiva deplasare...desi e cea mai apropiata destinatie,tind sa cred ca vom avea cel mai scazut numar de suporteri din tara acolo,sub olanda si turcia.

P.S:sunt curios daca vor fi prezenti in deplasarile externe vesnicii protestatari care nu mai dau prin deplasarile din tara...sau astea externe nu se pun?

albanezul28.08.2009 20:24

adisor nu se potoleste.. :) stii de ce nu am mers la Galati,pt ca cody trebuia sa vina cu un 8+1 pana la urma nu a mai putut,si mai ramasese decat masina lui rechin..si ne cerea la benzina 50 de lei de om..consumul mare.si na,unii nu vroiau sa dea banii atat.a fost o dezorganizare totala.nu s-a stiut daca se joaca meciul si nu am vbit din timp pt microbuz sau autocar..asa ca plm.o bila neagra.dar macar recunoastem,urmatoarele speram sa le onoram.

ultras200429.08.2009 06:08

stie cineva cam cat m-ar costa o plimbare cu trenu de genu eindhoven-Amsterdam- Enschede-eindhoven?

am gasit un zbor budapesta-eindhoven in jur de 400 ron cu plecare miercuri si intoarcerea vineri.

lbj29.08.2009 06:48

cam 75 de euro toata distractia cu trenul

rezistenta_ultras29.08.2009 07:14

jucam in aceeasi zi in olanda cu cei de la CFR...poate terminam odata pentru totdeauna distractia cu cei de la kvsc si restul specimenelor de pe acolo.

Azzido29.08.2009 09:07

ar fi fost amuzant sa jucam si noi si Dinamo, in aceeasi zi la Istanbul.

cred ca era showul de pe lume. noi cu Dinamo, Fener cu Galata :))

cred ca ieseau niste incidente ca in filme. sau poate cine stie cum iesea un razboi romano-otoman.

off, ce imaginatie am si eu :))

Azzido29.08.2009 09:13

ps: e distanta de 130 km intre Enschede si Eindhoven

ultras200430.08.2009 09:02

am gasit o combinatie mai buna

din Cluj pana in dortmund la 230 ron dus-intors cu wizz air

dortmund-Amsterdam-Enschede-dortmund cu trenul vreo 80 euro

cazare am vazut ca gasesti de la 15 euro

lbj30.08.2009 22:22

e combinatie mai buna la bani, ca te duce la vreo 140-150 de euro cu totul, fata de 180 varianta tarom sau klm...dar pierzi mult mai mult timp pe drum, si cobori in nspe gari, si nu stiu daca se merita

ultras200431.08.2009 15:57

as pierde mai mult timp pe drum daca ar trebui sa vin pana in Bucuresti

bodanelu01.09.2009 07:08

daca vreunul din voi avea bilet la compania asta:

SkyEurope a intrat marti oficial in faliment, a anulat toate zbururile si si-a suspendat operatiunile, a anuntat compania aeriana slovaca, aflata in dificultati financiare severe, scrie Mediafax.

"SkyEurope informeaza, cu mari regrete - in special pentru pasageri si angajati, dar si pentru partenerii de afaceri - ca SkyEurope Airlines AS (inregistrata in Slovacia), subsidiara operationala a SkyEurope Holding AG (Austria), a suspendat operatiunile dupa ce administratorul special responsabil cu restructurarea companiei a cerut oficial inceperea procedurii de faliment", se arata intr-un comunciat al companiei.

Cititi mai mult pe www.mediafax.ro

rezistenta_ultras01.09.2009 08:30

mi-a dat peste cap tot sejurul falimentul asta...

trebuia sa fac un tur hawaii-ibiza-maldive-dubai cu aceasta companie...sa vad cum o scot la capat acum.

bodanelu01.09.2009 09:34

@rezistenta astia aveau curse buc-viena-Amsterdam

rezistenta_ultras28.10.2009 22:24

la istanbul,cineva de pe aici?

rezistenta_ultras30.10.2009 13:42

e cineva interesat de deplasarea la istanbul cu microbuzul?

ultras200430.10.2009 18:55

acuma veniti si voi :(

1on30.10.2009 20:46

Dacă vrea careva să meargă, se pare că o să meargă in excursie:

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=17491

Fenerbahçemiz ile Romanya'nñn Steaua Bücareș takñmñ arasñnda, Fenerbahçe Șükrü SaracoĂŸlu Stadñ'nda, 5 Kasñm 2009 Perșembe günü oynanacak UEFA Avrupa Ligi H Grubu 4. hafta karșñlașmasñnñn biletlerinin satñșñ devam etmektedir. Bilet fiyatlarñ așaĂŸĂ±da belirtildiĂŸi gibi olup; Kongre Üyelerimiz ve Platinium Kart sahipleri 5, Gold Kart sahipleri 3 ve Classic Kart sahipleri 1'er adet bilet alabileceklerdir. Bilet satñșñnda kart ibrazñ mecburidir.

BðLET FðYATLARI:

TÜRK TELEKOM VE MðGROS KALE ARKASI TRðBÜNÜ : 55 TL

FENERIUM ÜST H-I BLOK : 110 TL

FENERIUM ALT G BLOK : 165 TL

FENERIUM ALT B-F BLOK : 215 TL

FENERIUM ALT C-E BLOK : 255 TL

FENERIUM ALT D BLOK : 265 TL

Ultima frază e cheie. Cu google translate se traduce așa:

Vânzări bilete de carduri de depunere sunt obligatorii.

Ticket sales of the cards are mandatory submission.

La vente des billets des cartes est la soumission obligatoire.

Vă redau o parte din discuția pe care o am cu un prieten turc, suporter de-al GS:

eu: ce-nseamnă asta?

eu: Bilet satñșñnda kart ibrazñ mecburidir.

Ali: zice ca se vand biletele in continuare dar numai la cei care au card de suporter

Ali: deci fara card nu poti sa iei

Ali: trebuie sa geseti pe cineva de acolo care are card si asta e cam imposibil

eu: deci nu-i vorba că nu se vinde cu bani gheață, așa cum speram

Ali: nu e vb de bani e vb de cardul de membru ,suporter

cozmin03.12.2009 18:53

Fie vorba intre noi...beliti rau fratii nostri de la Chisinau.Mai se bat si cu pumnii in piept ca domne suntem 150 da la Tiraspol am fost 70,pai aia 70 n-au fost in stare sa dea ei tonu la scandari?parca juca Unirea aseara...forza Steaua forza Steaua e...e...si cand au venit pe aeroport cantau melodiile alea de pe cd-u ala gsp..de tot cacatu ! S-au cam pisat pe noi aseara

lucvald-190204.12.2009 10:11

pai de unde mentalitate si atitudine daca ei traiesc unde traiesc....