Greselile de scris sunt de inteles. In schimb, e de apreicat felul in care gandesti.
Greselile de scris sunt de inteles. In schimb, e de apreicat felul in care gandesti.
Volkan ãla am impresia cã are ceva probleme la cap. Am vãzut un meci de cupa Galata-Fener, în care l-a luat la bãtaie pe unul în timpul meciului și nu vroia sã-i dea drumul nici când s-au adunat toți jucãtorii și arbitrii în jurul lui. Plus ce-a fãcut la EURO.
sa batut cu lincoln...
Volkan ãla am impresia cã are ceva probleme la cap. Am vãzut un meci de cupa Galata-Fener, în care l-a luat la bãtaie pe unul în timpul meciului și nu vroia sã-i dea drumul nici când s-au adunat toți jucãtorii și arbitrii în jurul lui. Plus ce-a fãcut la EURO.
sa batut cu lincoln.....
ma baieti lasati pe historie la o parte hai sa vorbim de fotbal,eu zic ca sa fie greu pentru Fener la Bucuresti,dar trebiue sa castiga,noi tot stim ca cat sta Jiji la staeu nu ajungenti nicaeri,imi placeam chiar foarte mult steau chiar si acuma dar nu am sa uit ce a facut ciobanul la Hagi si la Lacatus,Hagi cea mai cunoscut Roman afara si simbolullui sportul Romanesc, nu are voie ciobanul sa jigneasca pe el, nici pe Lacatus.
Fener nu chiar in forma dar pana la meci sa fie gata
Volkan: titular la echipa la nationala si cel mai bun portar din tara
gokhan:cel mai iubit fotbalist la lot,iese foarte mult la atac, cel mai bun right beck din Turcia ,titular echipa nationala
lugano:capitanul de la nationala uruguai
bilica:il stiti dela u-Cluj,sincer mie nu im place dar joaca bine
roberta Carlos:nu trebiue sa zic nimic ,dar totusi are varsta
mijloc
mehmet topuz:cel mai scump transferul de vara Fener a platit 9 milione de euro pentru el incet incet intra si el
emre:poate cel mai in forma jucator din lot
Cristian:un DMC clasic, stie fotbalu
andre santos:joaca direct la echiba nationala braziliei,aveti grija de el ,e foarte peruculos
atac
alex de souza:un numar de 10 classic,are un talent extra ordinar ,are 49 selectii la brezilia,poate sa invinge singur o echipa daca vrea
guiza:e u futbolist bun dar rateaza mult,daca prinde o zi proasta rateaza chiar 10 pe meci
scuze pentru greseli totusi sunt strain,am incercat sa scriu Romaneste cat mai pot,salutare din istanbul
gökhan nu este cel mai iubit fotbalist la lot.
mehmet topuz este scump.dar la care meci a jucat???
alex care meci din cupele europene a castigat singur?
lugano:daca cu arbitrii din europa face lafel ca ın tara nu oate sa joace nici un meci.
dos santos:cel mai periculos.....
fenercluj eu cred ca o sa iesiti lider din grupa asta.dar ar fii rusine sa pierdeti puncte la grupa asta...
fenercluj eu cred ca o sa iesiti lider din grupa asta.dar ar fii rusine sa pierdeti puncte la grupa asta...
Si pentru voi era o rusine sa nu va calificati in CL anul trecut.
O sa fie foarte greu, Fenerbahce e favorita clar, dar nu uita ca Steaua s-a autodepasit in multe meciuri cu adversari mai tari din ultimii 4-5 ani
Si pentru voi era o rusine sa nu va calificati in CL anul trecut.O sa fie foarte greu, Fenerbahce e favorita clar, dar nu uita ca Steaua s-a autodepasit in multe meciuri cu adversari mai tari din ultimii 4-5 ani
asta e ce sa facem..neati batut bravo.v-am felicitat si atunci.dar la grupa asta sincer parerea mea este ca fener primul loc , twente 2 si Steaua 3.dar puncte foarte aproapte 1-2 maxim sau averaj.miasi dorii sa iesiti impreuna cu fener.ca una e o echipa din tara mea si alta e echipa din tara care am copilarit si am trait.bafta mare...o sa tin pumnii pentru voi.
gökhan nu este cel mai iubit fotbalist la lot.mehmet topuz este scump.dar la care meci a jucat???
alex care meci din cupele europene a castigat singur?
lugano:daca cu arbitrii din europa face lafel ca ın tara nu oate sa joace nici un meci.
dos santos:cel mai periculos.....
frate lasa sa alegem noi cine cel mai iubit futbolist la Fenerbahce,tu nu ai de unde sa stii ![]()
alex afost liderul la pas decisiv la Liga Campionilor 2008 cred ca ai uitat,
topuz ultimul meci dela campionat a jucat la primul 11 si a jucat chiar bine
lugano e lugano ,nu a vazut nici o cartonas rosu la europa
eu zic luam 9 puncte la istanbul
si 5 la deplasare
you will get 9 points home.. ohh wait you just lost with twente ..
frate lasa sa alegem noi cine cel mai iubit futbolist la Fenerbahce,tu nu ai de unde sa stii
alex afost liderul la pas decisiv la Liga Campionilor 2008 cred ca ai uitat,
topuz ultimul meci dela campionat a jucat la primul 11 si a jucat chiar bine
lugano e lugano ,nu a vazut nici o cartonas rosu la europa
eu zic luam 9 puncte la istanbul
si 5 la deplasare
ia zii ma tu esti turc sau roman? nu ma invata pe mine ce e in fotbalul turcesc.
la 2008 nu am uitat deloc.atunci jucau brazilienii ca era zico.inainte sa vina zico sau dupa ce a plecat zico.dece numai e liderul ??? sau dece numai joaca brazilienii ca atunci.sa ıti zic ceva tine vorbele mele ın minte bine.sfertul de finala in cl din 2008 o sa fie cel mai mare pas al vostru in cupele europene.nu o sa mai vedeti ın viata voastra asa o mare chestie ın cupele europene(lafel ca cupa turciei.ultimii fani fenerbahce care au vazut cupa turciei sunt barnie si fred...tuncay sanlı nu se nascuse ınca) asa ca lasama pe mine sa comentez despre echipe turcesti.tu vezi de treaba ta...
9 din 3 ati pierdut.sa vedem cele 6 care au ramas cele faceti...dereyi görmeden pacaları sıvamayın...
We are not galatasaray fans. They are stupid. We dont have to tell you about our atmosphere or the stadium as you are going to see it anyway.
'' they are stupid'' ???
moderatorii vedeti ca ma injura in limba mea proasta asta...crede ca tin cu fener???ia zii fato cu ce o sa faci chestia aia care ai zis??? vrei sa te imprumut???.dar fii atenta sa nu te intepe pe tine...
Hey,turkish people,Fenerbahce fans,our match is getting closer and you are so quiet!!!
Please share with all your friends from Turkey