de agatat se pot agata, dar pe exterior. si cum noi n-avem acces pe exterior o sa cam fie o problema.
mi se pare mie sau stam destul de pasivi legat de chestia asta. poti sa iesi pe poarta sa agati mesaje pe gard? din cate stiu eu nu. Si agatatul o sa fie greu.
la ce va asteptati fratilor?cred ca e doar inceputul asta...
acum, mai mult ca oricand, cred ca se poate spune fara teama ca fenomenul e pe moarte, de fapt cred ca isi da ultima suflare...
sper totusi sa ma insel, dar viitorul nu suna deloc bine pentru suporterii din peluze...
Gardurile omoara fenomenu???
Din partea mea as vrea sa fie gardurile cat alea de pe bombonera sa avem pe ce ne urca,chiar nu ma supar.
nu ma gandeam la garduri cand am spus ca e pe moarte fenomenul.
ma refeream in general la situatia din fotbal si la ura care au inceput sa o aibe oamenii vis-a-vis de ultrasi si suporterii din peluze.
in fine, nu mai conteaza...
cred k ati spus de 100 de ori in ultimii 2-3 ani ca fenomenul e pe moarte, ca plm...da, clar se incearca sa se puna capat, sa se limiteze actiunile suporterilor, dar in loc sa ne lamentam pe forum mai bine ne vedem de treburile noastre si mergem mai departe
acum tinand cont ca au sarit in teren 2 insi de la sud in istoria recenta,nu prea ai cum sa condamni masura asta...
oamenii si-au facut un calcul logic...decat sa plateasca 50.000 E amenda pentru fiecare descreierat care sare aiurea in teren,mai bine investesc cateva sute de euro in extensiile astea.
Si da,se poate deschide o poarta si sa se agate steagurile (de gard) prin exterior,deci nu conteaza cat de lung e gardul..
Poate ca o sa fim mai frumosi pe garduri mai inalte la gol ![]()
gardurile nu sunt mai inalte. Au doar in o inclinare de 30-50 cm spre peluza.
Sa va ingrijorati de existenta fenomenului atunci cand nu vor mai fi garduri
fenomenul nu e deloc pe moarte , va fi pe moarte numai atunci cand il vom lasa noi .... si din cate observ suntem din ce in ce mai delasatori in privinta asta ... ..
Esti din Danemarca??! ![]()
asta ai inteles tu?
Cat de tare e asta, merita facut mesaj : Sa ne ingrijoram cand nu vor mai fi garduri ! Atunci intr-adevar fenomenul a murit..
Ca la ZOO
. Urmeaza sa ii invete pe jucatori sa nu hraneasca animalele din peluza. Bulangii.
mai zic inca ceva mai zic inca ceva..doar noaptea-i mai lungs ca **** mea..
**** Dinamo bai nene..ca jucam il unico derby..nu mai suferiti la gard aiurea..
))
Il lasam sa moara pentru ca uneori suntem mult, mult, mult prea toleranti cu probleme grave!