FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Meciul Din Irlanda

adyirlanda22.08.2009 09:27

poate cineva sami spuna daca vine cineva de la Steaua an dublin cu vanzare de ansemne ,,,tricouri fulare steaguri etc lameciul din 27 cu sfintii .ma numesc Adrian si locuiesc an dublin vom fi la meci cateva sute daca nu mi.

rezistenta_ultras22.08.2009 09:47
poate cineva sami spuna daca vine cineva de la Steaua an dublin cu vanzare de ansemne ,,,tricouri fulare steaguri etc lameciul din 27 cu sfintii .ma numesc Adrian si locuiesc an dublin vom fi la meci cateva sute daca nu mi.

sper sa nu va comportati ca cei din scotia.

steaua99forever22.08.2009 09:55

parca vad: "Gigi BECAAAALII esti cel mai tare !"

dopuletzul24.08.2009 15:17

am si eu o intrebare :

Cum ar trebui sa ne comportam?Eu am sa vin cu un steag mare ros-albastru si am sa confectionez si un banner dar inca nu m-am decis ce sa scriu pe el poate veniti cu idei

Nu stiu cati romani o sa vina din tara dar stiu ca de aici din irlanda o sa fim multi, foarte multi.

bodanelu24.08.2009 15:39

@dopuletzul orice ai scrie pe el scrie romaneste. Nu cu K in loc de C sau alte prescurtari a la messenger. Cum am vazut in scotia...

The Game24.08.2009 15:53
am si eu o intrebare :

Cum ar trebui sa ne comportam?Eu am sa vin cu un steag mare ros-albastru si am sa confectionez si un banner dar inca nu m-am decis ce sa scriu pe el poate veniti cu idei

Nu stiu cati romani o sa vina din tara dar stiu ca de aici din irlanda o sa fim multi, foarte multi.

Asta ca o idee,un banner impotriva lui Becali,dar asta doar daca sunteti de acord cu protestul peluzelor ce se desfasoara de aproape un an.Mesaje anti-gibon au fost afisate si de catre suporterii lui TSKA Sofia,care au o solida prietenie cu baietii din Sud,si de un roman care locuieste in San Jose,fost membru Titan Boys,ar fi bine de aratat ca adevaratii suporteri ai Stelei nu au fost cei din Scotia care au strigat numele infectului si au facut un banner mizer cu "Mandri k suntem romani"....

Si asta ca o idee,aveti pe site sectiunea Cantece,unde aveti cantecele galeriei.Daca sunteti mai multi baieti poate reusiti sa va mobilizati si sa cantati 2-3 cantece din repertoriul galeriei,cateva recomandari personale ar fi "Iubim Steaua","Mergem prin toata tara" si "Steaua,clubul nostru drag".Eventual,daca vrei sa faci o treaba,scrie cantecele pe o hartie si imparte-le oamenilor in peluza.

Aici ai linkul de unde poti invata cantecele: http://www.fcsteaua.ro/cantece.Ai varianta lor in format audio in acea lista la care scrie deasupra "Cantece disponibile".

Bafta si reprezentati cum trebuie spiritul Stelei si implicit Romania.

BAF-kimi24.08.2009 16:11

Romania, Irlanda, Sofia si San Jose/Toti vrem ca ciobanul sa plece

sau plm ceva de genu' :D

The Game24.08.2009 19:02
Romania, Irlanda, Sofia si San Jose/Toti vrem ca ciobanul sa plece

sau plm ceva de genu' :D

Am eu o idee de mesaj pentru baietii din Irlanda,nu stiu daca e o idee buna,dar totusi,imi expun ideea:

Din Irlanda pana in San Jose/Toti avem aceeasi dorinta: Gigi LASA-NE!

dopuletzul24.08.2009 21:46

eu ma gandeam la ceva de genu

Borcea+Becali=LOVE

dopuletzul24.08.2009 21:50

A si am uitat sa va spun am fost si in Scotia cu banner-ul pentru Bergodi ala cred ca a fost ok. cat despre oier... nu am vrut sa scriu atunci despre el.

Cred ca mai importatnta e Steaua decat un personaj ca el.

BAF-kimi24.08.2009 23:29

Nu ma, tu scrie ce a zis TheGame sau ce am scris eu, adica sa fie de cioban. ;) Echipa o puteti incuraja cu "Forta Steaua", puteti sa incercati sa cantati si ceva ca "Iubim Steaua". Dar in niciun caz ce a fost in Scotia, ca nu juca Romania si mai ales sa strigati "timis0ara", ca nu sunteti in 89. :| Mai cantati "Gigi, Gigi, Gigi Lasa-neeee", "Pleaca din Ghencea, Becali Pleaca din Ghencea" a si "M**e dinam0". :D A si daca ai mai multa panza zi si ceva de FRF. :))

KERATOCONUS24.08.2009 23:37
eu ma gandeam la ceva de genu

Borcea+Becali=LOVE

Ar suna mai bine asa: "Borcea si Becali, homosexualii!" :yes:

BAF-kimi24.08.2009 23:54

Deci pe banner scrii ce e mai sus adica "Borcea si Becali, homosexualii!" si cantati ce ti-am zis eu.

Uite aici cantecul "Iubim Steaua" -

Echipa o puteti incuraja cu "Forta Steaua", puteti sa incercati sa cantati si ceva ca "Iubim Steaua". Dar in niciun caz ce a fost in Scotia, ca nu juca Romania si mai ales sa strigati "timis0ara", ca nu sunteti in 89. :| Mai cantati "Gigi, Gigi, Gigi Lasa-neeee", "Pleaca din Ghencea, Becali Pleaca din Ghencea" a si "M**e dinam0".
The Game25.08.2009 08:38

O opinie personala: ar fi mai bine ca pe Borcea sa nu-l amestecam in razboiul nostru cu ciobanul,nu prea are ce cauta Borcea in toata chestia asta,cred ca ar fi o idee buna ca si baietii din Irlanda sa afiseze un mesaj anti-gibon,il poti alege pe al lui BAF-Kimi,ori pe al meu,ori puteti face un mesaj creat de voi,cu atat mai bine.Cat despre spurcati,avand in vedere ca este derbyul duminica,cred ca un "M.uie dinamu din Irlanda",ar fi mai mult decat de ajuns.Dar voi faceti cum credeti voi de cuviinta.

Bafta maxima si reprezentati-ne cum se cuvine.

ady_ultras25.08.2009 09:54
Ar suna mai bine asa: "Borcea si Becali, homosexualii!" :yes:

celebra scandare dupa ce Gigi a pus fularul scarbelor la gat :))

ultras_andrei_i25.08.2009 10:40

cel mai bine ar fi un mesaj impotriva ciobanului.Borcea si Becali,homosexualii,a fost scandata de ciori la un meci cu javrele cand giovanni era presedinte la caini.

rezistenta_ultras25.08.2009 11:28

ba sunteti culmea...

nu e mai demn sa puneti mana pe o pensula si sa va expuneti ideile astea geniale pe panza?

lasati omul sa faca ce crede si ce simte.e suficient sa ii dai de inteles sa nu scrie nimic pro Gigi si cu k...pana la urma daca e becalist credeti ca o sa scrie impotriva ciobanului doar de dragul vostru?

maine poimaine o sa ne dictati si mesajele pentru meciul cu Dinamo?

The Game25.08.2009 11:42

Nu o lua asa Rezistenta,omul a cerut niste idei la un banner pe care vrea sa-l faca,iar eu cu BAF-Kimi i-am dat 2 idei,ca o vrea sa le puna in aplicare,ca nu o vrea si ca o sa faca el bannerul facut din mintea lui,e businessul sau,eu i-am dat doar o sugestie,atat si nimic mai mult.Nu i-am spus "ba scrie asa ca vin in Irlanda si te ia mama dracu",sau "fa ca mine ca e cel mai bine asa",i-am dat omului o simpla sugestie.

Bafta si numai bine!

dopuletzul25.08.2009 20:48

Baieti multam' fain de sugestii eu oricum nu sunt pro-gibon pentru ca nu-l suport vroiam sa fac un banner defapt vroiam eu sa fac mai multe niste torte fumigene ceva de genu ca dispun de resurse financiare dar nici nu stiu cum sa le confectionez si nici nu am prea mult timp ca lucrez la 2 job-uri si lucrez si in ziua meciului deabea mi-am luat liber de la birou pt joi dupamasa si va vine sa credeti sau nu seful meu direct e fan St. Patrick's si deabea m-a lasat la meci.

Nu mi-a spus nimeni inca:vin suporteri din Romania? macar sa fie un nucleu care sa dea tonu la cantece.

Va multumesc inca o data pentru sprijinul acordat.

dopuletzul28.08.2009 00:13

Eu cred ca a fost ok dar pacat ca am avut altercatii cu gospodarii care ma rugau sa las jos cel mai mare steag ros-albastru care a fost pe RDS Arena ca ei nu pot vedea meciul.

Pacat ca am incercat sa cant atunci cand Steaua era condusa si nimeni nu se alatura dar banner-ul a fost ales Borcea+Becali=LOVE

nu mai am nimic de zis.

David_Steaua200728.08.2009 05:51

Nu mai e nimic de zis, decat FELICITARI si multumim pentru efort!!

Daca ar fi mai multi ca tine, am ajunge departe....

Forza Steaua!!

puyol28.08.2009 07:23

de apreciat efortul depus de dopuletzul. Felicitari! Inca alte cateva sute ca tine si ar fi iesit ceva frumos. Eu nu am avut unde sa vad meciul, poti sa faci si tu o cronica despre ce si cum s-au comportat suporterii? :)

mie nu mi-a venit sa cred.. am vazut mai intai golurile noastre si a fost o imagine tare, cu suporterii in picioare, in cadrul acela, din momentul in care se marca, se prindea toata peluza. Si la gol s-a vazut frumos de tot. Dar... cand au marcat irlandezii, in prima repriza... jumate din sectorul ala se bucura :|

dopuletzul28.08.2009 13:02

Pai cum sa se comporte gospodarii aia ca venisera la teatru si vroiau sa stea jos si cand am inceput sa flutur steagu care il pregatisem steag care avea aprox 3m si cu greu l-am bagat pe stadion toti au inceput sa strige la mine ca nu vad meciu iar de cantat nu aveam cu cine erau doar vreo zece baieti cu ceva alcool in sange care mai cantau si se dezbracasera la bustul gol in rest slab rau oricum cum am promis au fost mai multi romani in tribune decat irlandezi.

Ieri dimineatza m-am intalnit cu jucatorii intr-un mall erau la cumparaturi si altele si am stat de vb mai mult cu romeo surdu ca ne cunoastem din copilarie am inceput fotbalul la aceeasi grupa de juniori la FC Brasov si i-am spus ca o sa fie mai multi romani si nu ma credea acum sper ca a fost convins.