FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nationala Ne-Stelista

alexfilip19.10.2005 15:27

Stiu ca acum a la moda sa .......

..........

.......

....

Scuze, am avut probleme cu editoru' de pe forum si s-a salvat de doua ori acelasi thread... :(

reddog22.10.2005 20:22

Eu nu am inteles nimic... :roll:

Ai putea fi mai explicit?

FanSteaua4Life22.10.2005 20:41

Red e ceva ce tu nu intelegi...cat timp nu ai mai intrat am format un limbaj cifrat...asa ca nu ai cum sa intelegi...mai bine ca nu sti ce scrie acolo...ti-ar fi displacut... :wink:

reddog22.10.2005 20:55

Mi-au displacut alte tampenii, dar din pacate era topicul blocat... Ca de exemplu acea sigla tampita a idiotului aluia cand se vorbea de comemorarea mortii lui Haldan...

Bogdan4Steaua22.10.2005 21:09

Eu unul l-am respectat pe Haldan ca si jucator, mai ales pentru devotamentul total aratat fata de culorile clubului pentru care a evoluat(chiar daca este clubul rival). Jucatorul reprezinta unul din simbolurile lui Dinamo asa cum [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] este si va ramane mereu un simbol pentru Steaua. Dincolo de rivalitate, in astfel de situatii cred ca trebuie sa fim in primul rand oameni.

reddog22.10.2005 21:23

Pai tocmai om nu a fost acel...nu stiu cum sa il numesc. Putin respect merita si Haldan, ca si orice alt jucator indiferent de echipa la care a jucat. Din punctul meu de vedere a fost o pierdere mare pentru fotbalul romanesc.

Motanu D22.10.2005 21:30

Sunt 100% de acord cu tine Reddog. Cu riscul de a fi acuzat de demagogie, Haldan a fost singurul dinamovist pe care l-am admirat. Chiar daca era antistelist. A fost un exemplu pe teren pentru oricine, daca nu prin talent macar prin mentalitate. E rusinos ca unii ii denigreaza imaginea. Dar asta e societatea in care traim. Din pacate...

reddog22.10.2005 21:38

Mai sunt si astfel de oameni. Nu ma deranja daca punea sigla aia nenorocita la orice alt topic, dar nu atunci cand se vorbea de moartea lui Haldan. Cred ca a fost de-a dreptul deplasata faza...

FanSteaua4Life22.10.2005 21:39
Mi-au displacut alte tampenii, dar din pacate era topicul blocat... Ca de exemplu acea sigla tampita a idiotului aluia cand se vorbea de comemorarea mortii lui Haldan...

Iti cer scuze Red...sti tu pentru ce...chestia cu Haldan...Sper sa nu imi porti pica... :wink:

reddog22.10.2005 21:41

Nu stiu de ce ti-as purta pica tie. Nu tu ai fost cel in cauza...

UltraSS24.10.2005 10:37

imi vine sa storc o lacrma pt voi...te dai mare sensibil cand toata galeria lui Dinamo il lua in m--- pe Iacov care deabea muriste la un Dinamo-Steaua...stai in Arad si esti mare ultras Dinamo si postezi cu sutele pe forum la Steaua...get a life!

reddog07.11.2005 19:18

Iar tu vezi-ti de treaba ta. Ce, daca nu sunt din Bucuresti inseamna ca nu am de ce sa tin cu Dinamo? Ce aberant esti. Si te rog nu fa o generalizare daca cativa "s-au bucurat" de moartea sarmanului jucator amintit de tine.