Stiu ca acum a la moda sa .......
..........
.......
....
Scuze, am avut probleme cu editoru' de pe forum si s-a salvat de doua ori acelasi thread... ![]()
Stiu ca acum a la moda sa .......
..........
.......
....
Scuze, am avut probleme cu editoru' de pe forum si s-a salvat de doua ori acelasi thread... ![]()
Eu nu am inteles nimic... :roll:
Ai putea fi mai explicit?
Red e ceva ce tu nu intelegi...cat timp nu ai mai intrat am format un limbaj cifrat...asa ca nu ai cum sa intelegi...mai bine ca nu sti ce scrie acolo...ti-ar fi displacut... :wink:
Mi-au displacut alte tampenii, dar din pacate era topicul blocat... Ca de exemplu acea sigla tampita a idiotului aluia cand se vorbea de comemorarea mortii lui Haldan...
Eu unul l-am respectat pe Haldan ca si jucator, mai ales pentru devotamentul total aratat fata de culorile clubului pentru care a evoluat(chiar daca este clubul rival). Jucatorul reprezinta unul din simbolurile lui Dinamo asa cum [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] este si va ramane mereu un simbol pentru Steaua. Dincolo de rivalitate, in astfel de situatii cred ca trebuie sa fim in primul rand oameni.
Pai tocmai om nu a fost acel...nu stiu cum sa il numesc. Putin respect merita si Haldan, ca si orice alt jucator indiferent de echipa la care a jucat. Din punctul meu de vedere a fost o pierdere mare pentru fotbalul romanesc.
Sunt 100% de acord cu tine Reddog. Cu riscul de a fi acuzat de demagogie, Haldan a fost singurul dinamovist pe care l-am admirat. Chiar daca era antistelist. A fost un exemplu pe teren pentru oricine, daca nu prin talent macar prin mentalitate. E rusinos ca unii ii denigreaza imaginea. Dar asta e societatea in care traim. Din pacate...
Mai sunt si astfel de oameni. Nu ma deranja daca punea sigla aia nenorocita la orice alt topic, dar nu atunci cand se vorbea de moartea lui Haldan. Cred ca a fost de-a dreptul deplasata faza...
Mi-au displacut alte tampenii, dar din pacate era topicul blocat... Ca de exemplu acea sigla tampita a idiotului aluia cand se vorbea de comemorarea mortii lui Haldan...
Iti cer scuze Red...sti tu pentru ce...chestia cu Haldan...Sper sa nu imi porti pica... :wink:
Nu stiu de ce ti-as purta pica tie. Nu tu ai fost cel in cauza...
imi vine sa storc o lacrma pt voi...te dai mare sensibil cand toata galeria lui Dinamo il lua in m--- pe Iacov care deabea muriste la un Dinamo-Steaua...stai in Arad si esti mare ultras Dinamo si postezi cu sutele pe forum la Steaua...get a life!
Iar tu vezi-ti de treaba ta. Ce, daca nu sunt din Bucuresti inseamna ca nu am de ce sa tin cu Dinamo? Ce aberant esti. Si te rog nu fa o generalizare daca cativa "s-au bucurat" de moartea sarmanului jucator amintit de tine.