Dinamo 2 - Steaua 2 va avea loc sâmbãtã searã la Mogoșoaia, de la orele 19.00, confruntare ce prefațeazã marele derby din etapa a V-a a Ligii I.
Meciul va fi transmis in direct de Sport.ro
Dinamo 2 - Steaua 2 va avea loc sâmbãtã searã la Mogoșoaia, de la orele 19.00, confruntare ce prefațeazã marele derby din etapa a V-a a Ligii I.
Meciul va fi transmis in direct de Sport.ro
mergem ?
^Eu sunt disponibil sa fac un drum pana la Mogosoaia cu cativa prieteni care sunt din Sud,poate vine mai multa lume de pe forum si punem de o adunare in fata stadionului....
Niciodata tigan,niciodata oltean,niciodata caine,SA VA DAM LA TOTI MOOIE!
daca se poate ma bag si eu ![]()
ady poate mergem cu bicicletele
Poate se lasa cu incidente...Ar fi un mic antrenament, inainte cu o saptamana de UNICUL MECI! ![]()
De ce meciul se joaca la Mogosoaia?Din ce stiu,acolo e centru de tineret si jr a FRF-ul.De ce militienii isi joaca meciurile pe terenul FRF-ului?
Ok, la dus am inteles ca avem cu ce sa mergem, dar la intors? Pana la ce ora merg maxi taxi-urile alea? ![]()
sunt pana la 10,10 jumate maxi-taxi-urile ! ![]()
Accesul spectatorilor la meciul dintre Dinamo 2 si Steaua 2, programat sambata, la ora 19.00, la Mogosoaia, se va face doar in baza invitatiilor nominale emise de clubul din Soseaua Stefan cel Mare.
Masura a fost luata in urma rapoartelor trimise catre FRF de Inspectoratul de Jandarmi Judetean Ilfov privind riscurile de producere a unor incidente, "avand in vedere capacitatea si specificul terenului I din incinta CNAF, cele 800 de locuri fiind situate intr-o singura tribuna, fara posibilitatea separarii eficiente a grupurilor de suporteri".
Pentru partida de la Mogosoaia, clubul din Ghencea va primi 35 de invitatii, cu obligatia de a fi distribuite pe baza de tabel nominal.
sport365
Inca un motiv pentru care FRF-ul in frunte cu Mircea Sandu sa ne suga plua....
ce jegosi frate, FRF'ul pulii .
Sa-mi bag pl in Sandu si in drogata de fisa, la fel si in alea 35 de invitatii. ![]()
1-0 pentru Steaua.
1-1 la pauza, autogol Simion, min 45
foarte bine au jucat fundasul central Ionut Mihai...cred ca s-ar descurca mult mai bine ca Baciu...de-asemenea pana acum s-a miscat bine si atacantul Butfoi(sper ca am scris bine)...
L.E. GOOOL Rusu din penalty...1-2
2-1! ![]()
foarte slab in unele momente Rada. Simion daca nu ar fi asa individualist ar fi un jucator foarte bun.
Tininho....vorba comentatorului, exista Steaua III ?
Suntem peste astia cu mult.
foarte slab in unele momente Rada. Simion daca nu ar fi asa individualist ar fi un jucator foarte bun.
Pentru comentatorul ala as avea si eu o intrebare , exista sport.ro2 ?
Bine, nu o fi tininho asta vreo scula de jucator dar daca iei jucatori gratis , cu pretentii salariale mici, la peste 28 de ani si care mai sunt si in urma cu pregatirea fizica, e clar nu te poti astepta la ei sa faca minuni
Din cate spunea Argaseala acum vreo 2 saptamani, va exista. (asta ca fapt divers)
am dominat tot meciul si am castigat meritat..Rada a facut un meci de exceptie