Ciobanul a declarat in direct ca jucatorii au hotarat sa nu se prezinte la meciul de joi cu Lens!
Ciobanul a declarat in direct ca jucatorii au hotarat sa nu se prezinte la meciul de joi cu Lens!
pai eu am luat bilete ![]()
cred ca Gigel vrea sa dam de dracu cu UEFA...si asa nu suntem vazuti cu ochi prea buni...tot inainte!!!
Ce prostie mai e si asta ??? Doamneeeee cum dreaq sa nu ne prezentam la meciul cu Lens,Becali asta e un idiot dak face asta .SPER SA FIE O GLUMA PROASTA MAI ALES CA LUMEA A LUAT DEJA BILETE :evil:
Scoate bani talharule, nu lua echipa prizoniera.
INCREDIBIL!!!!!
Vorba lu Mitica de la Liga...ne facem de tot rasul...dar o sa joace sunt sigur...
Cel care a realizat topicul nu e intreg la minte (sa ma scuze ), dar dak era ceva serios aparea deja pe toate canalele TV si site-uri (am intrat pe prosport si nimik).Io zic ca e o gluma proasta a celui care a realizat topicul si dak gresesc sa ma scuze
Cel care a realizat topicul nu e intreg la minte (sa ma scuze ), dar dak era ceva serios aparea deja pe toate canalele TV si site-uri (am intrat pe prosport si nimik).Io zic ca e o gluma proasta a celui care a realizat topicul si dak gresesc sa ma scuze
Alex au dat la stirile din Sport pe Pro TV...
NU E O GLUMA!!!STAI LINISTIT NU MA-M SUPARAT!AU DAT LA STIRILE Pro TV SI TV Sport SI A ZIS GB PE 2 POSTURI A ZIS CA-I CEVA IN PREMIERA.MI-E NU-MI VINE SA CRED!!
NU E O GLUMA!!!STAI LINISTIT NU MA-M SUPARAT!AU DAT LA STIRILE Pro TV SI TV Sport SI A ZIS GB PE 2 POSTURI A ZIS CA-I CEVA IN PREMIERA.MI-E NU-MI VINE SA CRED!!
Stai calma ca o sa jucam sa vezi....Becali nu e atat de nebun...
si eu am luat bilete si daca nu joaca Steaua joi JUR ca MA DUC la bodu si ii bag biletul pe gat....
pun punct discutiei si totusi daca cineva vrea sa abereze alaturi de gg o poate face aici:
http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php...t=1837&start=15
si eu am luat bilete si daca nu joaca Steaua joi JUR ca MA DUC la bodu si ii bag biletul pe gat....
Sorin cum sa nu joace??? pay vrei iar rascoala ?? :lol: