Of Doamne.
Si Elvis traieste...
2 pac da la mumu acum.
Si putea sa jur ca topicul asta e deschis de Dan_20
Mda...ce-ar fi sa vorbeasca Jackson cu toti oamenii mai ,,importanti" si sa reinvie toti in aceeasi zi. Va dati seama ce-ar fi la 0tv??? Revenind la subiect,numai el poate sa stie daca mai traieste...Oricum,e dubios ca a murit fix inainte de concerte,dar in fine;multe coincidente pe lumea asta.
ce oameni...
Aseara am fost la concertul lui Elvis si am vazut un interviu cu Marylin Monroe ![]()
am mai citit undeva asta insa nu cred
Daca e adevarat , multa agitatie dar a meritat ![]()
Ar fi o "farsa" foarte sinistra...
trebuie sa fi prost sa crezi asta
nu ar face asa ceva ![]()
Totusi eu nici acum nu reusesc sa inteleg cum l-a transformat Domul Vigo pe "pane" Majer in soricar.......
Chiar exista inelul ala??????
....
Si Rumburak isi pregateste revenirea pe scena.
chiar traieste.m-a contactat azi sa ii cumpar bilet cu Urziceni...
michael,vino in peluza!
@rezistenta in care peluza?
In aia cu multi copii ![]()
nu stiu de ce dar tind sa cred ca ronnie are dreptate
bai evlaviosule te-ai intors ?![]()
hai mikey inapoi ca am o camera plina cu copii de 7-8 ani sa te joci cu ei \m/
deci...Daca nu e mort...La puscarie..cu Maical la puscariee...la puscariiieee...cu Maical la puscarie !!!
Multa lume nebuna ipe acest pamant...nu-l lasa in pace pe om nici cand a ,urit...
si kiar daca n-a murit, o sa-l ucida cineva prea suparat p el ![]()
Maicãl a înviat din morți cu moartea pe moarte cãlcând...
Senzational doamnelor si domnilor,in direct doar la OTV,postul cu cea mai mare audienta cand toata lumea are televizoarele inchise,incepe telenovela "Michael Jackson a inviat si l-a vazut Elodia fara nas".
Dan Diaconescu in direct , inregistrat si acelasi timp si in reluare , INCREDIBIL , SENZATIONAL SI DE ULTIMA ORA !!!! Micah` Jackson a reinviat din morti a 3a zi dupa scripturi ... Hai ma ala era vai de capu lui ce sa mai reinvie ... a reinviat in taramul copiilor sa aiba grija de ei ![]()
99% nu e adevarat ..
ar fi chiar comic
...
nu cred ![]()