a inceput un nou campionat,prima deplasare si cam acelasi scenariu ca si in returul trecut...o deplasare de ordinul zecilor...un grup fara vlaga,desi culmea,mi s-a zis ca ne-am auzit bine la TV(probabil aveam ceva microfoane de ambianta prin preajma).
bun, sa zicem ca inmormantarea lui caseta ar fi unul dintre motive,desi am auzit ca si acolo tot ceva de ordinul zecilor au fost...
altii zic ca e protest si din aceasta cauza lipsesc in deplasari...asta cu scuzele de rigoare pentru cei care au ales aceasta cale,mi se pare cel mai absurd si prostesc raspuns...pai daca alegi solutia neprezentarii in deplasari pentru ca esti in protest,la meciurile de acasa ce mai cauti?
parca nici cei care ni se alatura din provincie nu mai sunt in acelasi numar mare ca in trecut...
oare care mai este riscul anuntarii deplasarilor pe site-urile cu trafic mare si in ziare in conditiile in care majoritatea suntem oricum in baza de date a jandarmeriei,si rivalii sa fim seriosi,daca vor sa afle cand si cu ce plecam,oricum afla...
eu sunt unul dintre cei care as merge in deplasare langa un "cetatean" care vede anuntul in ziar...in timp ii putem cerne...oricum nu avem nimic de pierdut.
nici anunturile pe postere imense in fata stadionului cum fac cainii nu sunt de luat in ras.
de la infiintarea AISS-ului ma asteptam la mai multa implicare din partea lor si pe aceasta felie...cum s-a facut la praga si istanbul se poate face si pe deplasarile interne.
o alta treaba care nu imi place este ca nu facem deplasarile grupat...mai mereu aceeasi situatie:o parte cu microbuze,o parte cu trenul,o parte cu masini mici...nefiind grupati suntem mai vulnerabili si in fata jandarmeriei si in fata rivalilor...
astept pareri...