FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Absenteismul In Deplasari

rezistenta_ultras04.08.2009 20:20

a inceput un nou campionat,prima deplasare si cam acelasi scenariu ca si in returul trecut...o deplasare de ordinul zecilor...un grup fara vlaga,desi culmea,mi s-a zis ca ne-am auzit bine la TV(probabil aveam ceva microfoane de ambianta prin preajma).

bun, sa zicem ca inmormantarea lui caseta ar fi unul dintre motive,desi am auzit ca si acolo tot ceva de ordinul zecilor au fost...

altii zic ca e protest si din aceasta cauza lipsesc in deplasari...asta cu scuzele de rigoare pentru cei care au ales aceasta cale,mi se pare cel mai absurd si prostesc raspuns...pai daca alegi solutia neprezentarii in deplasari pentru ca esti in protest,la meciurile de acasa ce mai cauti?

parca nici cei care ni se alatura din provincie nu mai sunt in acelasi numar mare ca in trecut...

oare care mai este riscul anuntarii deplasarilor pe site-urile cu trafic mare si in ziare in conditiile in care majoritatea suntem oricum in baza de date a jandarmeriei,si rivalii sa fim seriosi,daca vor sa afle cand si cu ce plecam,oricum afla...

eu sunt unul dintre cei care as merge in deplasare langa un "cetatean" care vede anuntul in ziar...in timp ii putem cerne...oricum nu avem nimic de pierdut.

nici anunturile pe postere imense in fata stadionului cum fac cainii nu sunt de luat in ras.

de la infiintarea AISS-ului ma asteptam la mai multa implicare din partea lor si pe aceasta felie...cum s-a facut la praga si istanbul se poate face si pe deplasarile interne.

o alta treaba care nu imi place este ca nu facem deplasarile grupat...mai mereu aceeasi situatie:o parte cu microbuze,o parte cu trenul,o parte cu masini mici...nefiind grupati suntem mai vulnerabili si in fata jandarmeriei si in fata rivalilor...

astept pareri...

noname04.08.2009 21:06

In sud s-a vorbit ca nu se face deplasarea pentru ca toata lumea a dat bani pentru Caseta si multi au mers la inmormantare. De asemenea, piatra neamt venea dupa un ujpest in care s-au dat destui bani si au fost cam toti cei care fac deplasari in mod frecvent... sa vedem de-acum ce o fi, eu vreau sa cred ca o sa fie mai bine ca in retur.

lbj04.08.2009 21:56

eu nu vreau sa mai cred nimic...

referitor la deplasari, pur si simplu cred ca lumea e scarbita de situatia fotbalului romanesc in general, si a situatiei de la Steaua in particular(ma refer la suporterii de rand). referitor la oamenii din grupuri, banuiesc ca sunt multi care nu mai vor sa faca sute de kilometri si sa cheltuiasca o groaza de bani doar ca sa-i dea la **** infectului ala(ceea ce infirma ipoteza cum ca "ultrasii" in general veneau doar pentru distractie).

cetatenii nu prea sunt luati in calcul pentru ca lumea din grupuri sufera mult prea mult. si in loc sa apropie masele, ei se departeaza tot mai mult, vrand sa se faca o delimitare clara intre ei. daca toti ar gandi ca tine sau ca noi am fi departe, din pacate depindem inca de altii.

referitor la AISS, momentan nu dispune de logistica necesara ca sa organizeze deplasari meci de meci. am incercat totusi pe cat posibil sa le onoram pe cele din strainatate. poate in viitorul apropiat o sa avem puterea sa realizam si la meciurile din tara, dar astea implica multe chestii:

1. nu stii pe cate persoane te bazezi

2. nu avem puterea si logistica necesara sa controlam toata lumea

3. nu avem forta financiara sa suportam unele pagube ce pot aparea.

si cand ma uit la alte peluze din afara cum fac deplasarile, si cu cortegiu prin tot orasul...si noi ajungem cu 10 minute inainte de meci, si fiecare sparti cate 5 cate 20...suntem departe, si suntem praf.

SSK05.08.2009 13:17
referitor la AISS, momentan nu dispune de logistica necesara ca sa organizeze deplasari meci de meci. am incercat totusi pe cat posibil sa le onoram pe cele din strainatate. poate in viitorul apropiat o sa avem puterea sa realizam si la meciurile din tara, dar astea implica multe chestii:

1. nu stii pe cate persoane te bazezi

2. nu avem puterea si logistica necesara sa controlam toata lumea

3. nu avem forta financiara sa suportam unele pagube ce pot aparea.

si cand ma uit la alte peluze din afara cum fac deplasarile, si cu cortegiu prin tot orasul...si noi ajungem cu 10 minute inainte de meci, si fiecare sparti cate 5 cate 20...suntem departe, si suntem praf.

4. nu AISS primeste biletele din deplasari

S.S.Lazio05.08.2009 17:13

asta ma intrebam si eu , de ce nu plecam cu totii in deplasare ? ..chit ca e tren,urcam 300 intr-unul ...chit ca sunt microbuze,plecam cate 20..proasta organizare. Bun,suntem impartiti pe grupuri,dar suntem 2 peluze ..e jenant sa mergem unii cu trenul,altii cu microbuzele.Legat de deplasarea de la piatra-neamt,intr-adevar,a fost un motiv intemeiat,moartea unuia dintre noi ..in rest , nu vad de ce sa nu ne prezentam in numar mare.

noname05.08.2009 20:57

totul e bine cand se termina cu bine ;)

Gezets05.08.2009 21:24

vreau si eu sa stiu unde este ce am postat??

albanezul06.08.2009 08:56

si eu la fel..dar am primit deja raspunsul meu..oricum daca vrei sa vbim Kikineatza..vbim pe mess.

Gezets06.08.2009 10:39

si eu la fel..dar am primit deja raspunsul meu..oricum daca vrei sa vbim Kikineatza..vbim pe mess.

nu am ce sa vorbesc pe mess pt ca tu ai scris aici nu pe mess...ideea era ca abia te ai mutat la sud si arunci tu sageti spre noi cum ca am ramas putini in deplasari. daca tot mi ati sters postul sa mi stergeti si accesul aici,liber sa spun e gandesc,liber sa fiu ultra,nu?

Azzido06.08.2009 11:06

si eu ma intrebam de ce s-au sters cele doua postari ?

presupun ca rezistenta_ultras le-a sters, poate va zice el ce si cum...

rezistenta_ultras06.08.2009 11:36

nu le-am sters eu,nu ma mai bagati la inaintare...

dar oricine le-ar fi sters,nu inteleg de ce faceti atata caz...cine le-a sters probabil a vrut sa evite o polemica inutila...oricum nu a spus un neadevar Marcel.am spus-o si eu inaintea lui si nu trebuie sa ascundem adevarul.

doar ca n-ai cum sa mai ai pretentia sa mergem in acelasi numar in deplasari pentru simplul fapt ca stam mai prost decat sudul,numeric vorbind.

cand am deschis topicul asta am facut referire la absenteismul in deplasari in general...nu era vorba de o peluza sau alta.

dar daca tot a venit vorba...intr-adevar la budapesta cei de la sud au fost de 4 ori mai multi decat cei de la nord.si daca tot continuam sondajul,la piatra neamt au fost de 7-8 ori mai multi cei de la nord fata de sud.

lbj06.08.2009 12:46

eu totusi nu inteleg cine, si mai ales de ce, sterge posturi?

bodanelu06.08.2009 12:59

eu nu m-am atins de ele. Si drepturi de moderare aici au:

lbj, noname, rezistenta_ultras, azzido, eu si Stanici.

Daca Costi, Adi, Cristi si eu n-am facut-o.. ramane Doru si cu Marius

lucvald-190206.08.2009 13:59

Cumva este aceeasi persoana care mi-a sters topicul despre "schimbarile demografice" inserat in aceeasi categorie ultra' ?!

albanezul06.08.2009 14:25
nu am ce sa vorbesc pe mess pt ca tu ai scris aici nu pe mess...ideea era ca abia te ai mutat la sud si arunci tu sageti spre noi cum ca am ramas putini in deplasari. daca tot mi ati sters postul sa mi stergeti si accesul aici,liber sa spun e gandesc,liber sa fiu ultra,nu?

si cand eram la Nord tu tot nu veneai in deplasari decat cand iti aduceai aminte asa ca nu inteleg rostul posturilor tale la un topic numit "Absenteismul in Deplasari"(asta asa ca tot vrei sa continuam discutia aici)

de fapt inteleg rostul posturilor tale..

nota: nu arunc sageti inspre Nord ci doar am facut o constatare pe langa constatarea lui Adi.daca te-ai simtit tu lezat Kiki,ai si de ce.

noname06.08.2009 15:31
vreau si eu sa stiu unde este ce am postat??

Eu am sters posturile alea 2, pentru ca am considerat ca ar fi mai bine ca 2 prieteni sa se intepe pe privat, pe mess, nu pe forum. Se pare ca m-am inselat. Pe Marcel l-am anuntat si credeam ca iti zice si tie.

N-a fost vorba de nicio cenzura, asa am crezut eu ca e mai bine... Scrieti ce vreti.

*pana una alta cam putin ma intereseaza ca unu a venit sau nu in deplasari sau vrea discutie cu iz de cearta a voastra. Mai bine veniti cu solutii pentru "absenteism", nu cu critici sau cu atitudini gen "ba tu! ba voi!" ...*

lucvald: Nu!

rezistenta_ultras06.08.2009 15:54

daca deja ati inceput cu texte de genul "opriti-mi accesul aici" e clar ca nu o sa aibe viata lunga sectiunea asta.

haideti sa incercam sa discutam calm si sa facem ceva constructiv...cred ca asta era ideea,nu?

@albanezul

nu cred ca e concludent cate deplasari are fiecare dintre noi.eu spre exemplu pot sa particip la majoritatea in prezent,dar sunt constient ca o sa vina si ziua cand o sa le raresc...motivele pot fi multiple.

@lucvald

inchiderea acelui topic a fost singura mea interventie...nu mi s-a parut a fi pe aceeasi lungime de unda cu scopul acestui sub-forum.

korynna06.08.2009 16:00

Poate ca absentismul asta poate fi invins daca ne-am uni toti, dar absolut toti stelistii, intr-un fel de grup, asociatie, gen AISS. O astfel de organizatie ne-ar scuti de multe. De exemplu ar putea semna pentru stricaciunile care s-ar face pe stadioane ( cum ni s-a intamplat acum la Piatra Neamt, scaune intregi, dar tot trebuie sa platim 10), iar la meci sa intre doar cei care sunt in acea asociatie si cotizeaza lunar, pentru aceia raspunde ascociatia, restul intra pe propria raspundere. Sa se intre pe baza unui card eliberat la inscriere si astfel rezolvam o parte din probleme. Asa semneaza 2-3 si platim cativa la fiecare meci pentru scaune rupte de Dumnezeu stie cine. In plus, sunt mult prea multi stelisti care vor sa intre la meci si se vor inscrie, astfel o sa fim mai puternici si uniti intr-un fel.

Trebuie sa ne organizam.

rezistenta_ultras06.08.2009 16:06

desi nu am crezut ca o sa ajung la concluziile astea...ce fac deja cainii devine necesitate si la noi...ma refer la legitimatiile de deplasare,la afisele din fata stadionului...daca nu reusim sa trecem peste suferintele de genul "noi nu copiem cainii" o sa ne rarim si mai tare.

SteLuTzZz07.08.2009 08:58

Zambiti va rog ! :D .. sunteti cam incordati .

S.S.Lazio10.08.2009 08:51

Zambiti va rog ! :D .. sunteti cam incordati .

e caterinca proasta asta ..

bogdan_p30.08.2009 07:28

Mama ce prostii scoateti unii din voi.Inca ma amuz.E bine ca unii din voi,luati atitudine,pe forum,ca in peluze.........:|

irriducibil19oo03.09.2009 22:42

eu stiu ceva.nu trebuie sa depinzi de cineva in mod special sa faci o deplasare.te vb cativa prieteni si pleci.iar acolo unde avem inamici la fel,vb si mergem.nu trebuie sa tinem de brigazi,stai ca nu vin ai mei si nu merg.putem face deplasarile in alte grupuri.poate acum pleaca o brigada organizat si impreuna cu ei sa mearga cine vrea si poate.dar am impresia ca tineti mai mult la brigazi decat la culori si ca discriminati membri celorlalte factiuni.de asta nu ma mai simt bine in peluze.pt ca intre noi e ura nu camaraderie.trebuie sa fim constienti ca toti servim aceleasi culori inainte de toate.

Stefan8804.09.2009 09:08

Da toti servim, dar daca mergi cu 10 lei intr-o deplasare pana la Timisoara,nu as vrea sa vi cu mine...ori mergi sa te simti bine ori mergi sa cercesti prin tren sau cine stie ce sa mai faci...

korynna04.09.2009 09:15

Nu cred ca se pune problema asta. De fapt nu s-a pus niciodata, iar problemele de genul asta se rezolva intre prieteni. Nu cred ca o sa vina cineva din alt grup la tine sa iti ceara ceva. Oricum asta e un aspect care ne intereseaza foarte putin si nu cred ca din cauza asta nu se merge in deplasari.