FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Craiova - Maxima Agresivitate(GSP)!

«12»
bogdan_p22.10.2005 20:48

Cand o sa intelegeti,ca meciurile de fotbal si bataile dintre suporteri sunt ca 2 surori?Pur si simplu fair play-ul e pt domnisoare.Rivalitatile se duc cu patima pana la extrem,faci orice pt echipa ta si pt renumele grupului din care faci parte.Indiferent,daca mananci bataie, sau iei bataie,in zi de meci, tre sa fii multumit ca te-ai batut.Credeti-ma,e o senzatie unica,sa dai cu pumnu pt idolii tai.Cat despre fanii olteni,sunt penibili ca bat cetateni su suporteri care urmaresc tot bataia,incidentele.Nu poti sa bati un om care vine pe stadion sa vada meciul si are un tricou cu insemnele ekipei iubite.Te bati cu suporterii care apartin unor grupuri care au aceleasi conceptii ca tine.Kiar ca sunteti cei mai prosti dintre romani!

reddog22.10.2005 22:27

Tu vezi-ti de mentalitatea ta cea buna si lasa-ne pe noi sa fim ceva mai maturi. Mie unul chiar nu imi surade sa ma duc la un meci si sa ma iau la bataie cu ceilalti ca asa spune stilul. Eu merg pentru spectacol nu pentru incaierare. Ce naiba rezolvi ca te iei la bataie nu inteleg. Cel mai ok mi se pare duelul verbal, sa vad cat de mult te duce ca persoana. Nu ma intereseaza deloc cat de mult sau bine stie cineva cu pumnul, asta pentru mine e sinonim cu "prostie". Parerea mea. Tu ramai la a ta si cu asta am incheiat discutia.

Motanu D22.10.2005 22:38

Fotbalul inseamna mai mult decat o simpla bataie. Numai ca unii nu pot intelege asta. Daca ei cred ca a sustine o echipa inseamna o lupta haotica cu adversarii... e dreptul lor. Numai ca acea lupta nu foloseste la nimic. Ea nu rezolva nimic, ea nu complica nimic, ea nu infrumuseteaza si nu urateste nimic. E un nimic care intuneca frumusetea unui meci de fotbal...

Cei care vor sa lupte..., sa bata adversarii,ar trebui sa organizeze dupa meci o lupta pe stadion. Pana la ultimul... Astfel ar putea sa vada, ulterior, un meci cei care inteleg cu adevarat ceva din el.

Nu vreau sa supar pe nimeni, e dreptul fiecaruia sa trasiasca cum vrea si sa "suporte" cum vrea fotbalul. Cei care vor sa se bata cu adversarii sunt liberi sa o faca. Insa decat astfel de fan, prefer sa "sustin" echipa din spatele unui monitor...

FanSteaua4Life22.10.2005 23:24

Aici intervine libera alegere...fiecare face cum il taie capu atata timp cat nu pune in pericol alta persoana care nu este de acord sau care nu are aceleasi conceptii...

Motanu D23.10.2005 04:26

Nici nu am spus altceva. Eu am o anumita parere. Altul e liber sa aiba o alta.

zarboss24.10.2005 06:39

bravo... ar trebui sa intre si luc pe aici sa vada si el cum sta treaba

«12»