FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Propunere Personalizare Tricouri

KTlin27.07.2009 10:26

Am o propunere legata de sectiunea Personalizare Tricouri de pe site. Am creeat niste tricouri care arata mai real, si, daca administratorii sunt de acord, cred ca ar fi o idee buna sa le inlocuim pe cele vechi

Acesta este un model:

4kb95t.jpg

Am creeat font-urile complete atat pt echipamentul de acasa, cat si pentru cel de deplasare.

astept pareri

George Stan27.07.2009 12:40

Salut.

Intradevar, arata mai real decat ce este pe site.

Hai sa incercam sa le facem si pe site asa (desi trebuie sa stii ca niciodata nu vom putea face unele chestii generate dinamic sa arate exact cum le desenezi in photoshop - de exemplu stema pusa pe numar :D).

O sa am nevoie de la tine de:

- numele fontului (numar / nume)

- o varianta pentru echipamentul de deplasare ca sa-mi dau seama de culori.

mersi

A, si alta chestie: nu facem schimb de link-uri. Daca te deranjeaza faptul ca nu apare adresa site-ului tau acolo, atunci oprim discutia aici.

KTlin27.07.2009 14:14

font-ul nu are un nume propriu zis...l-am desenat in photoshop fiecare cifra si litera in parte...nici eu nu am gasit un font care sa semene.

in legatura cu link-ul, as vrea sa se mentionze undeva pe site, de preferinta in categoria unde e si echipamentul , despre site-ul meu...macar un link,ceva.

ms

George Stan27.07.2009 14:18

asta e cam naspa pentru ca va trebui sa facem un font care sa semene sau sa aflam din alta sursa cum se numeste font-ul.

Altfel nu merge :D

KTlin27.07.2009 14:30

atunci nu cred ca are rost sa ne complicam...ma gandeam ca daca ai fiecare litera si cifra din font ca imagine, o poti folosi, dar daca trebuie creeat un font nou, e mai greu.

George Stan27.07.2009 16:25

Merge si cum zici tu insa ar trebui modificat tot sistemul asta de genereaza tricouri, chestie pt care singurul impediment ar fi timpul :D

KTlin27.07.2009 18:58

cum crezi...daca reusesti sa faci treaba asta, eu iti dau cu placere tot ce am creeat

ps: daca poti sa creezi, ai putea macar sa scrii la subsolul paginii de cine au fost creeate echipamentele si font-urile?ca o sa pun si eu un banner cu site-ul vostru la mine pe site