FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Goian Dedica Calificarea

fredysteaua24.07.2009 22:00

Goian dedica calificarea cu ujpest unui prieten foarte bun de-al lui despre care spune ca era un STELIST ADEVARAT..

CONDOLEANTE!

Dorin Goian, care a fost capitanul Stelei in jocul de la Budapesta, castigat cu scorul de 2-1 in fata lui Ujpest, a tinut sa faca un gest special cu privire la acest joc, dedicand calificarea Stelei in turul trei preliminar al Europa League unui prieten din Suceava, care a decedat la inceputul acestei saptamani: "Ii dedic aceasta calificare prietenului meu Marius Ciornei, din Suceava, care a decedat marti seara, in urma unui accident de motocicleta. Avea doar 36 de ani si era un stelist infocat. Imi pare rau ca nu mai este printre noi. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!", a declarat Goian (www.SteauaFc.com)

razvan2825.07.2009 20:03

Un jucator de mare caracter.

Respect Goian !

saptemai27.07.2009 20:01

Goian este o mizerie mercenara. un jucator f.bun atunci cand are motivatie, recte banii, iar cand banii nu mai vin, devine un mercenar clasic. ati uitat cand de abia astepta sa plece din Ghencea crezandu-se mare fotbalist?

doar ca acele cluburi la care el se visa transferat cautau si caractere nu doar valori, de aceea a ramas sub pulpana ciobanului. plus ca o data nu l-am auzit sa-i zica ceva sefului vis-a-vis de atitudinea lui fata de valorile steliste si suporteri. ramane doar un salariat, stelisti nu mai sunt in Ghencea de cand au plecat Nesu si Ogararu.

dulcicutza27.07.2009 20:53

7mai cam exagerezi,cand Goian dadea gol din orice faza fixa era cel mai bun ,acum te-ai gandit sa-l critici.Ia spune-mi tu muncesti la patron?Daca da ai curaj ii reprosezi cate ceva,sa te pui in gura cu el?Nu cred.Asa ca mai bea un suc si calmeaza-te!

Jolly8627.07.2009 23:19

Marius Ciornei lucra la un mare dealer de anvelope din Moldova.

Eu am stat la cateva intalniri cu clientii cu el la masa. Si chiar aprox. acum o luna am jucat fotbal la Sibiu impreuna !

Era un super baiat !

Sincere condoleante..