FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Si-a angajat Gigi alti consilieri ???

Bodanel13.10.2005 05:54

In ultimile saptamani Ciobanul a luat mai multe decizii bune si a dat mai multe declaratii "decente" decat in toata perioda lui la Steaua. Am remarcat schimbarea dar totusi de ce aceasta schimbare? E urmarit de Bodu sau e altceva la mijloc? Pana acum sfaturi bune a mai primit el dar a facut cum l-a taiat capul. Ce are sau ce au in plus cel/cei care il sfatuiesc ce sa faca sau ce sa spuna de asculta de el?

Acum 1 an Gigi ar fi spus ca nu il intereseaza ce fac rapidul si Dinamo in Cupa UEFA iar anul asta declara ca se bucura pentru rezultatele lor. [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] e adus presedinte la Steaua. Lista ar mai putea continua putin. Ce se intampla? De unde vin ideile astea?

ADRIAN PACURAR13.10.2005 07:59

Hmm cred ca e ceva la mijloc , prea multe presiuni si aducerea lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] e pentru suporteri.

I.N.Money13.10.2005 08:26

Cred ca vrea sa se dea bine pe langa presa..ca in sinea lui cu siguranta nu prea ii pasa ce fac celelalte doua echipe ale noastre in UEFA...ca si noua suporterilor de astfel.

Grinch13.10.2005 08:36

Eu cred ca are cutitul la os , Bodu il preseaza .

FanSteaua4Life13.10.2005 11:18

Eu cred ca...da ce conteaza ce cred eu sau altii...tot ce vrea el face...

Virgil13.10.2005 13:06

Stiti cum vine asta?

Cam asa:"Da-mi Doamne mintea romanului cea de pe urma".

Sau poate:"Lupu-si schimba parul dar naravul ba".

Sau chiar:"Lup in piele de oaie".

Cert e ca nimeni nu se schimba fara sa existe vreun motiv.

SteauaToronto13.10.2005 16:51

Gigi se cuminteste si e bine! Sa ramana asa!

strezahuzum13.10.2005 19:05

L-o fi invatat Coelho ... la sfat la vila lui Becali :lol: :lol:

zarboss13.10.2005 19:36
L-o fi invatat Coelho ... la sfat la vila lui Becali  :lol:  :lol:

s-ar putea :twisted:

zarboss13.10.2005 19:37

cred ca i-a mai venit mintea la cap... sa speram ca nu e doar apa de ploaie.... si ca o sa continue

FanSteaua4Life14.10.2005 05:25
cred ca i-a mai venit mintea la cap... sa speram ca nu e doar apa de ploaie.... si ca o sa continue

Sa continue la Steaua...sa sa continue sa se linisteasca :?: :lol: