FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Peste 2500 de DVD-uri cu filme, concerte, documentare, etc.

hollywooddvd12.10.2005 22:02

Acum Hollywood DVD va ofera posibilitatea de a achizitiona la pretul de numai 10 lei orice film(strain,romanesc), concert(strain,romanesc),documentar sau desen animat(dublate in romana) dorit pe suport DVD din peste 2500 de titluri. Va Asteptam!

h***@***

TEL: 0727657568

zarboss13.10.2005 20:02

meciuri cu Steaua nu gasim ?????

ceausescu20.11.2005 01:11

iti zic io unde gaseshti meciuri cu Steaua, e un roman in kanada, du-te la http://www.soccervideotapes.homestead.com

si spune-i sa-ti trimita lista cu meciurile romanesti, ca pe sait nu le are trecute.

am io Steaua-goteborg 5-1 din 1989 , l-am cumparat de acolo cu $100, cine il vrea il vand tot cu $100 , sau il dau si la schimb pe alt meci vechi cu Steaua din perioada 1970 si 1980.

meciul meu e pe dvd si se vede foarte, foarte bine, dar nu are comentariul in romaana (cred ca e in suedeza,finlandeza sau alta limba nordica)

cristianotopeanu20.11.2005 05:48

iti zic io unde gaseshti meciuri cu Steaua, e un roman in kanada, du-te la http://www.soccervideotapes.homestead.com

si spune-i sa-ti trimita lista cu meciurile romanesti, ca pe sait nu le are trecute.

am io Steaua-goteborg 5-1 din 1989 , l-am cumparat de acolo cu $100, cine il vrea il vand tot cu $100 , sau il dau si la schimb pe alt meci vechi cu Steaua din perioada 1970 si 1980.

meciul meu e pe dvd si se vede foarte, foarte bine, dar nu are comentariul in romaana (cred ca e in suedeza,finlandeza sau alta limba nordica)

Avand in vedere reclama pe care o faci si locul de unde trimiti mesajele, e probabil sa ai cam tot ce se vehiculeaza pe aici, daca ma intelegi ;)

Noroc ca si noi (adica eu, mai mult, ca restul....) adunam meciuri. Recent, am luat si eu Steaua-Dinamo 2-1 (1989), dar si Steaua-Goteborg 5-1. Nu de alta, dar 300 USD respectiv 100 USD e un pic cam mult

P.S. Al meu Steaua-Goteborg e in romana :)

Bafta acolo !

ceausescu20.11.2005 12:06
Avand in vedere reclama pe care o faci si locul de unde trimiti mesajele, e probabil sa ai cam tot ce se vehiculeaza pe aici, daca ma intelegi ;)  

Noroc ca si noi (adica eu, mai mult, ca restul....) adunam meciuri. Recent, am luat si eu Steaua-Dinamo 2-1 (1989), dar si Steaua-Goteborg 5-1. Nu de alta, dar 300 USD respectiv 100 USD e un pic cam mult

Bafta acolo !

as vrea sa am toate meciurile dar n-am cum :D

da, postez din afara Romaniei, dar nu vad care-i problema in sine. daca vrei sa-mi dai un ban, nu te jena , ban my ip ! :lol:

zici ca $100 e "cam mult" , pai tu daca platesti cuiva $100 ca sa-l cumperi , il dai pe urma cu $15 ?? come on !! :lol:

$100 chiar si $300 nu-i o suma imensa, depinde insa de buzunaru' fiecaruia.

asa cum cineva din Romania nu-si poate permite sa plateasca un amarit de $15 , la fel de bine, altcineva poate sa dea si $300 pe un meci foarte, foarte rar, din arhiva fotbalului romanesc ( de exemplu, finala din 1988 , o ai ? )

daca ai meciul intreg Steaua-goteborg 5-1 in romana , de ce nu faci copii pe dvd si imparte gratuit la toata lumea de pe forum ? :wink:

cristianotopeanu20.11.2005 12:20

Bafta acolo !

as vrea sa am toate meciurile dar n-am cum :D

da, postez din afara Romaniei, dar nu vad care-i problema in sine. daca vrei sa-mi dai un ban, nu te jena , ban my ip ! :lol:

zici ca $100 e "cam mult" , pai tu daca platesti cuiva $100 ca sa-l cumperi , il dai pe urma cu $15 ?? come on !! :lol:

$100 chiar si $300 nu-i o suma imensa, depinde insa de buzunaru' fiecaruia.

asa cum cineva din Romania nu-si poate permite sa plateasca un amarit de $15 , la fel de bine, altcineva poate sa dea si $300 pe un meci foarte, foarte rar, din arhiva fotbalului romanesc ( de exemplu, finala din 1988 , o ai ? )

daca ai meciul intreg Steaua-goteborg 5-1 in romana , de ce nu faci copii pe dvd si imparte gratuit la toata lumea de pe forum ? :wink:

1. Nu dau BAN fara motiv.

2. Nu, finala '88 nu o am inca. Dar ma ambitionez si fac rost de ea, sper. Sunt in discutii.

3. Nu am criticat pretul de vanzare, fiecare e liber sa il fixeze cum il doreste (iei ceva cu 100, nu il dai pe gratis, sau pe 5 dolari, LOGIC !!!). Cine nu poate sa dea, nu da. Te rog sa citesti cu atentie: nu am criticat pretul, am spus doar ca pentru multi din Romania este mare....atat. Restul sunt interpretari.

4. Vechea problema cu video-ul este de actualitate inca ;). Dar cand il pun pe DVD, o sa iti trimit Steaua-Goteborg, asta ca sa vezi ca nu sunt chiar un "moderator rau" :D.

5. Acum am plecat la Steaua-Sportul, ca am o acreditare foto si trebuie sa vin cu poze pentru site :). Sper sa ma si lase sa intru, ca nu lucrez la vreun ziar ca sa am legitimatie APS.

Bafta !!