FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Carte Pentru Fotbalistii De Maine

dee23.07.2009 05:05

Vreau sa deschid un topic pentru tinerii ( copiii) pasionati de fotbal, oferindu-va o carte pe care putini o au in bliblioteca.

In fiecare zi o sa va scanez cate un capitol si as ruga pe cineva, care poate, sa-l lectureze, sa extraga esenta si sa o scrie si pentru ceilalti colegi de pe acest forum, asa, cu idei principale, eventual colorat . Faceti prin rotatie lucrul acesta, ca toti sa poata sa inteleaga aceasta carte.

Am sa va scanez si poze si scheme de joc, probabil unii pasionati de tehnica vor fi incantati, caci e bine sa mai si vezi cum se pozitioneaza jucatorii pe teren, ce trasee se fac, acestea fiind lucruri de baza. Cu siguranta dupa ce vedeti aceste scheme, o sa-i intelegeti mai bine si pe cei care stiu multe despre tehnica, despre strategie, insa nu stiu cum sa va explice intr-o maniera pe care sa o intelegeti si evitati neintelegerile si certurile pe forum. O sa ajungeti sa-l intelegeti si pe Cornel Dinu cand face mii de scheme pe tabla , incercand sa explice si intr-o alta maniera, ca toata lumea sa fie informata si sa inteleaga.

Cei pasionati de grafica, daca sunt amabili, sa cropeze imaginea sau sa o faca pdf, ca poate unii dintre voi doresc sa isi listeze aceasta carte, sa o aiba. Impartiti-va responsabilitatile si spuneti fiecare care stie sa faca, deoarece cartea asta e valoroasa prin informatia pe care o contine si e bine ca toti sa contribuie la intelegerea ei de catre toti stelistii, viitori fotbalisti, antrenori, manageri sportivi, suporteri fani sau simplii spectatori.

CARTE PENTRU FOTBALISTII DE MAINE- N Petrescu

Editura Consiliului National pentru Educatie fizica si sport

CUPRINS:

partea 1: JOCUL

a) CAPITOLUL 1: Fortele motrice ale fotbalului si organizarea jocului modern

b) CAPITOLUL 2: Panorama jocului de fotbal

c) CAPITOLUL 3: Campionatul mondial- editia 1966 si invatamintele pentru fotbalul romanesc

d) CAPITOLUL 4: Cum joaca juniorii

partea 2: ANTRENAMENTUL

a) CAPITOLUL 5: Pregatirea juniorilor de performanta

b) CAPITOLUL 6: Programa analitica de 3 ani pentru juniorii de performanta

c) CAPITOLUL 7: Despre selectia si organizarea echipelor de juniori

d) CAPITOLUL 8: Cicluri si lectii cu juniorii romani.

e) CAPITOLUL 9: Loviturile fixe impuse de regulament

f) CAPITOLUL 10: Recomandari finale.

P.S daca exista vreun baiat/fata din Cluj ( under 18), care nu are ce face in vacanta si e pasionat mai mult de jocuri pe calculator, il rog sa ma contacteze pe privat, ca sa-i dau cartea si sa se ocupe el/ea de scanat si intretinerea acestui topic.

Eu nu o sa mai comentez, e clar, intelegerea fotbalului ma depaseste, acest forum este numai al vostru, al stelistilor adevarati. Bodanelu' vezi ca ti s-a indeplinit dorinta? dee nu o sa mai comenteze, o sa taca.

scan0001.jpg

scan0002.jpg

scan0003.jpg