FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Emblemele Stelei

1on11.10.2005 08:58

Discutii despre toate emblemele pe care le-a avut Steaua

Cate embleme a avut Steaua pana acum? 5 sau 6?

Ca pe wallpaper-urile astea vad 5 dar am mai gasit una cu CCA pe steauafc.com la sectiunea istorie, nu mai stiu ce an.

Ultras_Fever11.10.2005 18:02

toate embleme Stelei de pana acum mi-au placut. Asta de acum mi se pare cea mai reusita!!

Rossoblu20.05.2006 11:01

poate cineva sa posteze toate emblemele Stelei daca se poate si in ordine cronologica intre ce ani le-a avut va rog din suflet :roll:

Ionut_stelistu30.05.2006 15:11

Nu le am toate...desi le-as fi postat :x

gabryella30.05.2006 19:23

Va rog mult, as vrea si eu sa-mi explice cineva care cunoaste mai bine, cu exactitate, ce simbolizeaza emblema Stelei, in special cele 2 stele de deasupra. Reprezinta numarul trofeelor europene sau cele 22 de titluri? Va rog mult sa-mi explice si mie cineva, ca a, auzit mai multe variante si nu stiu care e cea adevarata. Multumesc anticipat.

Motanu D30.05.2006 19:26

Cele 2 stele se refera la faptul ca am cucerit cel putin de 20 de titluri (23 adica). Exista traditia in Europa (si nu numai), ca la fiecare 10 titluri cucerite o echipa sa-si adauge o stea pe emblema.

In Romania exista doar 2 echipe care au stele pe emblema (deci alea sunt singurele cu adevarat importante !!!), iar in Europa singurele echipe cu 5 stele sunt in Scotia.

Agy_2331.05.2006 18:06
In Romania exista doar 2 echipe care au stele pe emblema (deci alea sunt singurele cu adevarat importante !!!)

Ce echipa din Romania mai are peste 20 de titluri ? Din cate stiu eu , dinamu are vreo 17

alinush8931.05.2006 18:48
Cele 2 stele se refera la faptul ca am cucerit cel putin de 20 de titluri (23 adica). Exista traditia in Europa (si nu numai), ca la fiecare 10 titluri cucerite o echipa sa-si adauge o stea pe emblema.

In Romania exista doar 2 echipe care au stele pe emblema (deci alea sunt singurele cu adevarat importante !!!), iar in Europa singurele echipe cu 5 stele sunt in Scotia.

Nu ai in totalitate dreptate.....in turcia de exemplu o stea se da la 5 titluri,Galatasaray fiind echipa cu cele mai multe stele..insa nu stiu exact cate...cred ca 4..insa nu sunt sigur

alinush8931.05.2006 18:53
In Romania exista doar 2 echipe care au stele pe emblema (deci alea sunt singurele cu adevarat importante !!!)

Ce echipa din Romania mai are peste 20 de titluri ? Din cate stiu eu , Dinamo are vreo 17

Pai da...Dinamo are 17..deci implicit o stea..pentru ca a castigat 10 camp la momentul respectiv

Motanu D31.05.2006 19:20
in turcia de exemplu o stea se da la 5 titluri,

Pai aia sunt... turci. Eu ma referam la campionatele serioase.

dimitrie01.06.2006 17:31

Totusi care e a doua echipa care are cel putin 20 de titluri???

forever_STEAUA01.06.2006 18:14

Dimitrie, Motanu D se referea la echipe care au stele pe emblema, Steaua are doua iar Dinamo are una. Nu a zis ca in Romania sunt doua echipe cu cate doua stele... Capisci? :D