DE LA CEHI LIPSESC 10 JUCATORI : BOLF , UJFALUSI , JANKULOVSKI , NEDVED , GALASEK , VAHOUCHEK , TICE , PLASYL ,LOKVENK , KOLER IAR BAROS ESTE INCERT .MARI SANSE CA FINLANDA SA NU PIARDA
DE LA CEHI LIPSESC 10 JUCATORI : BOLF , UJFALUSI , JANKULOVSKI , NEDVED , GALASEK , VAHOUCHEK , TICE , PLASYL ,LOKVENK , KOLER IAR BAROS ESTE INCERT .MARI SANSE CA FINLANDA SA NU PIARDA
Sunt sanse mari! Cica gazeta a dat 10000 de dolari pentru finlandezi si cica aia au fost incantati!
Sa nu ne ia UEFA in vizor pt aceste lucruri...prea mare tam tam sa facut cu stimularea finlandei...era mai bine daca se facea ceva mai pe sleau...
despre meci ce pot sa spun...le urez bafta nordicilor...poate dupa calificarea in UEFA a celor 3 echipe romanesti se va califica si nationala...Doamne'ajuta
Declaratie lui Radoi despre echipa nationala video la fcsteaua.ro aici:
http://www.fcsteaua.ro/files/Declaratie_Ra..._1150653935.wmv
Daca linkul acela nu fuctioneaza incercati aici:
Sa nu ne ia UEFA in vizor pt aceste lucruri...prea mare tam tam sa facut cu stimularea finlandei...era mai bine daca se facea ceva mai pe sleau...
Nu au ce sa ne faca, atata timp cat ``stimularea`` Finlandei vine din partea unor pesoane fizice sau juridice particulare si nu a unor oficiali de la federatie, Liga sau orice alta persoana juridica sau fizica care sa aiba legatura cu FIFA sau UEFA...Si dupa cat de ``vanati`` am fost de UEFA cu rasismul...bla, bla, bla...mai ca as vrea sa le facem putin in ciuda!
Sa nu ne ia UEFA in vizor pt aceste lucruri...prea mare tam tam sa facut cu stimularea finlandei...era mai bine daca se facea ceva mai pe sleau...Nu au ce sa ne faca, atata timp cat ``stimularea`` Finlandei vine din partea unor pesoane fizice sau juridice particulare si nu a unor oficiali de la federatie, Liga sau orice alta persoana juridica sau fizica care sa aiba legatura cu FIFA sau UEFA...Si dupa cat de ``vanati`` am fost de UEFA cu rasismul...bla, bla, bla...mai ca as vrea sa le facem putin in ciuda!
Pai nu ai vazut Contra, Mutu & co ce declaratii au facut?...dupa aia au schimbat placa, nu mai stia nici unul de nici o stimulare, eu la asta m-am referit...
AM si eu o intreb ..sa zicem ca nu bat cehii(Doamne Ajuta) si terminam pe locu 2...din cate vad noi suntem cea mai bine clasata echipa de pe locul 2...nu ne calificam direct??? :?: :idea:
NU ! Pentru ca facem parte dintr-o grupa de 7 echipe , e valabila treaba doar la cele de 6 , daca era asa noi am fi ce-a mai buna echipa clasata pe locul doi , deocamdata .
1 England 22 9 7 1 1 15 4 11
2 Sweden 21 9 6 2 1 20 6 14
3 Romania 21 10 7 0 3 16 9 7
4 Switzerland 17 9 4 5 0 18 7 11
5 Spain 17 9 4 5 0 13 3 10
6 Slovakia 16 9 4 4 1 17 7 10
7 Norway 15 9 4 3 2 11 7 3
8 Turkey 14 9 3 5 1 12 9 3
Daca o sa ajungem la mondiale o sa fie o performanta zic eu la fel de mare ca cea din 94..pt ca prin iulie nu mai aveam nici o speranta.
Sunt sanse mari! Cica gazeta a dat 10000 de dolari pentru finlandezi si cica aia au fost incantati!
Au fost incantati !!!?!?!? Asa au scris ei la gazeta dar presa finlandeza a dat cu noroi in noi... gazeta oricum ne-a facut de kkt ca natie in Europa cu acest gest balcanic de 2 lei... Ioanitoaia e un mare porc...
AM si eu o intreb ..sa zicem ca nu bat cehii(Doamne Ajuta) si terminam pe locu 2...din cate vad noi suntem cea mai bine clasata echipa de pe locul 2...nu ne calificam direct??? :?: :idea:
nu pentru ca se scad punctele luate de la ultima clasata in grupa... in cazul in care va ramane Armenia atunci se vor scade 4 puncte... (totusi e rusinos ca nu am luat 6 puncte acestei tari)... Vom putea ramane la egalitate cu Suedia daca pierde in ultimul meci... Si totusi Suedia trebuie sa piarda la o diferenta de 18 goluri !!! ca sa ajungem a doua cea mai bine clasata dupa Anglia sau Polonia. Si de la cine sa manance bataie Suedia? de la Islanda si pe teren propriu. :lol: :lol: :lol:
Sa nu ne ia UEFA in vizor pt aceste lucruri...prea mare tam tam sa facut cu stimularea finlandei...era mai bine daca se facea ceva mai pe sleau...despre meci ce pot sa spun...le urez bafta nordicilor...poate dupa calificarea in UEFA a celor 3 echipe romanesti se va califica si nationala...Doamne'ajuta
Ar fi un lucru mult prea frumos pentru fotbalul nostru in acest an...
Si eu am sa le tin pumnii... dar nu finlandezilor... ci pentru ai nostri... Asta ar fi chiar mare noroc sa se califice in dauna Cehiei... ![]()
Chestia cu avansarea a 10.000 de euro finlandezilor,de catre Gazeta lui IoanitOAIA,e o vrajeala penala.
Aia sunt oameni seriosi.Pun ei botul la 10.000 de euro?
Sa le fie rusine celor de la Gazeta pentru toata tigania pe care o fac.Sunt de rasul curcilor.Chiar nu se sesizeaza nimeni?Bodu de pilda.
Finlanda-Cehia 1-3 la tineret.
Aici totul s-a incheiat si din pacate s-a terminat trist. :cry:
un rezultat previzibil...sa vedem insa ce vor face Finlandezi aia mari...
weu vad un 2 solist la meciu asta un 0 - 2, 0 - 3 cred
asa ca pa pa mondiale :evil:
Meciul este de X2. Speram sa se termine X desi Cehia va forta victoria.
Sa speram...asta este tot ce putem face...
Un X! Egal se termina! VEDEM MAINE!
eu nu mai sper...sa dea Domnul sa gresesc... dar nu cred ca cehi or sa dea cu piciorul la calificare... asa ca vad un meci in care cehia se va impune din primul pana in ultimul minut
S-a incheiat si la echipele mari.3 - 0 pentru Cehia.Finlandezii nu au jucat deloc.Este o palma data propunerii idioate facute de Gazeta care a stricat totul.Pai treburile astea se fac la vedere?Idioti penali ce sunteti!
asta este stam acasa!!!
Meciul mi s-a parut cam suspect..Forsell intra la 3-0....finlandezii nici nu se omoara cu firea :!:
o laba de meci.. oricum pariam pe victoria cehilor... dar cred ca s-a ales : mai bine cehia decat noi