FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Michael Jackson: Cum Cred Ca Trebuie Vazuta Moartea Lui D.p.d.v.d. Ortodox

Dan_2014.07.2009 14:16

RAZBOI INTRU CUVANT

http://www.razbointrucuvant.ro/

Michael Jackson: Cum cred ca trebuie vazuta moartea lui din punct de vedere Ortodox

Scurta cugetare despre marirea si caderea Stelei de dimineata

"Cum ai cãzut tu din ceruri, stea strãlucitoare, fecior al dimineții! Cum ai fost aruncat la pãmânt, tu, biruitor de neamuri!" (Isaia 14, 12)

mj_star.jpg

Avem, putem spune, probleme mult mai grave decat sa comentam sfarsitul jalnic si demn de toata mila a "super-mega-starului", a "Regelui" Pop-ului, Michael Jackson. Istoria sa este insa cumplit de pilduitoare - pentru ca este istoria unui om. Si a ceea ce pot face ambitia si succesul dintr-un om, acolo unde nici darurile primite nu sunt putine. Avand toate talentele artistice posibile, omul acesta a promis. Si nu a inselat promisiunile. Ca o stea a diminetii, s-a aratat fulgerator pe firmanentul gloriei omenesti. Cu sclipiri puternice a atras privirile tuturor. A fost idolul tuturor neamurilor globalizate, creand pe oriunde trecea, la modul propriu si literal, cele mai infricosatoare isterii colective. A fost pus, deseori, in locul icoanelor, umpland peretii si mintile adolescentilor, a facut sa vuiasca ziarele, televiziunile si tot vazduhul se cutremura de faima sa!

bscap0021.jpg

bscap0030.jpg

Iar toate acestea nu i-au ajuns regelui (jalnicul rege al grotestii vanitati…). Nu i-a ajuns ca este idol, ca are glorie, bani si un nume pe celebrul "walk of fame", culmea impopotonata a desertaciunii cu sclipici, nu i-a ajuns nici palatul sau intitulat Neverland… Nici macar cununa supremei (si desartei) glorii umane nu i-a ajuns "Stelei de dimineata", luceafarului nostru. A vrut mai mult, si-a spus in cugetul sau: "eu vreau mai mult! eu sunt mai frumos decat sunt! Eu sunt mai mult decat sunt si decat am ajuns!"; Betia visului luciferic care te inalta mai presus si de Dumnezeu Insusi…

Nesuportand invelisul omenesc si tern care ii acoperea, credea jalnicul rege, stralucirea gloriei sale, a inceput sa se jupuiasca de viu. Jenat de negreala pielii sale, a devenit alb. Jenat de fata sa, si-a mutilat-o, taindu-si nasul, buzele, fruntea, pometii. S-a mutilat pentru totdeauna, pe viata, cautand stralucirea si frumusetea. Si a devenit un monstru. Un rege al grotescului. Un om care nu mai putea sa iasa din vizuina sa, de rusine sa nu i se risipeasca protezele faciale.

Vai, nebunie a slavei desarte!

Dar nu trebuie sa ramanem cu gandul ca Michael Jackson este doar un fenomen al nebuniei unde duce faima in vremurile noastre. Si sa nu osandim pe acest om care a devenit inca de la sapte ani vedeta pop. Sfarsitul sau este prea jalnic si chinuit ca sa mai ai altceva decat mila fata de soarta sa. Nu putem spune decat, din inima: Dumnezeu sa-l ierte!

Mai important este ca toti putem fi, in ascuns, o stea a diminetii, visand la succese si biruinte inalte (fie si religioase, "duhovnicesti"), nazuind cu ambitie primejdioasa catre aerul tare al inaltimilor… Tuturor, si mai ales acelora dintre noi care mergem, intr-o oarecare masura, pe "walk of fame", pe calea slavei omenesti, riscam sa ni se spuna, in tanguire: Cum ai cãzut tu din ceruri, stea strãlucitoare, fecior al dimineții! Si noua, celor infiati prin harul lui Hristos de Dumnezeu-Tatal, ne va fi mai greu la Judecata decat celor azvarliti de caruselul desertaciunilor omenesti de pe cel mai inalt pisc direct in abisul chinurilor si al mortii.

Fericiti cei ascunsi si nestiuti!

UPDATE1: Din pacate, chiar si pe bloguri ortodoxe, emotia mortii Lui MJ da expresie aceleiasi idolatrii oarbe, sinucigase spiritual :( Asta este MOARTEA pe care trebuie sa o plangem de fapt, moartea NOASTRA, moartea credintei si a luminii din noi! "Daca lumina din tine este intuneric…" (vezi si: What Lies In Plain Sight http://www.youtube.com/view_play_list?p=44CF6A72E1DDE294)

UPDATE2:

21. Si intr-o zi randuita, Irod, imbracandu-se in vesminte regesti si sezand la tribuna, vorbea catre ei;

22. Iar poporul striga: Acesta e glas dumnezeiesc, nu omenesc!

23. Si indata ingerul Domnului l-a lovit, pentru ca nu a dat slava lui Dumnezeu. Si mancandu-l viermii, a murit. (Faptele Apostolilor 12, 21-23).

Dupa asta puteti sa vedeti si alt post al meu:

Mesaj SUBLIMINAL! Melodia "Beat it" a lui Michael Jackson inseamna de fapt MASTURBEAZA-TE!

http://proortodoxia.wikiforum.ro/video-aud...aza-te-t284.htm

bscap0039.jpg

bscap0038.jpg

mjold.jpg

michael-jackson_loses-neverland.jpg

article-0-02c9eaf8000005dc-910_468x850.j

RAZBOI INTRU CUVANT

http://www.razbointrucuvant.ro/

Dan_2014.07.2009 14:20

Mesaj SUBLIMINAL! Melodia "Beat it" a lui Michael Jackson inseamna de fapt MASTURBEAZA-TE!

Cu totii stim aceasta melodie... Este celebra.

Ceea ce nu stiam este ca "Beat it!" nu e folosit in melodie cu sensul lui propriu de "Sterge-o", "Fugi", ci e folosit cu sensul figurat de "Masturbeaza-te!"

Pe scurt videoclipul de fapt se traduce prin: Un grup de homosexuali vor sa initieze un baietel intr-un joc sexual care implica masturbarea in grup si castiga cel care ..... ultimul!

Stiu ca suna socant, dar documentarul "What Lies In Plain Sight" arata foarte clar asta. Vei vedea aici explicate de catre Lenon Honor mesajele subliminale din videoclipul piesei "Beat it" a lui Michael Jackson .

http://www.youtube.com/watch?v=NM-eg-gegB8

Am dat direct de la partea a-2-a. In partea 1 era doar o introducere si era aratat videoclipul.

RAZBOI INRU CUVANT

http://www.razbointrucuvant.ro

axl14.07.2009 14:22

@Dan20

Beat it!

Adrian14.07.2009 14:52

E prea tare ca sa nu il mutam aici. Asa... deci...

Nea dane_20 :D

O ai cu relgia? Da' cu latina te pricepi?

Exorcizamus te, omnis immundus spiritus, omnis satanica potestas, omnis incursio infernalis adversarii, omnis legio, et secta diabolica,

Ergo draco maledicte et sectio

Ergo draco maledicte et legio secta diabolica

Ut Ecclésiam tuam secúra tibi fácias servire libertáte, te rogámus, audi nos.

Sa imi zici daca a inceput capul sa ti se roteasca 360 de grade :D

p.s. Nea axl nu-l inchide ca era nevoie si de o sectiune supranaturala pe forumul asta :D

MoWeed14.07.2009 15:35
Pe scurt videoclipul de fapt se traduce prin: Un grup de homosexuali vor sa initieze un baietel intr-un joc sexual care implica masturbarea in grup si castiga cel care ..... ultimul!

WTF?

Daniel-Ionut14.07.2009 16:11

Bine Maicãl! :punk:

Ce-i asta ma? :D

axl14.07.2009 16:15

Don't worry about a thing 'couse every little thing 's gonna be alright.

rezistenta_ultras14.07.2009 16:23

fel si fel de dezaxati pe lumea asta...

esti bolnav bai dane.

gio_stgloria14.07.2009 16:39

dane cine ti-a bagat chestiile astea in cap ? le visezi ziua ?

Dan_2014.07.2009 16:44

Eu am postat topicul asta in Discutii libere

Acolo scrie ca "Se poate discuta orice, nu neaparat fotbal sau Steaua."

Se pare ca nu este asa! Si daca ai un punct de vedere diferit esti luat la misto si batjocorit cat mai mult posibil, si mutat la caterinca in sectiunea "Coltul vesel ".

Deci pentru cei care administreaza acest site o discutie cu adevarat libera nu poate fi aruncata decat in Coltul vesel....

Eram convins ca multi de aici nu vor fi de acord cu acest punct de vedere.

Unii chiar ma vor jigni.

Acelora le reamintesc faptul ca libertatea de exprimare inseamna ca oricine, are dreptul sa isi exprime parerea asupra oricarui eveniment CHIAR DACA CEILALTI NU VOR FI DE ACORD CU EL si vor spune ca "sunt ofensati".

Normal ca ceilalti spun ca sunt ofensati de ceva care nu le convine!

Totusi este libertatea cuvantului!

Asta este societatea libera!

Daca nu, atunci sub pretextul "de a nu jigni pe nimeni", nu o sa mai avem voie sa spunem nimic si ne vom intoarce la cenzura comunista.

gio_stgloria14.07.2009 16:45

1. scrie mai mic ca n-am ochelari si nici nu-mi trebuiesc

2.daca erai convins ca nimeni n-o sa fie de acord cu tine la ce ai postat aceasta teorie a ta ?

Ronnie14.07.2009 16:47

Printre noi sunt moderatori securisti, comunisti, atei si chiar poponari.

Dan_2014.07.2009 16:49
2.daca erai convins ca nimeni n-o sa fie de acord cu tine la ce ai postat aceasta teorie a ta ?

Eram convins ca multi de aici nu vor fi de acord cu acest punct de vedere.

Nu am zis ca nimeni nu va fi de acord.