Parerea mea din ce am vazut pana acum.
Nu am urmarit meciul ghiulestenilor asa ca nu voi vorbi despre el desi cu Poli Iasi... dar....
Fata de anul trecut noi suntem singura echipa de top care poate spune ca a progresat. Restul echipelor(Urziceni, cefere, dinam0,Craiova,Timisoara, Vaslui) nu m-au impresionat.
Craiova - dinam0
Oltenii sunt absolut la fel ca anul trecut. Aceiasi baieti tineri si spectaculosi dar risipitori. Lipsa de experienta cantareste enorm in jocul lor. Totusi, au valoare individuala care trebuie recunoscuta. Daca reuseste sa isi pastreze echipa intacta si jucatorii nu o vor lua pe aratura, in cativa ani Craiova o sa fie clar in primele 3 din Liga. Echipa joaca deschis, joaca fotbal. Sunt periculosi pentru ca sunt foarte rapizi si fantezisti. Doar ca sunt aiuriti in fata portii.
dinam0 - un mare minus fata de anul trecut. Nu mai castiga. ![]()
Nu stiu ce sa zic despre boneti asta. A organizat jocul aproape la fel ca Rednic. Nu vad nici o schimbare tactica. Singurul lor plus e Andrei Cristea. Jucatorul asta a revenit la forma buna si, din pacate, acum joaca la ei. E rapid, e tehnic, creaza faze si il are pe Danciu langa. Asta e foarte periculos.
In rest apararea lor e varza(sa multumim Lui Dumnezeu ca s-a intors Tamas
) iar mijlocul e greoi.
Indoaie ala merge doar cu suturi de la distanta. E un jucator de forta,atat. Noul lor inchizator, rus, nu m-a impresionat avand in vedere ca in repriza a 2a nu s-a vazut pe teren. torje e cu fuga si Bostina e cam singurul care misca de acolo. In rest zicu si Adrian Cristea, Niculescu si altii sunt jucatori cam terminati sau care se vede ca vor sa plece.
Cel mai mare minus pentru dinam0 mi se pare lipsa ajutoarelor(cel putin cu Craiova). Fara arbitrii si blaturi le va fi foarte greu catelusilor in Liga 1.
cefere-Urziceni
cefereul e mult mai slaba fata de anul trecut. kone ala a fost pupat in cur degeaba pentru ca e sub C?pitanos al nostru. Grecul nostru e mult mai eficient in fata portii, nu e vedeta. Kone se da smecher, el trebuie sa tina mingea, sa o frece, pana o pierde. E ineficient. Sa speram ca o sa continue prestatiile "bune"
.
Defensiv nu se pune problema sa fie mai buni fata de anul trecut. Cadu si Alcantara sunt masivi si greoi si sunt si irascibili. Tony ala e un simplu muncitor si Panin fuge ca sa nu isi piarda postul de titular. S-a vazut si in supercupa si in campionat ca pot fi depasiti (mai ales fundasii centrali) cu mingi pe jos, driblinguri rapide, in viteza.
Singurul lor plus la mijloc e Mara. Ca ceilalti nu se prea vad. Nici "vedetele" Culio si Dubarbier nu sunt nu stiu ce. In cazul primului se vede clar ca e cam gata dorinta de a ramane la cefere. Intrarea aia criminala a spus totul.
Dubarbier e Nicolita al lor. Nu e greu de blocat daca ai fundasi buni. Omul nu mai surprinde cu nimic. E fix Nicolita. Cand cefere nu are idei la constructie, arunca spre dubarbier.
peralta si Dani sunt discreti. nu se prea vad.ofensiv nu prea contribuie.mai mult defensiv.
pentru noi e bine ca cefereul practica acest sistem cu 1 atacant. Sa speram ca nu il va schimba prea repede. In antijocul din Liga 1 e sistemul ideal pentru a pierde puncte ![]()
Urziceni - poate cel mai mare regres fata de anul trecut. Asta daca ii considerati super echipa pt ca au luat titlul. Nu e asa. Urziceniul a fost echipa mediocra si anul trecut. Au luat titlul castigand cu echipele mici si cu blatistii(dinam0 si Timisoara). In rest nu au prea facut mare treabaa cu Steaua si cefere. Si Steaua chiar nu juca nimic atunci.
Ma bucur sa vad ca Paraschiv nu mai e in forma de altadata. Era singurul transfer al adversarilor care chiar ma sacaia.
Defensiva lor se pare ca s-a tampit. Din cea mai buna in sezonul trecut a ajuns cea mai penibila azi.
Brandan e omul lor cheie. E un super jucator. Ar trebui transferat imediat la Steaua. Vreau sa ma dau un pic mare si sa spun ca am ochi la jucatori pentru ca pe baiatul asta l-am remarcat chiar de la primul lui meci pentru Urziceni
Omul ar fi exact ceea ce avem noi nevoie la mijloc. Cu el la echipa chiar am putea vorbi de un lot complet.
In rest mijlocasii si atacantii lor sunt cam labili psihic. S-a vazut la penalty dar si la modul cum au tratat fazele de poarta. Daca suntem atenti, urziceniul nu are cum sa ne puna probleme.
Pe Timisoara si Vaslui le-am vazut in cupele europene si nu m-au impresionat. Amandoua au scos rezultate bune dar totusi...
Timisoara traieste doar prin bucur. L-ai scos pe asta din joc si sunt terminati. Au oameni tehnici ca Park si Curtean si de viteza dar nu sunt de speriat. Apararea e punctul lor cel mai slab. Desi pantilimon a scos ca eroul cu sahtior, cele 2 goluri au fost goluri de portar asa ca... avem sperante.
Daca pui presiune pe ei si esti atent sa le blochezi varfurile i-ai terminat. Sa vedem ce vor face cu sahtior. Daca rateaza calificarea s-ar putea sa apara si alte avantaje pentru noi ![]()
Vasluiul e aceeasi echipa incomoda ca si anul trecut. Sunt o echipa destul de buna dar nu sunt capabili sa lupte pentru titlu. Incet incet se vor autodistruge singuri. Va avea porumbboiul grija de asta ![]()