FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre Liga 1 - Editia 2009/2010

«12»
Adrian03.08.2009 09:24

Parerea mea din ce am vazut pana acum.

Nu am urmarit meciul ghiulestenilor asa ca nu voi vorbi despre el desi cu Poli Iasi... dar....

Fata de anul trecut noi suntem singura echipa de top care poate spune ca a progresat. Restul echipelor(Urziceni, cefere, dinam0,Craiova,Timisoara, Vaslui) nu m-au impresionat.

Craiova - dinam0

Oltenii sunt absolut la fel ca anul trecut. Aceiasi baieti tineri si spectaculosi dar risipitori. Lipsa de experienta cantareste enorm in jocul lor. Totusi, au valoare individuala care trebuie recunoscuta. Daca reuseste sa isi pastreze echipa intacta si jucatorii nu o vor lua pe aratura, in cativa ani Craiova o sa fie clar in primele 3 din Liga. Echipa joaca deschis, joaca fotbal. Sunt periculosi pentru ca sunt foarte rapizi si fantezisti. Doar ca sunt aiuriti in fata portii.

dinam0 - un mare minus fata de anul trecut. Nu mai castiga. :))

Nu stiu ce sa zic despre boneti asta. A organizat jocul aproape la fel ca Rednic. Nu vad nici o schimbare tactica. Singurul lor plus e Andrei Cristea. Jucatorul asta a revenit la forma buna si, din pacate, acum joaca la ei. E rapid, e tehnic, creaza faze si il are pe Danciu langa. Asta e foarte periculos.

In rest apararea lor e varza(sa multumim Lui Dumnezeu ca s-a intors Tamas :D ) iar mijlocul e greoi.

Indoaie ala merge doar cu suturi de la distanta. E un jucator de forta,atat. Noul lor inchizator, rus, nu m-a impresionat avand in vedere ca in repriza a 2a nu s-a vazut pe teren. torje e cu fuga si Bostina e cam singurul care misca de acolo. In rest zicu si Adrian Cristea, Niculescu si altii sunt jucatori cam terminati sau care se vede ca vor sa plece.

Cel mai mare minus pentru dinam0 mi se pare lipsa ajutoarelor(cel putin cu Craiova). Fara arbitrii si blaturi le va fi foarte greu catelusilor in Liga 1.

cefere-Urziceni

cefereul e mult mai slaba fata de anul trecut. kone ala a fost pupat in cur degeaba pentru ca e sub C?pitanos al nostru. Grecul nostru e mult mai eficient in fata portii, nu e vedeta. Kone se da smecher, el trebuie sa tina mingea, sa o frece, pana o pierde. E ineficient. Sa speram ca o sa continue prestatiile "bune" :D.

Defensiv nu se pune problema sa fie mai buni fata de anul trecut. Cadu si Alcantara sunt masivi si greoi si sunt si irascibili. Tony ala e un simplu muncitor si Panin fuge ca sa nu isi piarda postul de titular. S-a vazut si in supercupa si in campionat ca pot fi depasiti (mai ales fundasii centrali) cu mingi pe jos, driblinguri rapide, in viteza.

Singurul lor plus la mijloc e Mara. Ca ceilalti nu se prea vad. Nici "vedetele" Culio si Dubarbier nu sunt nu stiu ce. In cazul primului se vede clar ca e cam gata dorinta de a ramane la cefere. Intrarea aia criminala a spus totul.

Dubarbier e Nicolita al lor. Nu e greu de blocat daca ai fundasi buni. Omul nu mai surprinde cu nimic. E fix Nicolita. Cand cefere nu are idei la constructie, arunca spre dubarbier.

peralta si Dani sunt discreti. nu se prea vad.ofensiv nu prea contribuie.mai mult defensiv.

pentru noi e bine ca cefereul practica acest sistem cu 1 atacant. Sa speram ca nu il va schimba prea repede. In antijocul din Liga 1 e sistemul ideal pentru a pierde puncte :D

Urziceni - poate cel mai mare regres fata de anul trecut. Asta daca ii considerati super echipa pt ca au luat titlul. Nu e asa. Urziceniul a fost echipa mediocra si anul trecut. Au luat titlul castigand cu echipele mici si cu blatistii(dinam0 si Timisoara). In rest nu au prea facut mare treabaa cu Steaua si cefere. Si Steaua chiar nu juca nimic atunci.

Ma bucur sa vad ca Paraschiv nu mai e in forma de altadata. Era singurul transfer al adversarilor care chiar ma sacaia.

Defensiva lor se pare ca s-a tampit. Din cea mai buna in sezonul trecut a ajuns cea mai penibila azi.

Brandan e omul lor cheie. E un super jucator. Ar trebui transferat imediat la Steaua. Vreau sa ma dau un pic mare si sa spun ca am ochi la jucatori pentru ca pe baiatul asta l-am remarcat chiar de la primul lui meci pentru Urziceni :D Omul ar fi exact ceea ce avem noi nevoie la mijloc. Cu el la echipa chiar am putea vorbi de un lot complet.

In rest mijlocasii si atacantii lor sunt cam labili psihic. S-a vazut la penalty dar si la modul cum au tratat fazele de poarta. Daca suntem atenti, urziceniul nu are cum sa ne puna probleme.

Pe Timisoara si Vaslui le-am vazut in cupele europene si nu m-au impresionat. Amandoua au scos rezultate bune dar totusi...

Timisoara traieste doar prin bucur. L-ai scos pe asta din joc si sunt terminati. Au oameni tehnici ca Park si Curtean si de viteza dar nu sunt de speriat. Apararea e punctul lor cel mai slab. Desi pantilimon a scos ca eroul cu sahtior, cele 2 goluri au fost goluri de portar asa ca... avem sperante.

Daca pui presiune pe ei si esti atent sa le blochezi varfurile i-ai terminat. Sa vedem ce vor face cu sahtior. Daca rateaza calificarea s-ar putea sa apara si alte avantaje pentru noi :D

Vasluiul e aceeasi echipa incomoda ca si anul trecut. Sunt o echipa destul de buna dar nu sunt capabili sa lupte pentru titlu. Incet incet se vor autodistruge singuri. Va avea porumbboiul grija de asta :D

_yang03.08.2009 09:47

Total de acord cu tine in privinta progresului echipelor din Liga I, dar chiar si asa eu consider pe CFR-ul o echipa care poate pune mari probleme. Cam ei sunt singurii adversari din punctul nostru de vedere, o victorie in fata lor etapa viitoare ne poate face favoriti la titlul de campioni de toamna.

Cu toate astea si Rapidul a prestat un joc bun cu iesenii, insa ei sunt prin definitie o echipa inconstanta si de aceea nu cred c-o sa poata tine pasul cu cele 2 favorite...

Ar mai fi si dinam0, dar din moment ce din prima etapa au inceput sa atace arbitrajul se vor autodistruge ca de obicei singuri...

In rest... : Timisoara nu are echipa din punctul meu de vedere, daca ne uitam ca au obtinut un 2-2 la Donetk datorita unei aparari supraaglomerate in fata propriului careu nu cred ca pot spera la ceva mai mult de un loc 3, iar Urziceniul nu are nici o sansa sa faca fata in Liga I dupa meciurile din UCL mai ales ca are doar 2 fotbalisti adevarati in echipa...

mircea_1003.08.2009 11:01
peralta si Dani sunt discreti. nu se prea vad.ofensiv nu prea contribuie.mai mult defensiv.

discreti, dar foarte periculosi la fazele fixe. In plus, Dani e cel mai bun mijlocas defensiv din Liga 1 in acest moment (parerea mea).

danmm03.08.2009 13:18

Sal,

Am nevoie de un mic ajutor: doresc sa rezerv bilete on-line (sunt din Baia Mare) si din prezentarea grafica a stadionului nu-mi dau deama de sensul de numerotare al randurilor (de sus in jos incepand cu R1 sau de la gazon in sus). De asemenea, daca de exemplu doresc bilete in sectorul 41, numerotarea locurilor pe un rand incepe dinspre sectorul 40 sau dinspre sectorul 42?

Multumesc.

D4v1dstelist03.08.2009 14:22

Echipele cu care ne vom chinui cel mai mul sezonul acesta vor fi FC Brasov,Vaslui,Timisoara si Craiova.

_yang03.08.2009 19:18

Dimpotriva... Cele mai periculoase echipe pentru noi sunt cele mici, care folosesc pe 2 linii in fata careului asa cum a facut Ceahlaul aseara. Poate in privinta Brasovului si a Vasluiului ai dreptate, dar Timisoara si Craiova sunt echipe care ies la joc si mizez pe 6 puncte in fata lor.

D4v1dstelist03.08.2009 19:23

Sa stii totusi ca ai dreptate.Macar sa rupem complexul ala cu Timisoara.

Maye03.08.2009 21:25
Depinde acum de rezultate. Si Gaz Metan a jucat frumos sezonul trecut si a retrogradat...

Nu a retrogradat ma :D

Lari21.08.2009 00:23

Dan Lãzãrescu: "Mircea Sandu s-a bãgat sub masã!"

- Tocmai mi-am semnat demisia din funcția de vicepreședinte al CCA!

- De ce credeți cã s-a luat decizia cu arbitrii strãini în Comitetul Executiv?

- Pentru cã se știa cã eu și Huzu vom demisiona dacã vor fi aduși arbitri strãini și asta s-a dorit, asta s-a urmãrit. Unora li s-au înfundat rãu butoanele la arbitri, e vorba de cluburi importante din România.

- Cui anume?

- O sã vã spun doar cã, de exemplu, Cristi Borcea m-a sunat înaintea ședinței sã-mi spunã cã vrea sã mã punã pe mine președinte în locul lui Huzu și cã sã mã disociez de el, dar i-am spus clar cã plec o datã cu Huzu!

- Pãi, președinții de club numesc șeful CCA?

- Pãi, vãd cã aici cam așa merge treaba. Eu vã spun ceva: președinții de club dețin supremația în deciziile majore ale FRF.

- Da, dar Mircea Sandu...

- Da, Mircea Sandu ne-a fãcut 5 camioane de promisiuni cînd am venit, iar acum, cînd trebuia sã aibã o poziție demnã în Comitetul Executiv, s-a ascuns. S-a muiat. Cicã el s-a abținut. Ce atitudine e asta? Spune, domnule, clar: e albã sau e neagrã! nu te bagi sub masã la primul pumn dat în masã de unii patroni și președinți. Sînt dezamãgit total de Mircea Sandu, care s-a sucit fațã de acum douã luni pentru cã s-au zbîrlit președinții la el.

- Dragomir?

- La fel. ?O sã tai în carne vie, vã susțin!?, asta am auzit la început. ªi apoi, nimic. În plus, mai e un personaj care a avut un rol important în îndepãrtarea noastrã.

- Cine?

- Kassai. La Mircea Sandu în birou, acum o lunã, se plîngea de mama focului cã de ce unele persoane care erau pe lista observatorilor acum nu mai sînt!

- Porumboiu a spus cã n-ați fãcut un gest de onoare, ci unul de lașitate.

- E unul dintre cei care au susținut aceastã lucrãturã împotriva mea și a lui Huzu. Porumboiu sã facã pe altcineva laș, nu pe mine! Dupã prima etapã ne lãuda. Ãștia sînt oamenii de caracter din România.

- Ce anume v-a reproșat Mircea Sandu?

- Cã i-am persiflat pe președinții de AJF-uri, cînd i-am pus sã dea testare. Probabil dorea sã fie ca pînã acum, sã stea toți în salã, sã copieze unul dupã altul și sã fie nevoie sã corectez o singurã lucrare ca sã pot sã dau aceeași notã la 200 de persoane. AJF-iștii s-au rãsculat cã de ce nu mai sînt pe lista observatorilor de arbitri, cã doar ei formeazã arbitrii pînã la nivelul Diviziei C, de unde îi preluãm noi ca o floare, așa au zis. Ce sã învețe arbitrii de la niște oameni care au luat nota 2,80 sau 3,10 la lucrare? Sau de la cei ce se aflã pe o listã a arbitrilor, unde aceștia au scris numele observatorilor care au fãcut presiuni la ei.

"Mircea Sandu e o cruntã dezamãgire. Sã accepți sã voteze unul de la fotbal în salã, unul de juniori și unul de la fotbal feminin și tu sã fugi de responsabilitate, atunci înseamnã cã ești un om mic" - Dan Lãzãrescu

"Vasile Avram e o soluție bunã pentru cã el cunoaște foarte bine cum trebuie implementatã Convenția cu UEFA în privința arbitrajului"

Dan Lãzãrescu

"Vreau sã-i întreb pe președinții de club de ce n-au cerut strãini și pe vremea lui Costicã Vîlcea? Rãspunsul e la Colibași" - Dan Lãzãrescu, fost vicepreședinte CCA

Maye22.08.2009 16:24

Au mancat nemtenii gazonul la Medias.

Se pare ca se castiga usor dupa ce stai capra.

Maye27.09.2009 20:56

Uitati ce bine arata clasamentul asa :

17 Ceahlãul Piatra Neamț

18 Gloria Bistrița

de viiiiiis...

«12»