transferat, dupa spusele ciobanului, de catre mache ianuli, ala mic si negru de se agita pe banca in timpul meciurilor.
E clara treaba atunci...
Cine plm e si bibilica bulgareasca asta??
Ho, bah, sa vedem ce poate!
Asa-l blagosloveati si pe Kapetanos, si pe Iacob cand au venit liberi de contract.
Si ce-i mai laudati pe Dayro si Arthuro...
Ca tot va avea 99 pe tricou , sper sa dea si 99 de goluri ![]()
Bine ai venit la Steaua Bucuresti Krum !
Bafta !
Sper sa fie intr-un ceas bun. Astept sa-l vad la treaba inainte sa-mi dau cu parerea....
Bafta bulgarule!
Bibișkov a ajuns în curtea Stelei, deși a fost monitorizat de Rapid mai bine de o lunã. Hizo a fãcut un întreg dosar despre el și giuleștenii urmau sã deschidã negocierile cu atacantul. Ieri, Viorel Hizo a comentat pentru GSP: "Avem un ghinion fantastic, ca de fiecare datã. Dimineațã, cînd am deschis Gazeta, am înțepenit cu ziaru-n mînã! Nu mi-a venit sã cred cã Bibișkov s-a dus în Austria, sã semneze cu Steaua. Era jucãtorul pe care ni-l doream cel mai mult". Bulgarul îi fusese recomandat lui Hizo de cãtre mijlocașul lui FC Vaslui, Ghencev.
gsp
Si eu zic sa asteptam sa-l vedem cum joaca.Sper sa fie ok.Pana atunci,ii doresc multa bafta!
Este cotat la 1,5 milioane de euro pe site-ul Transfermarkt.de
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/260...kov/profil.html
A venit azi in tara si ce pot sa spun e ca e destul de draguta sotia lui ![]()
O sa avem de ce sa venim la meciuri ![]()
Personal l-am vazut jucand si e promitator. Nu e rau deloc baiatul. Si Hizo il monitoriza. Sa vedem cum se adapteaza. Eu unul sunt optimist in privinta lui.
Am vazut meciuri cu el..se tine bine pe picioare,are unpic de tenhinca..UNPIC,are sut bun (plasat si puternic) imi place...sper sa ii dea sansa sa joace...pentru ca daca joaca bine ...o sa fie concurenta mare...Kapetanos,Surdu,Stancu si Krum...ar da jucatori astia 110 %
CALITÃÞI
1. Nu se ia la luptã directã cu fundașii: "Chiar dacã are un fizic impresionant, lui Bibișkov nu-i place sã intre într-o luptã directã cu adversarii, așa cum face, de exemplu, Kapetanos. Preferã sã evite clinciurile și sã fie tot timpul demarcat".
2. Dã și pleacã: "Are o foarte mare calitate, care s-a vãzut chiar de la primul antrenament. Nu ține mingea foarte mult. E adeptul jocului «dã și pleacã», iar acest lucru îl ajutã mult".
3. La cap e numãrul 1. "Este, de departe, cel mai bun în jocul aerian. Îi plac la nebunie fazele fixe, dar și centrãrile înalte, la care sã-și poatã folosi lovitura de cap. A marcat multe goluri astfel în meciurile-școalã".
4. Marcator din poziții grele. "Chiar dacã este masiv, Bibișkov e foarte mobil, se desprinde ușor de fundaș și marcheazã des din toate pozițiile".
LIPSURI
1. Nu cunoaște limba. "Comunicarea e destul de greoaie, atît cu staff-ul tehnic, cît și cu colegii. Nu știe decît germanã și bulgarã, a învãțat cîteva cuvinte în românește, tot e prea puțin".
"E un tip foarte modest. Vine printre primii la antrenamente, în vestiar aproape cã nici nu-ți dai seama cã e prezent, nu deranjeazã pe nimeni, e foarte respectuos cu toatã lumea" - un coleg de echipã
gsp
A venit azi in tara si ce pot sa spun e ca e destul de draguta sotia luiO sa avem de ce sa venim la meciuri
crezi ca gagicasa o sa vina in peluza sa te vada pe tine?
)))))
sau ca vine in peluza la agatat? probabil vine la meciuri sa ii arate cat de mult il iubeste si eventual dupa meci sa ii ia un colier de 100 grame si 24 karate ![]()
Este cotat la 1,5 milioane de euro pe site-ul Transfermarkt.dehttp://www.transfermarkt.de/de/spieler/260...kov/profil.html
Pai acolo si Banel e cotat la 2.800.000 euro.
Pai acolo si Banel e cotat la 2.800.000 euro.
Si ce, nu face ? mai face ca orice om greseli dar ai uitat anul trecut ce a facut cu galatasaray ? si multe alte meciuri au depins de el . Voi sunteti ca oile cand se ia unu de Banel toti sariti pe el si cand il aplauda vreo 2 , executati si voi.
Bine ma,da Zapata e doar un milion jumate,Kapetanos cotat la 1 jumate,Tatarusanu 800000.Face Banel singur aproape cat 3 din astia?Ca sa nu spun ca Onicas,Surdu si Andrei Ionescu erau la vreo 800000.
Si a,da!E preferatul lui Jiji.
- Krum, ai rupt angajamentul cu Steaua?
- Dacã voi fi nevoit sã o fac, nu am încotro. Pînã acum nu ne-am așezat însã sã discutãm despre acest lucru. Cînd nu ești dorit, nu poți sta cu sila.
- Dar vreo explicație ți s-a dat?
- Nici una! Sînt șocat cã, deși m-am pregãtit și mi-am vãzut mereu de treabã, acum sînt scos pe ușa din dos pur și simplu, fãrã prea multe argumente.
- Cu antrenorul Stoichițã ai vorbit?
- Nu. În cel mai bun caz doar ne-am salutat. Din presã am înțeles cã nu mai are nevoie de mine, fãrã sã îmi spunã asta și în fațã.
- Cînd crezi cã vei încheia socotelile?
- Aștept sfîrșitul sãptãmînii, sã vinã și impresarul meu pentru a putea discuta cu cei de la Steaua.
- Cei de la Rapid te-ar dori...
- Momentan sã scap de situația asta și dupã aceea mai vedem. Este o variantã!
- Banii pe contract i-ai primit pînã acum?
- Sincer, nu m-am uitat cu mare atenție în cont, dar cred cã nu pe toți din cele trei luni petrecute aici. O sã clarific și aceastã problemã.
Sa fim seriosi in Bulgaria era golgeterul campionatului si la Steaua e multimea vida
sincer eu cred ca e blocat psihic, trebuie sa'i dea sanse sluga aia de Stoichita
Pai cand ai un patron ca Gigi,care te critica tot timpul,coechipieri care nu te joaca nici pe la antrenamente,la ce sa te mai astepti?
oricum e mai bun ca Banel, dar pe bulgar nu-l iubeste patronul pe la spate!