FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Un Gamer Stelist Nominalizat La Esports Player Of Theyear.

Sicalau02.07.2009 07:58

Salut!

Ceea ce voi poveti mai jos are legatura cu Steaua din mai multe motive. In primul rand eu sunt un stelist de mic si, cu toate ca in acest moment nu sunt in tara, sunt la zi cu tot ce se intampla cu suflarea ros-albastrau ( si nu vorbesc de ce face Jiji prin presa ).

In al 2-lea rand, personaul de care o sa va povestesc e stelist 100%. Ba chiar a si jucat la juniorii Stelei, o accidentare urata la mana retezand-ui avantul. Dar tot raul spre bine, accidentarea, si faptul ca nu putea face sport, l-au impins in a se juca pe calculator... fifa. Ce a urmat ? Omul a devenit cel mai bun din lume!

Dupa cum scrie si in titlu, un roman este nominalizat la eSports Player of The Year. Este vorba de Marius "neXt`BeBe" Craciun care anul trecut, in Noiembrie, a castigat World Cyber Games la FIFA08. Mai pe intelesul tuturor: Campion Mondial la FIFA08 ( cel mai popular simulator de fotbal ). Poate ati auzit de el pe la televizor sau in reclamele de la Pepsi.

Asa cum ziceam, recent a fost nominalizat la eSports Player of the Year, un fel de Oscaruri pentru gameri sau, poate mai pe subiect, Balon de aur . Ca orice nominalizare, are nevoie de voturi. In prima faza, el face parte dintr-o lista de jucatori din Europa de Est. Va trebui sa iasa aici pe primul loc, dupa care va ramane intre cei mai buni 6 gameri din lume. Aici juriul isi va spune cuvantul!. Revenind la voturi, ele se fac online si sunt doar 3 locuri unde se poate vota.

* Gameinside.ua - Nu necesita cont ! Poll-ul apare in coloana din dreapta a site-ului! Pozitia 3

* eSport.pl - Nu necesita cont ! Poll-ul apare in coloana din dreapta jos a site-ului! Pozitia 13

* SK Gaming - Trebuie sa va creati un cont! Poll-ul va aparea in partea dreapta in pagina profilului

La final, voturile de pe toate site-urile se vor aduna, asa ca un vot pe fiecare site este necesar.

Nu, nu am niciun interes ascuns prin acest post. Nu exista niciun premiu in bani sau nicio rasplata pentru BeBe.Sunt pur si simplu unul dintre apropiatii lui si imi place sa vad un roman printre cei mai buni oameni intr-un domeniu, fie ca este sport, stiinta, film sau gaming. Si da, scoul acestui thread, printre altele, este sa mai strangem niste voturi.

Asadar, un vot din partea voastra inseamna enorm in clasamentul final ( dupa cum puteti vedea in statisticile din acest moment ).

Multumesc pentru atentie!

Daniel-Ionut02.07.2009 08:05

Da; peste tot are 21% :)

L-am votat si eu in alea fara cont :P

Bafta ;)

red&blue_boy02.07.2009 08:16

L-am votat si eu.Succes.

bodanelu02.07.2009 08:21

mutat la discutii libere.

r3fl3x02.07.2009 09:32

L-am votat si eu .. succes ! sper sa se califice :)

Fane02.07.2009 12:57

mult succes !