FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii Si Dezbateri Fcs - Episodul 1

George Stan30.06.2009 22:42

Daca tot e vacanta si asteptam cu totii debutul in noua stagiune, echipa fcs va invita la discutii si dezbateri ca intre microbisti, pe forum. Am pregatit deja, dupa cum probabil ati observat mai sus, primul set de chestiuni de dezbatut iar parerile voastre sunt asteptate.

Acelasi set de intrebari va fi pus unui personaj public din viata ros-albastra, interviul cu acesta fiind pregatit pentru urmatoarele zile.

Dezbatere placuta si civilizata!

mihaita1301.07.2009 06:45

asa .. da foarte bine gg pt toti care a facut aceast chestionar !

fularsteaua2:hai_steaua:

MoWeed01.07.2009 07:27

Pai si daca la prima intrebare vreau sa pun toate variantele de raspuns ce ma fac? :D

Fan FC Steaua01.07.2009 07:33

La primul chestionar trebuia si o optine "toate cele de mai sus", pentru ca ar fi fost cea mai votata.

Jucatorii sezonului au fost Zapata, si Kapetanos. In special in meciurile terminate la egalitate sau castigate la un gol diferenta.

Am votat ca va ajunge in grupe, desi nu stiu niimc. Sper sa fie bun de ceva bergodi, dar eu pana nu vad, raman pesimist.

Problemele de ordin psihologic se datoreaza in proportie de 30% regimului tehnico-tacticl. Atat timp cat ai un antrenor incapabil, orice schema tactica dictata dupa meci la jucator va fi ineficienta, iar jucatorul isi va pierde increderea dupa doua sau trei meciuri in care tactica a esuat. Regimul managerial are 60% din vina, iar neprofesionalismul 10% din vina.

Scoala romaneasca de antrenori inca mai produce. Cei care au votat NU, probabil au votat dupa realitatea din Liga 1 de fotbal. Dar cum sa primeasca alti antrenori o sansa, cand in Romania se insista mereu pe aducerea fostului antrenor, sau al altuia strain? Asta e valabil si pentru scoala de fotbal romaneasca.

Antrenor prietenos si permisiv a fost Lacatus, si s-a ales praful... Daca nu-i duci la limita si dupa, vor fi niste balerine intr-un ring de box....

Astristul01.07.2009 08:00

La varianta:

antrenorul-prieten, care motiveaza afectiv si psihologic jucatorii

Pai asa era Lacatus, dar nu se poate spune ca ii motiva afectiv si psihologic pe jucatori. :|

noname01.07.2009 08:40

ideea este nu numai sa votam ci sa si motivam aceste optiuni. bineinteles, fara sa ne contram si fara sa deviem de la subiect!

4_ever_steaua01.07.2009 08:47

"antrenorul drastic, care pune pret in principal pe pregatire si disciplina"

cred ca de asta au nevoie cateodata stelistii,pentru ca am impresia ca prea s-au invatat cu antrenori indulgenti,care sa le permita mici greseli in joc,iar o echipa ca Steaua trebuie sa se respecte din punct de vedere al jocului,fara sa faca greseli absolut neintelese pentru valoarea unora..

George Stan01.07.2009 09:10

eu am votat asa:

1: pregatirea tactica (probabil si fizica). Cred ca realizarile si daruirea deriva din astea.

2: Pantelis Kapetanos - ne-a scos de multe ori desi multi faceau misto de el ca jucase 60 de minute la echipa precedenta. Nu e el un mare fotbalist, cam sare mingea cateodata din el, dar in contextul actual a fost, zic eu, de departe cel mai bun.

3: Am votat ca Steaua nu ajunge in grupe. Asa cred eu, sper sa ajungem, dar parca prea multe rele s-au intamplkat in ultimul timp. In plus, toata lumea se asteapta sa intram de parca ar fi ceva atat de normal, uitand ca Steaua a avut cel mai slab sezon din ultimii zeci de ani.

4:Regimul managerial. mai precis Gigi Becali. el timoreaza jucatorii el intretine atmosfera infecta, si va fi si mai rau pentru ca omul este, din pacate pentru noi, bolnav psihic.

5: Petrescu si Lucescu NU sunt exceptii, intradevar apar antrenori tineri valorosi pentru nivelul campionatului nostru, mai este Badea de la Pitesti care cred ca va ajunge un antrenor bun.

6: Antrenorul drastic cred ca e mai ok pentru Romania, si mai ales pentru Steaua. Drastic si hotarit atat cu jucatorii cat si cu conducerea clubului. Drastic, dar nu tiran, nu gen Pitzi care lua lucrurile prea personal, i se punea pata pe jucatori, avea favoriti pe care ii titulariza aiurea etc.

_yang01.07.2009 10:03
6: Antrenorul drastic cred ca e mai ok pentru Romania, si mai ales pentru Steaua. Drastic si hotarit atat cu jucatorii cat si cu conducerea clubului. Drastic, dar nu tiran, nu gen Pitzi care lua lucrurile prea personal, i se punea pata pe jucatori, avea favoriti pe care ii titulariza aiurea etc.

Adica antrenorul care stie sa se impuna in fata jucatorilor, nemaifiind nevoie sa devina drastic in decizii. Pentru asta e insa nevoie si de jucatori cu un caracter de profesionisti care sa inteleaga faptul ca 2-3 ore pe zi nu sunt vedete... Plus, bineinteles viata extrasportiva decenta.

S.S.Lazio01.07.2009 15:19

s-a ales , pana acum, cel mai mult ..daruirea ! :) ma amuza ..pt ca degeaba te daruiesti daca nu stii si ceva fotbal ! eu am ales pregatirea fizica , de ce ? pentru ca acei jucatori , de prin minutul 60 incep sa cada si se creaza haos , cel putin la mijlocul terenului . Mai departe l-am ales pe bine-cunoscutul kapetanos , prea ne-a salvat pielea de enshepmii de ori ...sunt in continuare un optimist si cred in repetarea performantei din 2006 ...evident ca regimul managerial ne-a fost si acesta un punct slab in frunte cu Argaseala si profit de ocazia asta sa-i dau ..... , multa chiar ! Da,consider ca scoala de antrenori a scos si va scoate antrenori de calitate ...si legat de ultima intrebare : Bergodi e omul Stelei ,fara doar si poate ..disciplina si munca , asta le trebuie , mercenarilor.

eu am votat asa:

1: pregatirea tactica (probabil si fizica). Cred ca realizarile si daruirea deriva din astea.

2: Pantelis Kapetanos - ne-a scos de multe ori desi multi faceau misto de el ca jucase 60 de minute la echipa precedenta. Nu e el un mare fotbalist, cam sare mingea cateodata din el, dar in contextul actual a fost, zic eu, de departe cel mai bun.

3: Am votat ca Steaua nu ajunge in grupe. Asa cred eu, sper sa ajungem, dar parca prea multe rele s-au intamplkat in ultimul timp. In plus, toata lumea se asteapta sa intram de parca ar fi ceva atat de normal, uitand ca Steaua a avut cel mai slab sezon din ultimii zeci de ani.

4:Regimul managerial. mai precis Gigi Becali. el timoreaza jucatorii el intretine atmosfera infecta, si va fi si mai rau pentru ca omul este, din pacate pentru noi, bolnav psihic.

5: Petrescu si Lucescu NU sunt exceptii, intradevar apar antrenori tineri valorosi pentru nivelul campionatului nostru, mai este Badea de la Pitesti care cred ca va ajunge un antrenor bun.

total de acord cu tine la nr.6 , partea a 2 a ..a fost,dupa parerea mea , o "era" de tot rahatul cu Piturca la carma echipei ...

Alexander01.07.2009 15:44

"Care credeti ca este principalul motiv pentru care jucatorii acuza probleme de ordin psihologic motivand lipsa de rezultate?"

Imi place ca 13 la suta au votat conflictul dintre patron-suporteri. Clar, asta e principalul motiv pentru care nu au avut jucatorii rezultate. Sa fim seriosi...

LDS01.07.2009 16:26

-La punctul 1 - aș fi votat "Pregãtirea tehnicã" și "Pregatirea fizicã", pentru cã o opțiune aleasã în acest caz nu le exclude pe celelalte. Dar cum nu s-a putut alege decât o opțiune, am mers pe "Pregãtirea tehnicã".

-La punctul 2 - "Pantelis Kapetanos" și nimic mai mult, restul Dumnezeu cu mila. Iar când spun asta n-aș vrea sã se înțeleagã cã l-aș considera cumva pe Pantelis vreo sculã de jucãtor.

-La punctul 3 - "Nu va ajunge in grupe" pãrerea mea, care se bazeazã pe presimțiri dar și pe raționamentul din moși-strãmoși, care ne spune cã fotbalul nu poate fi pãcãlit la infinit.

-La punctul 4 - aici aș fi ales iarãși trei opțiuni, care nu se exculd una pe alta: "regimul tehnico-tactic", "regimul managerial", "lipsa de profesionalim". Am ales "regimul managerial" (de Spitalul 9) aș mai adãuga eu...

-La punctul 5 - "Nu, cei mentionați anterior sunt doar excepțiile" și nu înțeleg de unde vine moda asta a alipirii numelui puradelului de cel al lui Dan Petrescu. Ambii au avut pe mânã echipe de același calibru, numai cã unul a luat titlul, iar celãlalt (puradelu' lu' tata) a terminat aproape de subsolul clasamentului. Singura lui "performanțã" este doar aceea cã a fost numit pe ochi frumoși la naționalã, de cãtre prietenul sãu, Lupescu. Iar Acel 0 - 1 din Lituania nu poate fi catalogat ca succes în niciun fel, poate doar "profesorul trãznit", Mircea Rãdulescu, sã facã acest lucru.

-La punctul 6 - "antrenorul drastic, care pune preț în principal pe pregãtire și disciplinã", asta deoarece trãim în România, iar la noi nu merge altfel. Steaua este, totuși, o echipã româneascã, chiar dacã la un moment dat a reușit imposibilul, într-o noapte de Mai...

masterboy01.07.2009 17:24
eu am votat asa:

1. pregatirea tehnica, nu au avut idei bune de joc in ultimul sezon, aia cu daruirea mie mi s-au parut daruiti jucatorii dar neorganizati

2. pantelis kapetanos am votat. dar de mentionat alaturi de el si Bogdan Stancu pentru ca amandoi au marcat din putinele ocazii pe care le-a avut Steaua. Si fundasii Ghionea si Goian merita mentionati cu toate ca nu au iesit in evidenta (si din cauza ca sunt fundasi)

3. am votat ca Steaua va iesi din grupe si cred ca sunt subiectiv dar nu pot vota altfel. ma bazez si pe comentariul transmis pe sport.ro unde spune ca joaca bine in meciul cu celje, au pofta de joc.

4. regimul tehnico-tactic, conflictele deriva din lipsa rezultatelor, deci sunt o consecinta nu o cauza.

5. eu cred ca Lucescu si Petrescu sunt exceptii. Si mi se pare aiurea exprimarea cu scoala romaneasca care produce antrenori, oricum ai lua aceasta expresie nu are sens ca nu e nici o scoala. mai degraba antrenorii se formeaza singuri dupa experienta si tipul intelectual al fiecaruia.

6. antrenorul cel mai bun ar fi o combinatie a celor doua variante pe care le expui, nici chiar drastic, dar sa impuna anumite reguli, si in acelasi timp sa fie apropiat de jucatori si sa ii sustina moral chiar si cand gresesc.

Maresal20.07.2009 07:35

1. Dinamismul - suntem o echipa prea lenta si in general echipele Romanesti sunt asa, fata de ce se joaca in Europa. Cred totusi ca dinamismul include pregatirea tehnica si pregatirea fizica , pentru ca fara o gandire si fara puterea fizica de a o pune in aplicare nu ai cum sa fii dinamic.

2. - Pantelis Kapetanos - din toti raii il aleg pe cel mai putin rau :)

3. - Iese din grupe - motiv - noi suntem Steaua si asta le rezolva pe toate :)

4. - Regimul managerial - no comment nea Jiji, nea Vali

5. - Da, avem antrenori tineri buni

6. - Un antrenor drastic e mai indicat ( ordine si disciplina - ca la nemti )

SteauA-fan20.07.2009 18:54

singurii care pot face perfomanta la Steaua sunt jucatorii romani care iteleg ce inseamna sa fi Stelist, sa nu uitam ca la cea mai mare performanta recenta a Stelei (semifinala UEFA) lotu a fost compus numai di romani inafara de portar care a dejamagit