-La punctul 1 - aș fi votat "Pregãtirea tehnicã" și "Pregatirea fizicã", pentru cã o opțiune aleasã în acest caz nu le exclude pe celelalte. Dar cum nu s-a putut alege decât o opțiune, am mers pe "Pregãtirea tehnicã".
-La punctul 2 - "Pantelis Kapetanos" și nimic mai mult, restul Dumnezeu cu mila. Iar când spun asta n-aș vrea sã se înțeleagã cã l-aș considera cumva pe Pantelis vreo sculã de jucãtor.
-La punctul 3 - "Nu va ajunge in grupe" pãrerea mea, care se bazeazã pe presimțiri dar și pe raționamentul din moși-strãmoși, care ne spune cã fotbalul nu poate fi pãcãlit la infinit.
-La punctul 4 - aici aș fi ales iarãși trei opțiuni, care nu se exculd una pe alta: "regimul tehnico-tactic", "regimul managerial", "lipsa de profesionalim". Am ales "regimul managerial" (de Spitalul 9) aș mai adãuga eu...
-La punctul 5 - "Nu, cei mentionați anterior sunt doar excepțiile" și nu înțeleg de unde vine moda asta a alipirii numelui puradelului de cel al lui Dan Petrescu. Ambii au avut pe mânã echipe de același calibru, numai cã unul a luat titlul, iar celãlalt (puradelu' lu' tata) a terminat aproape de subsolul clasamentului. Singura lui "performanțã" este doar aceea cã a fost numit pe ochi frumoși la naționalã, de cãtre prietenul sãu, Lupescu. Iar Acel 0 - 1 din Lituania nu poate fi catalogat ca succes în niciun fel, poate doar "profesorul trãznit", Mircea Rãdulescu, sã facã acest lucru.
-La punctul 6 - "antrenorul drastic, care pune preț în principal pe pregãtire și disciplinã", asta deoarece trãim în România, iar la noi nu merge altfel. Steaua este, totuși, o echipã româneascã, chiar dacã la un moment dat a reușit imposibilul, într-o noapte de Mai...