FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cel mai bun 11!

Stryker04.10.2005 17:07

Dupa parerea voastra care ar fi cel mai bun 11 al Stelei, alcatuit cu jucatori care se afla in lotul actual.

Ramon Sanchez Pizjuan04.10.2005 17:55

E simplu, nu prea sunt alternative. Desi...

----------Hamu

Ogararu - Ghionea - Goian - Nesu

Nicolita - Radoi - Lovin - Bostina

-------Iacob - Dica

la mijloc sunt o gramada de discutii. Aici e locul lui Radoi, Paraschiv sau nu, Lovin sau nu, cam atat

IL_Diablo04.10.2005 20:05

Nuuuu Lovin! Fara Lovin! Ala e jucator? Inca nu stiu pe ce post joaca. Valabil si pt Nesu :wink:

..........Hamu

Ogararu - Ghionea - Radoi - P. Marin

Nicolita - Paraschiv - Bostina

.............Dica

.........Iacob - Oprita

Teoctist05.10.2005 03:13

Hamutovski-Ogararu,Goian,Ghionea,Nesu-Nicolita,Paraschiv,Radoi,Bostina-Dica,Iacob.

I.N.Money05.10.2005 05:19

Hamutovski-Ogararu,Goian,Ghionea,P.Marin-Nicolita,Paraschiv,Radoi,Bostina-Iacob,Dica 8)

Virgil05.10.2005 07:37
Hamutovski-Ogararu,Goian,Ghionea,Nesu-Nicolita,Paraschiv,Radoi,Bostina-Dica,Iacob.

Da.Asta e adevaratul "11" de start.

FanSteaua4Life05.10.2005 07:53

Da.Asta e adevaratul "11" de start.

Punct ochit...Punct lovit... :wink:

Virgil05.10.2005 07:56

Cam asa ceva. :)

Bodanel05.10.2005 08:16

Cristea ar putea fi o solutie daca isi revine retras Dica conducator si eliminat para din schema

Virgil05.10.2005 08:20

Bodanele...Ce ai ma cu Para ? :?

jaap05.10.2005 08:40

si eu il vad pe Paraschiv out...

deci 11 standard-para+Oprita

Bodanel05.10.2005 09:14

Asta cred eu ca e cea mai buna solutie. Imi place para ca munceste mult dar nu-mi place nu face mai nimic pe faza de atac(chiar daca a dat gol acum).Radoi desi e fundas cand joaca inchizator participa destul de bine la faza ofensiva ceea ce nu se poate spune despre para. Intr-adevar si oprita ar putea fi o solutie.

IL_Diablo05.10.2005 09:15

Vad ca il uitati si ignorati pe Oprita. Dica e un mijlocas ofensiv mai degraba si nu varf autentic.

Bodanel05.10.2005 09:17

Para e bun la mentinut rezultate. Cand avem 2-0 e bine ca sa avem 2 inchizatori in teren (Radoi+ para) in meciurile cheie si nu mai luam gol.

mountytoma05.10.2005 11:23

hamutovschi (dar mai intai l-as tine pe bara cateva meciuri, sa-i revina mintea la cap!)

Ogararu - Goian - Ghionea - nesu

oprita - Radoi - Paraschiv - Bostina

Nicolita - Iacob

daca echipa asta ar fi in forma maxima, eu cred ca ar sfarama orice in tara, si multe alte echipe de afara. cu conditia sa nu li se urce la cap.

pe Dica (asta e un fel de frana de mana uitata trasa!) l-as vinde si cu banii aia as reface gazonul, ca sa poata echipa sa joace fotbal adevarat!

DaRk_Star05.10.2005 11:37

primul 11 ar trebui sa fie exact cel care este acum...adica,logic,de ce ar tine Protasov pe cineva pe banca daca ar merita sa fie titular?

deci,prima echipa este Hamutovski-Ogararu,Goian,Ghionea,nesu -Nicolita,Radoi,Paraschiv,Bostina -Dica,Iacob..

multi ar zice ca este o formula prea defensiva,insa nu uitati ca jucatorii nostri de banda urca foarte mult,poate mai putin nesu;Radoi,Ghionea si Goian sunt mereu in fata la cornere,Paraschiv a inceput sa cam dea goluri de un an incoace (imi ramane in minte reusita de la sofia),iar Dica e mai prolific ca atacant decat ca mijlocas ofensiv,cum juca acum un an...