FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dar daca...

Stryker04.10.2005 09:51

Nu vreau sa seman furtuna...dar daca...in viitor Croitoru se va transfera la Steaua...ar putea sa iasa cu scandal dupa meciul de ieri?

BaLcaN`b0y`05.10.2005 14:55

d c ?:!: :!: ..s-a intamplat sa loveasca mingea prost.....se mai rateaza si de la 11metri..

luc20.10.2005 21:37

Croitoru va vi transferat la Steaua in iarna :oops: halal,au cusut-o astia cu ata albaaaa

Virgil21.10.2005 05:43

Nu conteaza culoarea,cusuta sa fie. :wink:

Ultras_Fever21.10.2005 13:39

asta e tare mi-a placut!! :lol:

luc21.10.2005 21:56

asta e tare mi-a placut!! :lol:

ce ti-a placut?ca a iesit la iveala un meci facut?mie nu, pentru ca ma face sa ma simt prost(si eu nu sunt supurter al Stelei),poate ca sunt dar voi ca suporteri nu ar trebui sa va lasati mintiti.iar in comentariul lui virgil nu mi sa parut nimic hazliu ci mai degraba degradant si lipsit de bun simt,la fel ca si raspunsul tau ultras_fever,dar nu-ti fa griji ca nu o sa zic la nimeni :oops:

reddog22.10.2005 18:43

Interesanta intorsatura au luat lucrurile, oare de ce nu ma mira??? :roll:

Motanu D22.10.2005 18:46

Croitoru la Steaua ? La cum a batut penalty-ul asta poate sa vina la Steaua 2. Pacat de golul ala marcat Timisoarei...

Ratarea aia a fost cusuta cu aceeasi ata cu care Coltescu a cusut faza aia cu Tilinca si Gaev...

reddog22.10.2005 18:58

Motane, in primul rand bine ai revenit, in al doilea rand nu era vorba aici de Dinamo, in al treilea rand Croitoru a aratat ca stie fotbal nu numai in meciul cu Timisoara si in ultimul rand totusi executia lui din meciul cu voi a fost cam ciudata. Si aici ma opresc. Poate nu era intr-o pasa buna, nu vreau sa ma avant in alte speculatii.

Motanu D22.10.2005 19:03

De fapt lui Croitoru s-a temut ca daca da gol va fi tras la raspundere de conducerea Bacaului. La meciul cu Timisoara se gandea la prima... Asta e adevarul. La fel cum si arbitrilor le e frica de Craciunescu si de alte persoane...

In rest nu doresc sa aduc nici o ofensa lui Dinamo, am zis doar ca faza asta a lui Croitoru intra in aceeasi categorie cu altele, cel putin la fel de dubioase si de daunatoare fotbalului.

reddog22.10.2005 19:06

Bine Motane, am priceput ce ai vrut sa spui. Intr-adevar sunt faze si faze, cel mai bine ar fi sa le lasam moarte. Nu doar in campionatul nostru sunt, ele exista de cand exista fotbalul.

Motanu D22.10.2005 19:07
Bine Motane, am priceput ce ai vrut sa spui. Intr-adevar sunt faze si faze, cel mai bine ar fi sa le lasam moarte. Nu doar in campionatul nostru sunt, ele exista de cand exista fotbalul.

Si vor exista pana cand acesta va disparea... Din pacate...

reddog22.10.2005 19:43

Cum sa nu mai existe fotbalul? :?: Sau tu te refereai la acele faze dubioase?

Motanu D22.10.2005 19:48

Toate lucrurile omenesti au un inceput si un sfarsit. La fel si fotbalul. La fel si fazele dubioase...

reddog22.10.2005 19:52

Pana nu sfarsesc eu sper sa nu sfarseasca fotbalul...

Motanu D22.10.2005 19:54
Pana nu sfarsesc eu sper sa nu sfarseasca fotbalul...

De acord... Insa daca pana atunci va castiga doar Steaua campionatul s-ar putea sa-ti schimbi parerea :twisted: :P

reddog22.10.2005 19:56

Hahahaha!!! Sunteti acum intr-o pasa buna, aveti un moral ridicat, ati facut un meci frumos cu Lens. Dar asta nu inseamna ca veti fi cei mai buni in final. Parca ai fi Abramovici cu Chelsea a lui si 100 de ani de suprematie...

Motanu D22.10.2005 20:10

Glumeam, evident... Nimeni, nici Chelsea nu poate castiga la nesfarsit...

Vom vedea care echipa dintre Steaua si Dinamo e mai buna... in Finala Cupei UEFA... Asta daca treceti de grupe pentru ca asteptam mai mult de la meciul vostru cu olandezii.

reddog22.10.2005 22:28

Ce sa mai spunem noi atunci? Ce sa-i faci...ghinionul de a nu o baga in ate. Speram la o revenire cu celelalte adversare. Eu unul nu tintesc asa departe pana la finala...

FanSteaua4Life22.10.2005 23:37
Ce sa-i faci...ghinionul de a nu o baga in ate

Se intoarce roata acuma...si noi am avut ghinion in meciul cu rosemborg de la Bucuresti...si in meciul cu voi...e timpul sa fiti si voi ghinionisti...