20 octombrie: Steaua - Lens,cum vedeti acest meci ??? este importanta victoria ,avand in vedere ca e primul meci din grupe????
20 octombrie: Steaua - Lens,cum vedeti acest meci ??? este importanta victoria ,avand in vedere ca e primul meci din grupe????
Cred ca ne-am molipsit de la Jiji dar..trecem...
Daca joaca cum au jucat la Cluj avem sanse sa-i batem, sper sa nu joace cum au jucat la ei acasa cu C.F.R.-eul!! Forza Steaua
Daca joaca cum au jucat la Cluj avem sanse sa-i batem, sper sa nu joace cum au jucat la ei acasa cu C.F.R.-eul!! Forza Steaua
ar trebui sa nu le dam sansa sa-si faca ei jocul .. si in plus trebuie sa-l razbunam pe Dorinel
La Cluj aia au scapat neinvisi ca nu a dat arbitru pen in prima repriza....cred ca un lucru foarte important ..oricat de mare antrenor e Protasov ..ar fi...sa-i ceara date despre Lens lu Dorinel.
Cel am iimportant meci pt Steaua. Va fi mai greu decat cu Standad sau Valencia. Eu prevad un meci cum a fost cel cu Villareal.
Cel mai imporatant meci al nostru(e a 3-ea oara cand spun asta), iar dak vom invinge suntem 50% calificati,asta inseamna automat 3 pct cu suedezi(ce dreaq dak nici pe astia nu-i batem atunci nu mai are rost sa vb).In deplasare nu stiu da cred ca vom obtine cel putin un punct
sry ma refer la meciul cu lens (nu s-a inteles nimik din ce am scris mai sus
)
VINA MEA!!! recunosc