Se poate sterge,multumesc!Inca o data,scuze ca am dat de lucru moderatorilor...
Se poate sterge,multumesc!Inca o data,scuze ca am dat de lucru moderatorilor...
GAY!
nu e facuta de mine....
dar tu ai pus-o aici...deci gay!
Very Gay!
Iar o sa vina Marius cu "WTF?". O sa vedeti.
man,naiba,eu nu te-am jignit....am zis ca poate va mai starneste rasu...am avut o intentie buna...atunci,stergeti-l si gata si scuze ca v-am dat de munca....
Acel Sandu,sau cum l-o chema,a intrat si pe mine si mi-a zis aceasi faza cu emoida,deci, e un tip care n-are ce face in timpul liber,si are chef de glume neamuzante...
Ce draq ma....
Acel Sandu,sau cum l-o chema,a intrat si pe mine si mi-a zis aceasi faza cu emoida,deci, e un tip care n-are ce face in timpul liber,si are chef de glume neamuzante...
Pe mine m-a luat unu,tot Sandu si nu stiu ce dracu imi zicea de niste eugenii ![]()
E haioasa faza. Adica ma bucur cand vad ca exista dobitoci mai mari ca mine pe lume.
Pe mine m-a luat unu,tot Sandu si nu stiu ce dracu imi zicea de niste eugenii![]()
si mie mi-a zis ca are 3 eugenii,una cu cacao,vanilie si nu stiu ce,si m-a intrebat pe care s-o manance....what a fucking shit!
extrem de gay ...
Ca sa lamuresc situatia...stiu ca e extrem de gay,dar am sperat ca tampitul ala de Sandu sau cum naiba l-o chema ar fi inceput sa-si laude toate ca*aturile pe care le-a facut pentru ca vad ca are o pata cu stelistii.
ma, eu am ras oleaca la citirea acestei conversatii ![]()
Sandu ala e unu care nare ce face si isi bate joc de oameni oricum...
e penala rau faza ![]()
ce retard
ce retard
asta ziceam si eu...
Eu am ras cand am citit postul lui Stanici =)))))) ![]()