![]()
Nume: Emil Ducu NINU
Data nasterii: 28.08.1986
Locul: Craiova (Dolj)
Inaltime: 182 cm
Greutate: 72 kg
Pozitie: fundas central, dreapta
![]()
Nume: Emil Ducu NINU
Data nasterii: 28.08.1986
Locul: Craiova (Dolj)
Inaltime: 182 cm
Greutate: 72 kg
Pozitie: fundas central, dreapta
Ce-i cu poza aia mah? Alta n-ai gasit?
Cand caut pe google "Ducu Ninu" imi arata poze cu Bicfalvi. Asta e singura care am gasit-o mai buna.
cu astfel de achizitii parca ne pregatim sa atacam promovarea in Liga 2-a
Are dreptate pentru ca si eu am cautat de mult timp si n-am gasit ceva mai bun de atat. Pentru Ninu greu gasesti o poza acceptabila!
unde a fost Ducu de cand a fost adus la Steaua? Stiu ca a fost o tura pe la buzau si apoi?
Parca a fost prin Grecia sau Cipru.
LE: Pe Wikipedia scrie Gloria Buzau si Gloria Bistrita.
mama ce achizitie
waw .. ce tare ne pregatim pentru sezonu viitor ca sa nu retrogradam:)) ![]()
Nu este o achizitie noua. Era jucatorul nostru de mult timp, a fost insa imprumutat prin tara.
Mie imi place cum joaca Ninu...ar trebui sa fie titular...![]()
A fost imprumutat la Farul pana in vara.
La initiativa Agentiei de Împlinit Dorinte, fotbalistul stelist Emil Ninu a vizitat la spitalul de copii Grigore Alexandrescu din Bucuresti un baietel care va fi operat vineri pentru reconstructia unei maini, informează site-ul clubului din Ghencea.
FC Steaua Bucuresti ii urează lui Robert insanatosire si il asteaptă la meciurile echipei. Povestea micului fan al Stelei este emotionantă: in ianuarie 2007, cand mama lui era la maternitate, copilul si-a salvat fratii din incendiul care le-a mistuit casa.
Cand l-au scos din casa după ce o grindă aprinsă cazuse peste el, lucratorii de la ambulanță au tras de haina pe care o avea pe el si i-au smuls si carnea care se lipise de tricou. În urma operatiei de atunci, i s-au dat putine sanse, dar copilul a supravietuit si se dezvoltă destul de bine. După operatia de vineri vor urma altele, care să-l ajute să audă din nou cu urechea stanga
De ziua lui, Robert a plans, crezand că nu vine nimeni la el, insă pană la urmă a avut bucuria să primească daruri de la Ninu: tricoul lui de joc, original, pe care l-a purtat in Europa League, un poster cu el, niste obiecte promotionale si, cel mai important, un echipament nou, original de la Steaua, inscriptionat si personalizat special pentru Robert.
Frumos gestul. Cat a fost Bergodi la echipa a jucat bine Ninu. Mie, personal, mi-a placut. Nu stiu ce s-a intamplat cu el.