FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cristiano Bergodi E Indignat Cã Nu S-a Perfectat Niciun Transfer

Virgil23.06.2009 07:27

Aflat în Italia, Cristiano Bergodi s-a arãtat asearã destul de îngrijorat de faptul cã Steaua încã nu a reușit sã facã niciun transfer și a declarat cã nu se poate bate pentru titlu cu o echipã formatã din tineri.

- Domnule Bergodi, v-a picat un adversar lejer la tragerea la sorți...

- N-aș zice cã e prea ușor, este o echipã care vine dintr-un campionat puternic, cel al Ungariei. Dar o vom studia bine și pânã la ora meciului vom ști totul despre ei.

- De lotul Stelei ce mai ziceți?

- Pãi e aceeași pãrere pe care am zis-o la început, pentru cã nu s-a schimbat mare lucru. E un lot tânãr, valoros, dar pentru a ne îndeplini obiectivul ne mai trebuie întãriri.

- ªi dacã nu vin aceste întãriri?

- Nu-mi place sã dau ultimatumuri, sã condiționez. Steaua poate merge și așa în campionat, dar, repet, fãrã cei 3-4 jucãtori noi de care am vorbit la început cu oficialii Stelei, nu ne putem asuma rãspunderea pentru obiectivul stabilit, titlul adicã. Când am spus cã ne gândim la lupta pentru primul loc, am mizat pe câteva transferuri.

- Pe care le-ați discutat cu șefii Stelei?

- Sigur cã da. Am vorbit de aducerea a 3-4 jucãtori și tot aud de o sãptãmânã o mulțime de variante. Dar sunt doar vorbe! ªi timpul trece!

- Pãreți îngrijorat...

- Pãi m-am sãturat sã aud doar vorbe, de zece zile. Poate mai și aducem niște jucãtori, nu doar vorbim de ei...

- Ce variante aveți?

- Se discutã ba despre cuplul Bozovici – Cesinha de la Rapid, ba despre venirea lui Pepe Moreno, ba de întãrirea mijlocului cu Tiago sau Sânmãrtean...Sper sã se și rezolve ceva pânã la urmã.

- ªefii Stelei ce vã spun?

- Cã lucreazã la asta, dar repet, timpul trece, sper sã nu creadã cã eu accept orice, din moment ce am stabilit ceva. Încã nu am semnat cu Steaua, sã nu uitãm!

Articol publicat de Andrei Nourescu in Liga 1 | 23.06.2009 | 08:41

bijoux_bz23.06.2009 07:33

bine ba cristiano. Arata-i ciobanului ca ai coa..e . Ia-l tare de la inceput .

Nyghty23.06.2009 07:38

Nu credeam ca italianul va avea atitudinea asta,da' e bine ca l-a luat tare pe cioban de la inceput. Acum,ramane sa vedem cat va dura si atitudinea asta...

Lari23.06.2009 07:41

Eu am incredere in Bergodi.

Nu pot uita ca, la Rapid, a plecat la juma'tea campionatului, parca, pentru ca nu i-au fost adusi jucatorii promisi.

Imi vine greu sa-l vad pe nenea asta zicand: "Ce zici, nea Gigi, io l-as baga pe Szekely. Esti de acord sau incercam alte variante?"

Virgil23.06.2009 07:44

Citindu-l atent trag concluzia ca articolul de mai sus, in fond o scurta discutie cu Bergodi, aduce foarte mult a facatura. Adica nu a existat in realitate, doar imaginatia autorului a incercat sa sintetizeze situatia de acum a Stelei si a pus-o pe seama antrenorului. Chestii din astea se fac in general in presa scrisa si mai ales in gazetele de trista perceptie Gazeta Sporturilor si altele, unde amicul Udrea si altii ca el inventeaza cu mult peste posibilitatile altora.

Eu insumi am scris un interviu de fictiune pe prima pagina a acestui site si a avut un oarecare succes. Era vorba de Olaroiu, la inceputurile lui la Steaua si multi au fost entuziasmati de "declaratiile lui Oli", pentru ca apoi, cand le-am spus-o pe sleau ca asa ceva a fost doar in imaginatia mea sa se desumfle.

Oricum, omul, Andrei Nourescu, a fost cat se poate de credibil.

Astristul23.06.2009 08:47

Bine bine, dar tot in PSP am citit zilele trecute ca este multumit de lot, iar majoritatea celor care comentau acolo spuneau ca interviul asta este inventat! :|

Totusi, Nourescu este la Bracciano (unde se afla in vacanta antrenorul Stelei) si a facut deja un interviu si un reportaj cu Bergodi zilele trecute!

4_ever_steaua23.06.2009 08:51

de parca tine cont Becali de parerea lui....bine ar fi sa faca Becali ce zice antrenorul..

ovidiu1123.06.2009 10:56

Acum serios... voi n-aveti alta treaba decat sa dezbateti pe marginea unui dialog inventat? E cat se poate de evident ca asta e o inventie.

In alta ordine de idei, eu sunt convins ca daca lui Bergodi nu-i va conveni ceva, va avea grija ca ciobanul sa afle, si daca in continuare nu se tine cont de parerea lui, va pleca.

mountytoma23.06.2009 11:01
de parca tine cont Becali de parerea lui....bine ar fi sa faca Becali ce zice antrenorul..

becalomuistul stie deja cine va fi titular in poarta Stelei. credeati ca s-a schimbat ceva? eu il astept in continuare sa dea coltul, alta sansa nu e

Virgil23.06.2009 11:05

Mai Ovidiule, problema e ca nu stim sigur daca interviul e inventie sau realitate si de aceea ne gandim sa ne spunem cate o parere.

Personal cred ca daca ciobanul nu-i va indeplini conditiile italianului, italianul va refuza sa semneze contractul. Este aproximativ situatia in care trebuie sa strabati desertul cu o masina cu anumite defectiuni, dar nu-i dai piesele de schimb si nu-i oferi nici cantitatea optima de combustibil. Exista riscul sa ramana in pana si sa-l manance jivinele specifice desertului, in cazul lui Bergodi imputitii de gazetari si mancatorii de rahat.

MoWeed23.06.2009 11:12

Chiar se astepta sa bage Jiji bani?

Virgil23.06.2009 11:23

Daca nu baga bani o sa suga țâta berbecului.

Astristul23.06.2009 12:01
becalomuistul stie deja cine va fi titular in poarta Stelei. credeati ca s-a schimbat ceva? eu il astept in continuare sa dea coltul, alta sansa nu e

Incep sa cred ca asa e. Steaua e capitalul lui de imagine. Nu poate sa renunte la el, si in plus mai sunt si verii aia imputiti ai lui care au o "vaca" de muls in persoana jucatorilor de la Steaua!

razvan2823.06.2009 12:48

Sper sa facem urgent transferurile ca cine stie ce se mai intampla cu jucatorii care ii avem.La fel ca pe vremea lui Oli vom juca foarte multe meciuri , nu vom putea sa aliniem mereu primul 11 si trebuie sa avem jucatori de valori apropiate , sa fie concurenta pe posturi.

Inafara de Bozovic , Cesinha si Montiel niciunul din jucatorii despre care s-a vorbit nu mi-ar face placere sa ii vad la Steaua....ce sa caute Sanmarateanu sau Bud la Steaua ?

vladutzu2823.06.2009 14:32

nu vedeti oameni buni ce management defectuos exista la Steaua? sa va dau un exemplu foarte recent: v.Badea caruia i s-a reziliat contractul de comun acord care imediat a semnat cu Craiova, pai domnilor conducatori de la Steaua de ce nu a fost tinut Badea? eu cred ca era cel putin la fel de bun ca si kapetanos...bun sa zicem ca nu se putea sa tina jucatorul si trebuia sa se desparta de el atunci de ce nu l-au vandut cu vreo 200-300.000 de euro(cred ca merita cel putin atat Badea), bani pe care apoi sa ii dea pe un eventual imprumut al lui pepe, pt ca vedeti ca tampitul de Gigi Becali nu e in stare sa dea nici macar atata pe un rahat de imprumut, ca acuma so umflat ciobanu in pene. acum nu va da nici macar atata pe un simplu imprumut. pai ce s-a intamplat cu marele club Steaua acum nu poate sa faca nici un amarat de imprumut cu 200-300.000 euro..? dar Becali cu echipa asta vrea sa domine europa in urmatorii ani, asa niciodata. tot se spunea ca Steaua are nevoie de jucatori pe anumite posturi dar in loc sa vanda jucatorii care nu ii trebuie ei le reziliaza contractele si asa pierd bani in loc sa ii vanda si pe putini bani care apoi sa ii foloseasca pt ca uite acum nu poate sa faca un amarat de imprumut cu 200.000. la fel au facut si cu arthuro si multi altii. vai de capu nostru ce a ajuns Steaua, imi pare rau cand vad asa ceva pt ca sunt stelist

daca am sau nu dreptate va rog sa imi raspundeti la acest post si sa ma corectati daca nu am zis ceva corect

4_ever_steaua23.06.2009 16:32

da..din cauza asta am si zis "de parca tine cont Becali de parerea lui..".Cat va fi omul asta la Steaua nu se va face nicio performanta

Virgil23.06.2009 17:34
nu vedeti oameni buni ce management defectuos exista la Steaua? sa va dau un exemplu foarte recent: v.Badea caruia i s-a reziliat contractul de comun acord care imediat a semnat cu Craiova, pai domnilor conducatori de la Steaua de ce nu a fost tinut Badea? eu cred ca era cel putin la fel de bun ca si kapetanos...bun sa zicem ca nu se putea sa tina jucatorul si trebuia sa se desparta de el atunci de ce nu l-au vandut cu vreo 200-300.000 de euro(cred ca merita cel putin atat Badea), bani pe care apoi sa ii dea pe un eventual imprumut al lui pepe, pt ca vedeti ca tampitul de Gigi Becali nu e in stare sa dea nici macar atata pe un rahat de imprumut, ca acuma so umflat ciobanu in pene. acum nu va da nici macar atata pe un simplu imprumut. pai ce s-a intamplat cu marele club Steaua acum nu poate sa faca nici un amarat de imprumut cu 200-300.000 euro..? dar Becali cu echipa asta vrea sa domine europa in urmatorii ani, asa niciodata. tot se spunea ca Steaua are nevoie de jucatori pe anumite posturi dar in loc sa vanda jucatorii care nu ii trebuie ei le reziliaza contractele si asa pierd bani in loc sa ii vanda si pe putini bani care apoi sa ii foloseasca pt ca uite acum nu poate sa faca un amarat de imprumut cu 200.000. la fel au facut si cu arthuro si multi altii. vai de capu nostru ce a ajuns Steaua, imi pare rau cand vad asa ceva pt ca sunt stelist

daca am sau nu dreptate va rog sa imi raspundeti la acest post si sa ma corectati daca nu am zis ceva corect

Ai dreptate omule. La fel gandesc multi dintre noi.

mihaita1324.06.2009 09:50

io cred ca cu bergodi , ciobanu nu mai are tupeu sa zica " Ba Bagal Pe XxXxXX "

Bv Bergodi ... daca vin macar 3 jucatori buni o sa fim fular-campioniifular-campioniifular-campionii

:steag_cruce_invers::steag_cruce_invers:

clubu_3.jpg

mountytoma24.06.2009 10:21
io cred ca cu bergodi , ciobanu nu mai are tupeu sa zica " Ba Bagal Pe XxXxXX "

Bv Bergodi ... daca vin macar 3 jucatori buni o sa fim fular-campioniifular-campioniifular-campionii

:steag_cruce_invers::steag_cruce_invers:

clubu_3.jpg

pana una alta bergodi cica nu a semnat cu Steaua inca. parca-l vad pe lita Dumitru sau pe Titi Dumitriu plecand in austria dupa echipa!

Virgil24.06.2009 10:22

In niciun caz. Insa e posibil sa-l aduca inapoi pe Lactus. Pentru ca are suflet bun.

mircea_1024.06.2009 10:37

Titi Dumitriu chiar nu ar fi o varianta rea...macar ala mai stie fotbal...

Virgil24.06.2009 10:41

Þiți a avut pe mana echipa cu care ar fi trebuit sa ajunga in fazele superioare ale CL. De bun ce e nu a reusit sa treaca nici de grupe. Altul.

Astristul24.06.2009 19:21

Mda, se pare ca acest interviu nu a fost inventat ci a fost foarte real! In locul lui Bergodi eu nici nu discutam cu ciobanul. O fi Steaua cel mai mare club din Romania, dar deocamdata este condus de un oligofren semi-analfabet care distruge prestigiul Stelei pe zi ce trece! Nu poti sa vii la Steaua doar pentru ca e MAXIMUM in Romania. Mai conteaza si cu cine ai de a face acolo. Sau na, poate lui Bergodi ii plac provocarile!