Aflat în Italia, Cristiano Bergodi s-a arãtat asearã destul de îngrijorat de faptul cã Steaua încã nu a reușit sã facã niciun transfer și a declarat cã nu se poate bate pentru titlu cu o echipã formatã din tineri.
- Domnule Bergodi, v-a picat un adversar lejer la tragerea la sorți...
- N-aș zice cã e prea ușor, este o echipã care vine dintr-un campionat puternic, cel al Ungariei. Dar o vom studia bine și pânã la ora meciului vom ști totul despre ei.
- De lotul Stelei ce mai ziceți?
- Pãi e aceeași pãrere pe care am zis-o la început, pentru cã nu s-a schimbat mare lucru. E un lot tânãr, valoros, dar pentru a ne îndeplini obiectivul ne mai trebuie întãriri.
- ªi dacã nu vin aceste întãriri?
- Nu-mi place sã dau ultimatumuri, sã condiționez. Steaua poate merge și așa în campionat, dar, repet, fãrã cei 3-4 jucãtori noi de care am vorbit la început cu oficialii Stelei, nu ne putem asuma rãspunderea pentru obiectivul stabilit, titlul adicã. Când am spus cã ne gândim la lupta pentru primul loc, am mizat pe câteva transferuri.
- Pe care le-ați discutat cu șefii Stelei?
- Sigur cã da. Am vorbit de aducerea a 3-4 jucãtori și tot aud de o sãptãmânã o mulțime de variante. Dar sunt doar vorbe! ªi timpul trece!
- Pãreți îngrijorat...
- Pãi m-am sãturat sã aud doar vorbe, de zece zile. Poate mai și aducem niște jucãtori, nu doar vorbim de ei...
- Ce variante aveți?
- Se discutã ba despre cuplul Bozovici – Cesinha de la Rapid, ba despre venirea lui Pepe Moreno, ba de întãrirea mijlocului cu Tiago sau Sânmãrtean...Sper sã se și rezolve ceva pânã la urmã.
- ªefii Stelei ce vã spun?
- Cã lucreazã la asta, dar repet, timpul trece, sper sã nu creadã cã eu accept orice, din moment ce am stabilit ceva. Încã nu am semnat cu Steaua, sã nu uitãm!
Articol publicat de Andrei Nourescu in Liga 1 | 23.06.2009 | 08:41