FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Vlad Rusu

MoWeed22.06.2009 06:36

Nascut: 22 iunie 1990, Constan�a

Nationalitate: romana

Vlad Rusu este unul dintre cei mai talentati tineri fotbalisti ai Stelei, care a petrecut mai multi ani la Grupele de Copii si Juniori ai clubului nostru. Este golgeterul la zi al echipei Steaua II, care a promovat in Liga a II-a si a fost convocat la echipa mare pe finalul sezonului 2008-2009. A debutat pentru ros-albastri la Timisoara si are doua prezente in Liga I.

La multi ani Rusu!

Fane22.06.2009 06:51

La multi ani Vlad.Te asteptam la echipa mare.

Nyghty22.06.2009 06:53

La Multi Ani,Vlad!

puyol22.06.2009 07:56

La multi ani Vlad Rusu... ai grija sa nu iti intre banii si femeile in cap..

JDERUL22.06.2009 08:30

La multi ani,Vlad!

Are ,,stofa"baiatul! Cu putina ambitie si incredere poate deveni golgeterul pe care-l asteptam de multi ani.

maye22.06.2009 08:47

La Multi Ani ! Si multa munca !

Jolly8622.06.2009 09:29
La multi ani Vlad Rusu... ai grija sa nu iti intre banii si femeile in cap..

La multi ani ! Multa sanatate....

Femeile nu tre sa-i intre'n cap...ci in alta parte...:))

KERATOCONUS22.06.2009 11:13

La multi ani, Vlad Rusu!

PS Pentru a deveni un varf de careu complet, nu este de ajuns sa fii inalt si putin tehnic, ci iti mai trebuie si forta. Din cate am vazut eu, ar trebui sa mai lucrezi la partea musculara. Iti doresc mult succes la echipa mare a Stelei!

Daniel-Ionut22.06.2009 12:34

La multi ani Vlad!

Sper ca sezonul care vine sa demonstrezi ca meriti sa joci la Steaua!

mihaita1324.06.2009 11:36

La Multi Ani Vlad !

Sper Sa fii titular si sa arati ce poti , sa inscri vro 10 goluri ... in urmatorul sezon ..

~~LMA~~

:steag_cruce_invers::steag_sah_mic:fular-campionii:thumbup:

ebonyc05.07.2010 13:59

"Steaua se va intoarce azi in Austria, acolo unde roș-albastrii vor efectua cel de-al doilea stagiu de pregatire al verii. La fel ca si in primul cantonament, Victor Piturcă va apela din nou la jucatori de la Steaua II: Lazar, Mustață, Filip, Nastasie. Iacob, Muzac si Batfoi, si ei de la echipa secunda nu l-au convins pe tehnician si vor fi lasati acasa În plus, Piti l-a convocat si pe varful de atac Vlad Rusu." prosport

Daniel-Ionut07.07.2011 11:56

Transferat la Viitorul Constanta.

Lari06.10.2011 17:27

"Are 1,90 metri inaltime, un fizic bun pentru fotbal. Este un baiat serios, acum am avut ocazia să-l cunosc mai bine. A fost sef de generatie la grupa 1990, a avut o perioadă bună la Steaua si acum a a ajuns la Viitorul. Cred că baietii de la Steaua II aveau nevoie de motivatie, in Ghencea nu li se dadea sansa de a promova la prima echipa in Liga I nu avea dreptul să ajunga deci se plafonau. Antrenorii din campionatul intern nu se uită in propria pepiniera Mie imi place să lucrez cu mintea copiilor.

Primul lucru pe care l-am facut cand am ajuns la Steaua, a fost să merg cu presedintele Argaseală să vedem terenurile de antrenament. Cand am intrebat unde se antrenează echipa a doua, am aflat că erau in cu totul altă parte. Atunci am zis că eu opresc un singur teren din cele 4, iar pe restul să vină echipa a doua si să incercam să aducem si echipa secundă la masă cu noi. Tinerii au nevoie de o astfel de motivatie, să vadă că sunt in preajma antrenorului echipei mari. Peste tot pe unde am fost am lasat un grup de jucatori tineri, inclusiv la Galatasaray", a spus Hagi.

Lari23.07.2012 16:25

Vlad Rusu a inscris primul gol pentru Viitorul Constanta in Liga I.

Kellerman23.07.2012 16:33

Keep em' coming. :D Daca e sa ia cineva titlul, eu cu Viitorul tin !

Lari23.07.2012 20:14

"Sunt bucuros că am marcat. Dedic golul familiei mele, antrenorilor, colegilor...

Mă bucur in primul rand că nu am pierdut si chiar am avut ocazia pe final să dam lovitura si să câștigam toate cele trei puncte. Cred că avem taria să ramanem in Liga I. Suntem jucatori tineri si cred că tineretea noastră este un atu".

ebonyc23.07.2012 20:20
Keep em' coming. :D Daca e sa ia cineva titlul, eu cu Viitorul tin !

Suntem in aceeasi barca.