"Are 1,90 metri inaltime, un fizic bun pentru fotbal. Este un baiat serios, acum am avut ocazia să-l cunosc mai bine. A fost sef de generatie la grupa 1990, a avut o perioadă bună la Steaua si acum a a ajuns la Viitorul. Cred că baietii de la Steaua II aveau nevoie de motivatie, in Ghencea nu li se dadea sansa de a promova la prima echipa in Liga I nu avea dreptul să ajunga deci se plafonau. Antrenorii din campionatul intern nu se uită in propria pepiniera Mie imi place să lucrez cu mintea copiilor.
Primul lucru pe care l-am facut cand am ajuns la Steaua, a fost să merg cu presedintele Argaseală să vedem terenurile de antrenament. Cand am intrebat unde se antrenează echipa a doua, am aflat că erau in cu totul altă parte. Atunci am zis că eu opresc un singur teren din cele 4, iar pe restul să vină echipa a doua si să incercam să aducem si echipa secundă la masă cu noi. Tinerii au nevoie de o astfel de motivatie, să vadă că sunt in preajma antrenorului echipei mari. Peste tot pe unde am fost am lasat un grup de jucatori tineri, inclusiv la Galatasaray", a spus Hagi.