FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Despre mascati si alte maimute...

Marius18.06.2009 07:13

Diferența dintre oligofren și mascat e cã oligofrenului îi place de Bruce Lee, dar mascatul chiar crede în stupidul ãla de Bruslea. Mascatul este înfricoșãtorul de care rîzi dupã ce scapi de el. Dacã aș fi doctor (bine cã nu sînt!), l-aș batjocori și cînd ar fi rãnit. În filmul "Hannibal", seducãtorul asasin Hannibal Lecter, interpretat de genialul Anthony Hopkins, desface calota cranianã a unui Polițist și îi halește creierul. Vã fac o confidențã. Îmi place creierul pané! Dar creierul unui mascat nu l-aș arunca nici mãcar unei pisici, pentru cã și-ar pierde atavismul felin și ar deveni maimuțicã. Vitejia mascatului este o lașitate de turmã. Dacã îl scoți din gașca de bãtãuși stipendiați din bani publici și îi dai jos ciorapul ãla negru și gãurit de pe meclã, se transformã în cerșetor. Iar între o cerșetoare bãtrînã, de la colțul strãzii, și un mascat, îmi este mai teamã, pe termen lung, de vîrstnica nevoiașã. Fiindcã o imprecație venitã din partea ei lovește mai rãu decît pumnul unui goriloi cu identitate ascunsã. Ca sã nu mai spun cã mascatul e mai cerșetor decît cerșetorii. El zice "angajeazã-mã, statule, sau angajeazã-mã, miliardarule, ca sã bat oamenii și sã sperii copiii! Altceva nu știu". Mã gîndesc, uneori, cã printre mascați, sub cagule, s-ar putea rãtãci și un suflet. Îmi imaginez cum intrã bestiile într-o casã (nefiind capabili sã producã bani ca sã-și ia o casã nici dacã ar trãi 5.000 de ani, mascații le devasteazã pe-ale altora), iar unul dintre nemernicii cu simbrie legalã se înduioșeazã cînd dã peste o fetițã care strînge la piept o pãpușã. Colegii de regn țipã la el "spintecã burta pãpușii, poate cã tac'su acolo a dosit documentele!", iar el refuzã. La vederea unor ochi albaștri, o lacrimã i se topește sub fesul negru de pe fațã. Pe acel mascat aș încerca sã-l salvez, aș striga la el "cagula jos și demisia, cã ai ceva de om în tine!".

P.S. Aștept glumele handicapaților, cretinismele de genul "hã, hã, hã, poate te prind mascații și ți-o trag!".

Boanchis: http://www.7plus.ro/stiri/-oc-cu-Boanchis/...itatea-de-turm-

LDS18.06.2009 23:12

Pãi la cât de matol umblã toarșu' Boanchiș, s-ar putea sã-l toarne pe interes rapandulele și sã-i tragã barba-n scrânciob...