Data nasterii : 25.04.1975
Locul nasterii : Medgidia
Nr tricou : 4
Email : T***@***
Debut in divizia A : 18.10.1992 - Gloria - FC Farul 3-0
Data nasterii : 25.04.1975
Locul nasterii : Medgidia
Nr tricou : 4
Email : T***@***
Debut in divizia A : 18.10.1992 - Gloria - FC Farul 3-0
Piratul s-a dorit sa fie un om de nadejde al apararii , prea multe accidentari cred ca l-au indepartat de fotbalul din cupele europene.
A fost bun dar l-au rupt accidentarile. Juca bine impreuna cu Radoi.
Poate ca-si va reveni. Un fundas bun poate sa joace si la 35 de ani. Nu are loc acum in echipa.
Ce bucuros am fost cand a venit in Ghencea...era stalpul nr.1 a lu FC National...insa s-a accidentat urat si acum din pacate nu cred ca o sa isi mai revina ![]()
Oare si-o mai reveni vreodata Curt?Ca la Steaua oricum nu cred ca va mai avea zile multe.
Mare pacat ca nu a putut fi un mare jucator al echipei noastre.
Exact ce i sa intamplat si lui Adrian Ilie...sa speram insa ca ishi va reveni...
Are si el nevoie de meciuri pentru a reveni la forma de altadata. Cum nu avem echipa satelit in divizia B, cel mai indicat ar fi sa il imprumutam din iarna la o alta echipa.
Si pe Ghionea l-am imprumutat si acum e jucator de baza. De ce nu cumpara Jiji o echipa unde sa ne rodam jucatorii in aceasta situatie?
Cred ca nu isi va mai revenii curand... pacat... Ce ghinion au unii... :cry: :cry: :cry:
Numa ai nostri au Ghinioane dastea.... :cry:
N-am vrut să fiu o povar㝠
Revenit după o altă accidentare, Tibi Curt a spus că se simțea jenat să fie plătit fără să joace
Eduard ZELGIN
După cum ProSport a anunțat incă de săptămâna trecută, Curt și-a reziliat luni contractul scadent in vara anului viitor, după o discuție purtată cu antrenorul Oleg Protasov, dar și cu oficialii din Ghencea.
E Tibi, ce te-a determinat să renunți?
e Din păcate accidentarea de la genunchiul stâng m-a ținut mult timp departe de gazon. În ultima vreme am evoluat doar la echipa a doua a clubului, singurul joc in prima formație fiind cel din Cupă, cu Rapid II. Nu am vrut să fiu o povară pentru nimeni, să iau bani fără a evolua. Mai ales că eu vreau să joc in continuare.
E Cum s-a ajuns la această ințelegere?
e Am stat de vorbă cu Oleg Protasov, care mi-a spus deschis că, din punctul lui de vedere, este foarte greu să mai prind echipa, pentru că la Steaua fundașii care activează in momentul actual sunt foarte valoroși. De asemenea, am discutat și cu cei din conducere și am căzut de comun acord că ar fi mai bine să imi reziliez contractul incă din această iarnă.
E Ce ai de gând să faci in continuare?
e Am să merg la Constanța, acolo unde voi avea timp să mă gândesc la viitor.
E În ce relații te-ai despărțit de oficiali?
e Nu am nimic ce să le reproșez celor din conducere din nici un punct de vedere. Am rămas in relații foarte bune cu ei.
E Ce le transmiți foștilor tăi colegi?
e Le doresc mult succes in continuare și, dacă pot, să ii prindă luna mai in Cupa UEFA, atunci când se va juca finala competiției.
E Regreți ceva din perioada petrecută in Ghencea?
e Singurul lucru de care imi pare rău sunt accidentările repetate. Mi-am dorit enorm să joc la echipa din Ghencea, insă am avut mult ghinion. Steaua va avea mereu un loc aparte in sufletul meu.
---------sursa Prosport-------
Ce caracter....parca acum imi pare rau ca pleaca...ar trebui sa ia si altii exemplu...
Tiberiu Curt nu mai face parte din lotul Stelist! TOPIC INCHIS!
Ce se mai aude despre Curt? S-a retras din fotbal? Mai joaca? Unde?
CHIAR mai joaca Curt ,da pe unde??
CHIAR mai joaca Curt ,da pe unde??
pai din cate stiu eu joaca la Dinamo...