FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Tiberiu Curt

ADRIAN PACURAR03.10.2005 15:25

Data nasterii : 25.04.1975

Locul nasterii : Medgidia

Nr tricou : 4

Email : T***@***

Debut in divizia A : 18.10.1992 - Gloria - FC Farul 3-0

ADRIAN PACURAR03.10.2005 16:05

Piratul s-a dorit sa fie un om de nadejde al apararii , prea multe accidentari cred ca l-au indepartat de fotbalul din cupele europene.

Bodanel04.10.2005 07:01

A fost bun dar l-au rupt accidentarile. Juca bine impreuna cu Radoi.

ulivius04.10.2005 07:24

Poate ca-si va reveni. Un fundas bun poate sa joace si la 35 de ani. Nu are loc acum in echipa.

I.N.Money05.10.2005 05:35

Ce bucuros am fost cand a venit in Ghencea...era stalpul nr.1 a lu FC National...insa s-a accidentat urat si acum din pacate nu cred ca o sa isi mai revina :(

Virgil05.10.2005 07:32

Oare si-o mai reveni vreodata Curt?Ca la Steaua oricum nu cred ca va mai avea zile multe.

Mare pacat ca nu a putut fi un mare jucator al echipei noastre.

FanSteaua4Life05.10.2005 19:59

Exact ce i sa intamplat si lui Adrian Ilie...sa speram insa ca ishi va reveni...

Bogdan4Steaua05.10.2005 20:05

Are si el nevoie de meciuri pentru a reveni la forma de altadata. Cum nu avem echipa satelit in divizia B, cel mai indicat ar fi sa il imprumutam din iarna la o alta echipa.

Bodanel06.10.2005 05:57

Si pe Ghionea l-am imprumutat si acum e jucator de baza. De ce nu cumpara Jiji o echipa unde sa ne rodam jucatorii in aceasta situatie?

sorin_77706.10.2005 11:31

Cred ca nu isi va mai revenii curand... pacat... Ce ghinion au unii... :cry: :cry: :cry:

I.N.Money06.10.2005 11:33

Numa ai nostri au Ghinioane dastea.... :cry:

zarboss23.11.2005 12:54

N-am vrut să fiu o povar㝠

Revenit după o altă accidentare, Tibi Curt a spus că se simțea jenat să fie plătit fără să joace

Eduard ZELGIN

După cum ProSport a anunțat incă de săptămâna trecută, Curt și-a reziliat luni contractul scadent in vara anului viitor, după o discuție purtată cu antrenorul Oleg Protasov, dar și cu oficialii din Ghencea.

E Tibi, ce te-a determinat să renunți?

e Din păcate accidentarea de la genunchiul stâng m-a ținut mult timp departe de gazon. În ultima vreme am evoluat doar la echipa a doua a clubului, singurul joc in prima formație fiind cel din Cupă, cu Rapid II. Nu am vrut să fiu o povară pentru nimeni, să iau bani fără a evolua. Mai ales că eu vreau să joc in continuare.

E Cum s-a ajuns la această ințelegere?

e Am stat de vorbă cu Oleg Protasov, care mi-a spus deschis că, din punctul lui de vedere, este foarte greu să mai prind echipa, pentru că la Steaua fundașii care activează in momentul actual sunt foarte valoroși. De asemenea, am discutat și cu cei din conducere și am căzut de comun acord că ar fi mai bine să imi reziliez contractul incă din această iarnă.

E Ce ai de gând să faci in continuare?

e Am să merg la Constanța, acolo unde voi avea timp să mă gândesc la viitor.

E În ce relații te-ai despărțit de oficiali?

e Nu am nimic ce să le reproșez celor din conducere din nici un punct de vedere. Am rămas in relații foarte bune cu ei.

E Ce le transmiți foștilor tăi colegi?

e Le doresc mult succes in continuare și, dacă pot, să ii prindă luna mai in Cupa UEFA, atunci când se va juca finala competiției.

E Regreți ceva din perioada petrecută in Ghencea?

e Singurul lucru de care imi pare rău sunt accidentările repetate. Mi-am dorit enorm să joc la echipa din Ghencea, insă am avut mult ghinion. Steaua va avea mereu un loc aparte in sufletul meu.

---------sursa Prosport-------

I.N.Money23.11.2005 17:32

Ce caracter....parca acum imi pare rau ca pleaca...ar trebui sa ia si altii exemplu...

SteauaToronto17.12.2005 17:52

Tiberiu Curt nu mai face parte din lotul Stelist! TOPIC INCHIS!

aditza2604.09.2006 11:49

Ce se mai aude despre Curt? S-a retras din fotbal? Mai joaca? Unde?

GOD26.11.2006 14:50

CHIAR mai joaca Curt ,da pe unde??

str8_gangsta26.11.2006 16:59
CHIAR mai joaca Curt ,da pe unde??

pai din cate stiu eu joaca la Dinamo...