FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stil ostil.

Virgil03.10.2005 03:25

Constat cu insatisfactie ca de cand oficialii site-ului intervin ori de cate ori cineva deschide un subiect legat cat de cat de subiectele existente,il inchid si fac trimitere la subiectul "mama",discutiile s-au cam blocat pe forum.

O fi mai bine asa ?

Eu cred ca nu e benefic sa tii un subiect la infinit, pentru ca spui de doua ori ce ai de spus si gata.

Si pe urma e greoi stilul asta,in care trebuie sa citesti 20-30 de posturi pentru a fi la curent cu ce se discuta si apoi sa-ti spui si tu parerea.

Mie asa mi se pare si as dori sa cunosc si alte pareri.

sorin_77703.10.2005 05:10

Asa cum doresti tu Virgil ne-ar ingreuna noua, moderatorilor, controlul asupra forumului... Eu iti inteleg dorinta dar poate asa citesti tot topicul si deci afli mai multe pareri cum ai spus... :wink:

Virgil03.10.2005 07:50

Ma rog,daca-i ordin,cu placere. :wink:

IL_Diablo03.10.2005 08:47

sa ma bag si eu in seama... :D

transferuri 2005 2006 291 raspunsuri

Steaua - valerenga 327 raspunsuri

Steaua pe primul loc 172 raspunsuri

:roll: deci chiar nu cred cam sa intru sa citesc 500 si ceva de raspunsuri. sunt vechi, sunt putreyite si nu sunt actuale.

Cred ca Virgil has a point here :wink:

Ramon Sanchez Pizjuan03.10.2005 13:48

Atunci sa ma bag si eu...

Cand la un topic exista mesaje noi, pe care tu nu le-ai citit(forumul stie asta), icoana din dreptul lor este verde folder_new.gif(cand nu a intervenit nimic e gri folder.gif). Ca sa te duca direct la ultima postare, nu apesi pe titlul topicului (pt ca asa ajungi sa citesti cele 300 de posturi pe care le stii) ci pe icoana icon_newest_reply.gif sau icon_latest_reply.gif.

Nu e greu, mai ales ca e un sistem universal valabil pe forumuri.

Daca nu s-ar corecta off-topicurile si tampeniile s-ar ajunge la topicuri inutile sau chiar la topicuri stupide de genul "salut sunt Gigel, stelist de mic, sunati-ma la..."

sorin_77703.10.2005 14:03
sa ma bag si eu in seama...  :D  

:roll:  deci chiar nu cred cam sa intru sa citesc 500 si ceva de raspunsuri. sunt vechi, sunt putreyite si nu sunt actuale.  

Cred ca Virgil has a point here  :wink:

uita-te la data postarilor, citeste ultima saptamana si ai rezolvat problema...

Virgil03.10.2005 15:00

Imi pare rau,nu de "inconvenientul" asta era vorba si voi doi stiti foarte bine acest lucru.

Adica puteti crede ca eu si Il Diablo nu cunosteam aceste lucruri?

Acum ce sa facem?Sa stam la infinit cu aceleasi cateva subiecte?

Haideti mai baieti...

DRUGHI03.10.2005 15:46

am si eu o intrebare pt voi(moderatorii).... de ce nu face-ti si voi un sait al suporterilor gen celui de la Dinamo, mie jena sa spun asta dar d... nu se compara cu asta e diferenta de la cer la pamant.

nu aveti timp sau fonduri, ma indoiesc ca timpul ar fi o problema, pt ca atunci cand ai un sait gen d.. colaborezi cu mai multe persoane, si sunt aprope sigur ca daka ati vb cu suporteri stelisti care se pricep la calc ar dori sa faca o munca in folosul comunitatii steliste daka pot sa spun asa. astept raspuns si nu ar fi rau sa avem asa ceva si noi.

ADRIAN PACURAR03.10.2005 16:24

In primul rand totul se face din pasiune si sa nu uitam ca baietii de la Dinamo au clubul in spate .Iti e rusine ca noi vai de noi dar mie imi e rusine ca nu pot sa citesc ce scriu aia , numai injuraturi la adresa noastra.

zarboss04.10.2005 05:41
sa ma bag si eu in seama...  :D  

:roll:  deci chiar nu cred cam sa intru sa citesc 500 si ceva de raspunsuri. sunt vechi, sunt putreyite si nu sunt actuale.  

Cred ca Virgil has a point here  :wink:

daca intri si tu odata pe saptamana nu trebuie sa iei toate posturile la citit .. te uiti si tu a ultima pagina si cred ca iti dai seama despre ce se vb...

asa ca daca sunt multe posturi intr-un topic cred ca subiectul respectiv merita discutat.. asa ce facem venim cu subiecte noi la fiecare ora ???

iar Steaua pe primul loc .. cu toate scuzele derigoare ..chiar daca este topic pus de mine... eu sper sa fie valabil pana la sfarsitul campionatului

Virgil05.10.2005 03:48

Cu asemenea reguli poti spera lejer ca il vei dea si in sezonul urmator.

Pe atat de putin ne rezemam noi ?

Pe cateva topicuri la care se adauga la infinit posturi?

Nu o sa fie cam monoton?

Pana la urma o sa ramanem la un singur topic si o sa fie un talmes-balmes.

ADRIAN PACURAR05.10.2005 04:36

Virgil nu cred ca e monoton , am vizitat aseara mai multe site-uri ale echipelor de fotbal si am intalnit exact aceeasi problema , nu se deschid n topicuri pe subiect , am gasit un site in care se afla si cate 50 , 60 de pagini ba si mai mult si se discuta inca.

Virgil05.10.2005 08:47

Daca spui tu,te cred.

IL_Diablo05.10.2005 11:29

Eu zic sa-i credem Virgil pt ca suntem doar noi doi... impotriva tuturor. :wink:

Oricum noi am incercat sa fim de folos spunand acele lucruri si in nici un caz sa criticam. Nu a fost asta intentia mea si cred ca nici a lui Virgil. Era vorba doar de atat... o persoana noua care isi face cont nu cred ca va citi doua trei sute de pareri. Iar cineva vechi pe site e prea putin interesat de niste chestii deja citite.

Repet, era o parere si nu o critica.

ADRIAN PACURAR05.10.2005 16:43

Mai se tine cont de toate parerile si dorim sa ne multumim toti utilizatorii vom incerca sa gasim o cale de mijloc :)

Bodanel06.10.2005 04:41

Sa faceti niste bookmark-uri pe data posturile daca este posibil din dpdv tehnic(eu stiu doar html slabut si o idee de php). Daca nu se poate asta e. Cred ca ar fi mai util decat1,2,3,4,5,.......

sorin_77707.10.2005 14:13

De ce s-au sters postarile de la topicul meciului cu Farul???

Sunt moderator aici si ma simt indignat de ce s-a intamplat... s-au sters o groaza de postari... :evil: :evil: :evil:

ADRIAN PACURAR07.10.2005 14:30

Eu am fost capul rautatilor dar cand am dat pagina cu pagina si am vazut ca devenise un fel de chat , pentru asta cred ca e sectiunea de discutii libere , nu ma mai apuc sa intru si pe celelalte ca m-am obosit cu asta ,pentru viitor aviz amatorilor .Imi cer scuze celor care se vor simti jigniti sau vor fi suparati. :wink:

sorin_77709.10.2005 13:43

adevarul este ca erau o groaza astfel de discutii de tip chat!!! inca mai sunt...

am sa incerc sa le mai subtiez si eu acolo unde e cazul...