FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cine va face mai mare performanta ? Steaua , dinamo , rapid

Lexus01.10.2005 04:55

Eu zic ca Steaua cu mult noroc ar putea ajunge ushor in finala Cupei UEFA!!! Presimt ca anul acesta o echipa de la noi va castiga Cupa UEFA!!!! Sthiu ca pare SF dar Steaua anul trecut ce lung parcurs a avut !!! Sa speram ca anul acesta se va investi bani multi ca sa luam UEFA !!! pana aici SF !!! Rapid a eliminat Fayenoord care era o echipa care candida la FINALA CUPEI UEFA !!! Si mai sthim ca Steaua are de obicei noroc la extrageri !!! dar ne-ar trebui noroc si in timpul meciurilor ca sa inscriem din faze fara sa mai ratam atata !!! Iacob , Radoi sunt ceo mai buni din lotul actual !!! si Dica , Nicolita joaca extraordinar dar in atac pe langa Iacob ne-ar mai trebui inca un Neaga pe vremuri !!!

ADRIAN PACURAR01.10.2005 05:28

Ca sa fie relevant sondajul tau de ce nu ai pus da sau nu , iti spun ca e mai slab.Primul 11 e puternic dar nu avem schimbarile la fel de bune.

I.N.Money01.10.2005 06:19

E greu..e foarte greu..dar speranta moare ultima :lol:

Teoctist01.10.2005 06:55

Lotul actual e putin mai slab decat cel de anul trecut.

Au plecat Neaga,Dorinel,Martin,etc.Au sosit Victoras,Banel si Cernea.

Ganditi-va ce trupa puternica am fi avut daca cei trei nu ar fi plecat.

Dupa loturile si antrenorii pe care ii au,probabil ca performanta mai mare vor face Steaua si Dinamo.

Daca va face si Rapidul,bravo lui.

PS In principiu raspunsurile unui chestionar trebuie sa fie:DA,NU,MA ABTIN.

Grinch01.10.2005 07:28

Eu zic sa asteptam grupele si apoi putem spune care merge mai departe , chiar daca fotbalul a luat-o razna in ultimul timp .

Captain RedBlue01.10.2005 08:32

Mai slab la inceputul sezonului, dar acum s-a mai rodat si in plus se pare ca Oleg a gasit si o formula buna de joc!...Deci sa mai asteptam!...S-ar putea ca in timp sa devina la fel de bun, sau chiar mai bun ca lotul de anul trecut!

IL_Diablo01.10.2005 09:09

:roll: Asa sondaj nu am mai vazut. Mi se pare chiar amuzant. Orice ai raspunde reiese ca lotul Stelei e mai bun decat anul trecut. :) Eu as raspunde varianta care nu exista. NU cred ca lotul actual este mai bun decat anul trecut

I.N.Money01.10.2005 09:52

Nu este pentru ca Dorinel e unic...ce atac era Neaga cu Iacob 8)

Un!t3d Roon3y01.10.2005 10:45

Poate ca lotul e mai slab....nu se stie...dar cu siguranta stilul d joc este mult mai bun!!!!

weber_p01.10.2005 13:30

Vorbind de performante Steaua are resurse sa ajunga mai sus decat anul trecut si are si mai multa experienta!

Steaua poate ajunge pana in finala dak are si un gram de noroc dar stim ca e o echipa ghinionista!( uitate la meciul cu rosemburg din Ghencea si la meciul cu Dinamo) Dinamo e o echipa care poate trece de grupe dar nu cred ca va trece si de saisprezecimi!

rapid e o echipa care s-a concentrat la meciul asta cu olandezi dar mai departe ce o sa faca?? daca o sa fie destepti si o sa joace cu cap pot repeta figura Stelei de anul trecut!

Parerea mea in legatura cu lotul este ca Steau nu mai are lotul la fel de valoros ca sezonul trecut! Insa baietii care au venit pot suplini plecarile! Imi pare rau sincer pt Cernea care e un portar bun! ar merita si el sa mai apere macar in meciurile mai usoare!

IL_Diablo01.10.2005 13:33
Imi pare rau sincer pt Cernea care e un portar bun! ar merita si el sa mai apere macar in meciurile mai usoare!

Pe mine m-a lasat cam rece prestatia lui cu Rapid 2. Nu prea a aratat mare instict de portar la 11 m. Se arunca numa pe coltu opus. Incepe sa-mi para tot mai rau de Martin Tudor, pentru ca Hamu nu e prea sigur pe el.

weber_p01.10.2005 13:40

Toata lumea a spus de Hamu cand a plecat ca trebui sa se intoarca pt ca e cel mai bun portar pe care il putem avea! Nu sunt de aceasi parere cum nu am fost nici atunci! Tudor nu a mai ramas la Steaua din 2 motive!

1. Era ofertat de CFR si a fost o oferta mai buna!

2. Era un spin in coasta lui Becali si trebuia indepartat!

Si te intreb pe tine daca ai jucat forbal de performanta!? Nu e usor sa aperi de la 11m cand ai de aparat o poarta de 7m,14cm! si 2m,15cm innaltime! iar valoarea nu se vede la 11m ci intr-un meci!

In momentul asta Hamu e singura varianta pt poarte la meciurile mai grele fiinca are experienta dar.... sa fim seriosi ca trebui sa mai apere si Cernea!!

Bodanel01.10.2005 18:32

Astia care sunt acum rezerve au talent dar parca nu prea mai pun suflet. O sa radeti dar mai toti care sunt acum rezerveau avut momentele lor de glorie si daca se vor pregati mai bine s-ar putea sa avem surprize placute.

P.S. Cei care il critica pe Balan au uitat cat de mult l-am vrut atunci cand a ajuns la Steaua. A avut mare ghinion cu accidentarile. Curt cand s-a accidentat era titular si facea o pereche super cu Radoi(Radoi avea viteza iar Curt forta). Cristea cand a intrat in returul cu valerenga a semanat cu Cristea care ne placea noua anul' trecut.

FANATIK RED-BLUE02.10.2005 07:05

Daca am fi avut lotul din sezonul trecut, adaugand venirea lui Iacob din acest sezon, eu cred ca nu ne-am mai fi pus intrebarea daca Steaua poate ajunge in finala UEFA, ci daca va iesi din grupele C.L. ("multumim" jijica)

Sa ajungem in finala este greu, fara niste rezerve care sa poata inlocui cu brio titularii. Parcursul UEFA+ Campionat este destul de epuizant pentru jucatorul roman. Sezonul trecut, mai bine spus returul, este un exemplu; am stat cu sufletul la gura sa luam titlul.

Daca avem noroc la tragere, trecem de grupe, iar in iarna facem niste transferuri adevarate (se aude MM. Jiji), pentru a aborda primavara europeana cu un lot intarit, avem sanse sa depasim performanta de anul trecut. Totusi o finala este destul de greu.

weber_p02.10.2005 07:37

Steaua zic eu ca mai are nevoie de unu sau doi mijlocasi unul de banda care sa poata sa dea si cu stangu si cu dreptu si unul de constructie! Dar si un alt atacant care sa dea goluri unul in genul lui Iacob!!

sorin_77702.10.2005 11:09

dintr toate noi vom fi singurii care vom merge mai departe... mi-ar place sa o faca si rapid... Cainii sa ramana cu atat... :)

Virgil02.10.2005 11:20

Eu as vrea ca amandoua sa mearga cot la cot cu noi.Ca sa simta oboseala si sa-si dea seama cat de greu ne-a fost noua.

A propos.V-ati uitat la Gloria-Dinamo?Pai Dinamo era terminata doar dupa meciul cu Everton.De abia au terminat in picioare cu Gloria.

E drept ca au invins,dar toata lumea zice ca a fost blat.Singurul care a sustinut contrariul a fost unul dintre cei doi comentatori de la National TV,care ca sa fie mai credibil a spus ca nu este dinamovist.

De parca ar trebui sa credem ce spune el si noi nu am avea ochi...

alex_lef02.10.2005 12:06

cu siguranta echipa joaca mult mai bine decat anul trecut da parca cu Zenga era mai sigura echipa in aparare iar acum cu Protasov suntem mult mai buni in atac .dintre cele 3 Steaua va merge mai departe ,sa fim seriosi r.... si d.... nau mentalitate de europa

uitati-va la meciul cu gloria unde trageau de ei ca sa mai joace 2 min ,iar dak va continua asa Dinamo nu va face nimik nici in euroapa si nici in campionat

IL_Diablo02.10.2005 13:09

Apropo de meciul cu Gloria. Mi s-a parut scandalos meciul! In prima repriza i-a ajutat pe caini arbitrul. Au fost 2 penaltyuri pentru Bistrita. Dar tot Gloria conducea! Asa ca in repriza a doua, (ce le-o fi spus nea Jean si Sabau la pauza?!?) Bistrita a mimat fotbal. Apararea sigura din prima repriza s-a transformat intr-o mare varza. iar atacantii cereau schimbare. a fost un meci superb! Multumim ca existi Dinamo! :? :evil:

zarboss03.10.2005 05:29
Steaua zic eu ca mai are nevoie de unu sau doi mijlocasi unul de banda care sa poata sa dea si cu stangu si cu dreptu si unul de constructie! Dar si un alt atacant care sa dea goluri unul in genul lui Iacob!!

un mijlocas ar mai trebui si ata ... atacanti avem. darse joaca cu ocaiile .. nu au snge in ei sa ii execute pe portarii adversi.. nu vedeti ce ratari avem ..???

I.N.Money03.10.2005 14:27

Sincer nu mai inteleg topicu asta...el zice ceva..sondaju altceva :lol:

zarboss04.10.2005 05:25

cred ca se stie.. cine ...Steaua NORMAL

alex_lef04.10.2005 05:39

normal ca Steaua r.... si dinamu nu au fata de si mentalitate de europa s-au bucurat de parca au luat Cupa UEFA."Performanta istorica "zice Lucescu la ei era deja sarbatoare ca au trecut de macedoneni s-au cu cibe au jucat ei si dinamu la nicosia au avut obisnuitul bulan(ma gandesc la meciul cu ei iar si imi vine in minte ratarea lui Iacob, acum aveau ciocu mic-iar ma apuca nervi-)