FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ciobanul vrea alta echipa!!

weber_p29.09.2005 01:50

Am citit de curand (miercuri 28 sept.) un articol cum ca nea Gigi ar vrea sa devina actionar majoritar sau patron la Universitarea Cluj!

Si mai zicea in ziarul respectiv( nu-mi aduc aminte ce ziar) ca Becali vrea sa aduca de la anul echipa din Cluj in prima Liga! sa bage bani in ea acum iar in sezonul viitor sa se bata pt promovare in A!! Sa fie asta un semn ca se uita ciobanul pe site-ul asta si a vazut ca nu il mai vrem aici? oricum daca va pleca sper sa lase Steaua pe mainile unui om competent!

Bine acolo scrie ca el isi va pune oamenii lui in consiliul de administratie dar eu cred ca nuva pleca de la Steaua fiinca noi iesim totusi in Europa iar "U" Cluj nici macar nu scoate capul prin divizia A!!

Bogdan4Steaua30.09.2005 09:58

Nu pleaca nicaieri. Vrea sa investeasca si la Cluj pentru a mai acumula capital politic(cred ca isi doreste sa intre in parlament pentru a nu mai avea probleme cu justitia). Nu e Gigi prost sa renunte la Steaua. Sper doar ca acest lucru sa nu afecteze bugetul Stelei.

I.N.Money30.09.2005 10:03

Intr-un fel e bine....ca poate ajung acolo si jucatori care nu prea sunt folositi

zarboss30.09.2005 11:06

rau nu e .. iti dai seama ..toti jucatorii care misca ceva pe acolo ajung la Steaua si adevarat cum ai zis si tu .. ce nu prea joaca la noi se pot roda prin curtea lor.. dar asta numai sa nu neglijeze prima echipa,Steaua

montreal30.09.2005 11:39

daca tot da pe dinafara de bani,

de ce nu investeste asa cum trebuie in Steaua, daca tot declara ca vrea CL, de ce nu se aduc jucatori capabili sa intre in CL, asa si-ar recupera si bani investiti garantat, dar daca asa il duce capul, asta e.

DRG30.09.2005 11:43

Intrebarea mea e daca are voie sa faca asa ceva,adica se detina 2 echipe in aceeasi Liga(presupunem ca U Cluj promoveaza)?Si daca nu are voie la care o sa renunte?!

montreal30.09.2005 12:04

la aia care cere cheltuieli mai mari, nu?

cred ca a descoperit ca n-are imagine in Ardeal.

I.N.Money30.09.2005 12:43
Intrebarea mea e daca are voie sa faca asa ceva,adica se detina 2 echipe in aceeasi Liga(presupunem ca U Cluj promoveaza)?Si daca nu are voie la care o sa renunte?!

Pai Abramovici are :lol: (Chelsea si CSKA Moscova) au jucat si in UCL anul trecut intre ele

weber_p30.09.2005 13:28

Cineva nu e destul de bine informat baieti! Becali e super respectat in Ardeal de cand a facut treaba cu satul ala! pe mine tot ce ma intereseaza este daca o sa faca ceea ce e bine si sa faca din "u" Cluj pepiniera Stelei! de unde sa vina cati mai multi jucatori tineri, bine inteles ca tre sa fie si foarte buni ca altfel.................

In alta ordine de idei am fost la o lansare a unui pub pe langa Backstage unde a fost si Popescu! El e de parere ca Steaua nu va mai reveni la forma de anul trecut si nu va mai ajunge in optimi! Si ca ii trebui un presedinte care sa gandeasca,sa respire, sa viseze, sa manace, sa bea numai cu gandul la Steaua si la rosu si la albastru !!!

montreal30.09.2005 14:09

ok, cum zici tu, e super respectat;

si Popescu are 100% dreptate in privinta presedintelui Stelei, baiat inteligent

I.N.Money30.09.2005 14:22

Totusi Cluju are o scoala de fotbal din cate vad eu foarte buna ...un exemplu ar fi lansarea lui Cocis si Florescu

onlySteaua30.09.2005 20:00
...Becali e super respectat in Ardeal....

aici te cam contrazic.crede-ma,sunt ardelean si stiu mai bine cum este vazut jj aici.ca este apreciat pentru gestul sau sunt perfect de acord,dar in nici un caz nu este respectat.

FanSteaua4Life30.09.2005 20:09

Pai el poate sa faca alceva daca nu s-ar putea asa, ar putea pune Clubul din Cluj pe numele unui neam de al lui...asa sigur nu va mai avea nici o problema...

FanSteaua4Life30.09.2005 20:10

Pai Abramovici are :lol: (Chelsea si CSKA Moscova) au jucat si in UCL anul trecut intre ele

Abramovici nu e actionar majoritar la CSKA Moscova, deci nu e nici o problema...

I.N.Money01.10.2005 04:58

Pai daca imi amintesc eu bine anul trecut astia de la UEFA au deschis o ancheta in legatura cu Abramovici

weber_p01.10.2005 13:20

Becali a anuntat ieri ca renunta la presedentia Stelei in iarna si ramane numai actionar majoritar! deci problema cu doua echipe in Liga nu mai este problema fiinca conform cu regulametul din Romania el ar putea sa fie actionar la ambele echipe!

Oricum el a anuntat ca la Cluj o sa bage bani prin intermediul unui nepot de-al lui deci nu o sa fie el actionar propiu zis!!

O fii el Becali nesanatos dar prost nu e! si in plus are si oameni care sa il sfatuiasca bine!!

Ultras_Fever01.10.2005 13:46

O fii bine o fii rau?? Asta vom vedea in timp, sa nu ne facem iluzii ca o sa plece de la Steaua!! E bine totusi pt jucatorii care nu au loc la Steaua sa joace pt ceilalti!!

onlySteaua02.10.2005 19:22

voi chiar credeti ca cei de la u Cluj(ma refer in primul rand la suporteri) sunt de acord sa devina satelitul nostru?

FanSteaua4Life02.10.2005 19:40
voi chiar credeti ca cei de la u Cluj(ma refer in primul rand la suporteri) sunt de acord sa devina satelitul nostru?

da tu crezi noi suntem de acord sa avem la Steaua un asa patron?

zarboss03.10.2005 05:25
Pai daca imi amintesc eu bine anul trecut astia de la UEFA au deschis o ancheta in legatura cu Abramovici

nu cei de la UEFA ci aia de la el din rusia .. ca il suspectau de evaziune fiscala si implicare in spalare de bani...

astia de la UEFA nu au nici o treaba cu el

sorin_77703.10.2005 05:29

nu vor dorii suporterii asta nicioadata pentru ca sunt nevoiti sa joace forever in B... si cum CFR-ul face valuri in A sunt destul de ofticati...

montreal03.10.2005 10:01

Becali urmeza exemplu Copos.

Se "retrage" de la conducerea echipei.

Valeriu Argaseala presedinte a CA la Steaua,

MM Stoica, manager general.

Ceva pute, nu ?

Se strange latul, o miscare de a da vina pe altii,

sau s-a saturat de fotbal si vrea altceva?

FanSteaua4Life03.10.2005 11:21

nu vor dorii suporterii asta nicioadata pentru ca sunt nevoiti sa joace forever in B... si cum CFR-ul face valuri in A sunt destul de ofticati...

Nu neaaparat ar trebui sa joace in b...pot juca si in a...dupa cate am inteles Becali nu vrea sa faca satelit din u Cluj ci sa investeasca...

onlySteaua03.10.2005 22:36
da tu crezi noi suntem de acord sa avem la Steaua un asa patron?

crezi ca eu sunt de acord?de fapt sunt convins ca majoritatea nu-l mai vrem pe jj la Steaua,dar din pacate nu prea avem ce sa facem.