FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

cluju isi face stadion

Meth0dMan28.09.2005 12:18

Consiliul Judetean Cluj a aprobat, proiectul de hotarire privind construirea unui stadion cu 30.000 de locuri in Cluj-Napoca, care să respecte standardele FIFA si UEFA. Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara a declarat: "Speram ca in sase luni să evaluam cit ne costa in total, o asemenea investitie, iar in toamna anului 2006 să demaram constructia viitorului stadion. Va avea loc si o licitatie pentru desemnarea constructorului. Costurile sunt estimate la ora actuală la circa 25 de milioane de euro".

Mda toata lumea isi face stadion isi renoveaza numai la noi se kk Gigi pe el de cand zice ca mai pune si el 10.000 de locuri in plus da ce sa mai vb de Jiji ca oricum nare niciotreaba !!!

zarboss28.09.2005 13:48

am mai vb despre asta.. si oricum nu ne intereseaza ce face clujul...

aici a devenit un fel de bazar site-ul asta .. o sa vina acusi topicuri despre juventus colentina si dunarea galati...

ce dracu ma baieti .. vb despre Steaua si ale noastre sau nu???

FanSteaua4Life28.09.2005 17:51

Pe cine intereseaza ca isi face Clujul stadion? Pe mine unul nu...si mai lasatil draq pe Becali in pace ca nu rezolvam nimik daca ne plangem pe forum...ce vrei sa ii facem noi, sa il pradam de bani si sa facem noi 10 000 de locuri in plus?

SteauaToronto28.09.2005 20:50

Bravo lor dar nu stiu ce legatura are cu Steaua! :P

SSK01.10.2005 15:48

Bai fratilor, no offense, da' din faza cu discutii libere voi care parte n-o pricepeti : p'aia cu "discutii" ? sau p'aia cu "libere" ? Sau nici una ?

D-aia e facut acest subforum ca sa se vorbeasca si despre altceva decat despre Steaua ! Ca despre Steaua vorbim oricum pe celelalte :idea:

Altfel, ca fapt divers, nici pe mine nu ma intereseaza ca-si face Clujul stadion :P

FanSteaua4Life01.10.2005 17:55
Bai fratilor, no offense, da' din faza cu discutii libere voi care parte n-o pricepeti : p'aia cu "discutii" ? sau p'aia cu "libere" ? Sau nici una ?  

D-aia e facut acest subforum ca sa se vorbeasca si despre altceva decat despre Steaua ! Ca despre Steaua vorbim oricum pe celelalte  :idea:  

Altfel, ca fapt divers, nici pe mine nu ma intereseaza ca-si face Clujul stadion  :P

Daca nu ai observat, el a vrut sa spuna ca o echipa precum clujul isi permita sa faca stadion si Jiji nu poate mari stadionul...

In acest caz numele topicului ar fi trebuit sa se intituleze de genul... "De ce Jiji nu poate mari stadionul si clujul isi poate face unul nou"...

daca era doar despre stadionul clujului era ok, dar o data ce la amestecat si pe Jiji nu vad legatura intre el si stadionul clujului...

SSK01.10.2005 18:07

FanSteaua4Life, iarasi fara nici o suparare, dar nu inteleg de ce tocmai tu te simti sa-mi raspunzi ! Daca ai fi citit cu atentie si postul meu si pe cele anterioare, ai fi observat ca de fapt doar tu dintre toti nu te legasesi de faptul ca subiectul nu e despre Steaua. Toronto si cu Zarboss s-au legat de asta, iar postul meu viza atitudinea lor ! Ca sa fim intelesi cu totii...

reddog22.10.2005 19:54
Bravo lor dar nu stiu ce legatura are cu Steaua! :P

Pai cam are ca Gigi l-ar cam sponsoriza intr-o anumita masura, mai mare chiar... Si ce e rau ca ar mai fi un stadion bun in Romania?