FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Caut cartea "SuperSteaua" de Andrei Voichin

artie7827.09.2005 14:04

Dragi prieteni stelisti,

am 26 ani, sunt student si traiesc in Germania.

As dori tare mult sa cumpar cartea "SuperSteaua" de Andrei Voichin, si sper ca prin intermediul acestui forum sa gasesc pe cineva care mi-ar putea sa faca rost de aceasta carte, contra cost desigur.

In curand voi dispune de DVDuri cu meciurile Stelei din 1986/87, si ar fi nemaipomenit daca as putea sa cumpar si aceasta carte!

Astept mesajele voastre!

Salutari

Arthur

FanSteaua4Life27.09.2005 15:09

si eu o vreau...unde se vinde?

ADRIAN PACURAR27.09.2005 15:19

am sa incerc sa o caut dar e imposibil sa o gasesti sunt fericitul posesor al unui exemplar.

zarboss27.09.2005 15:50

as vrea si eu un exemplar... daca gasiti ceva dati de veste

FanSteaua4Life28.09.2005 03:57
am sa incerc sa o caut dar e imposibil sa o gasesti sunt fericitul posesor al unui exemplar.

dar e ceva de capul ei?

BaLcaN`b0y`03.10.2005 12:19

ISTORIE FARA FARD

Catalin Tolontan

" Aceasta carte vorbeste despre gloria intr-un fel cara va va tulbura.Pana la Andrei Vochin ,castigarea Cupei Campionilor de catre Steaua era un prilej de elogii tocite ,de fapt arhicunoscute si de frze transformate in lozinci

SUPERSTEAUA pune punct sabloanelor .E o carte incomoda chiar sai pentru stelisti. Dar ea trebuie citita nu doar de suporterii marii echipe de la sevilla ,ci de toti aceia care vor sa inteleaga istoria si actualitatea fotbalului romanesc

Pentru ca , pana la urma, asta este remarcabil in carte.Personajele de prim-planin zilel nostre Padureana,Ienei ,Piturca ,Iordanescu , Dagomir ,Dinu sau Boloni se intersecteaza , isi disputa intaietatea ,sunt demni sau slugarnici ,curajosi sau lasi ,fac bine,fac rau,cad,se ridica,aranjeaza meciuri si cumpara arbitri..totul intr-o formidabila imagine nefardata a fotbalululi

Veti fi uimiti sa vedeti ca au ramas aceeasi.Veti tresari la afalarea unopr informatii pe care nu le stiati din folclorul stadioanelor ,sau despre care nu ati auzit nicioadata .Veti fi curiosi,ametit,satui,bucurosi si indignati.Iar spre zori ,cand veti adormi storsi ,deasupra patului vor pluti mandria si mirarea ca victoria Stelei a fost aivea , miracol intr-o tara si un fotbal unde dupa 15 ani parca nimic nu s-a schimbat "

prefata lui Tolontan :!:

Bodanel05.10.2005 07:53

Ce naiba. PAi daca prefata este cum este. Am o prietena care il stie pe tolontan si a zis ca e super destept tipu'. Daca el a scris prefata asta eu vreau sa cumpar cartea asta.

FanSteaua4Life05.10.2005 07:57
Ce naiba. PAi daca prefata este cum este. Am o prietena care il stie pe tolontan si a zis ca e super destept tipu'.  Daca el a scris prefata asta eu vreau sa cumpar cartea asta.

Spui si tu ca in bancul ala cu tziganu...

Il intreaba unu pe un tigzan...

- Iti place tzigane placinta???

- Da!!!

- Da ai mancat vreodata???

- Nu da a vazut tata pe unu ca mananca!!!

asa si tu acuma...

ADRIAN PACURAR05.10.2005 08:26

Nu am dat de ea inca cand am sa o gasesc am sa va anunt.

BaLcaN`b0y`05.10.2005 14:35

eu am cartea...daca vreti sa stiti ceva anume...sau... id messenger : balcan_boys

FanSteaua4Life05.10.2005 15:48
eu am cartea...daca vreti sa stiti ceva anume...sau... id messenger : balcan_boys

Vreau sa stiu de unde ai achizitionato...

BaLcaN`b0y`06.10.2005 13:55

..nu ma luat-o dintr-un loc anume..ci de la un rodipet :roll: ..dar o am de ceva timp ..cred ca sunt cam 2 ani de atunci

Virgil07.10.2005 04:41

Arthur,intreaba-l direct pe autor,pe adresa lui de mail de la Gazeta Spoturilor.

cristianotopeanu07.10.2005 05:20

Cartea a aparut in 2001. Acum nu mai este pe piata, dar cu siguranta autorul mai are cateva exemplare. Deci, intr-adevar, scrie-i pe mail si iti va raspunde.

Am inteles ca vei avea meciuri pe DVD din 1987. Poate imi spui si mie care sunt acelea, ca m-ar interesa un schimb (pana acum nu am gasit pe nimeni care sa aiba meciuri din 1987 - cele cu MTK Budapesta, Omonia, etc). Iti pot oferi, la schimb, meciuri din perioada '88-'89.

Cu bine.

Bodanel07.10.2005 06:30
Ce naiba. PAi daca prefata este cum este. Am o prietena care il stie pe tolontan si a zis ca e super destept tipu'.  Daca el a scris prefata asta eu vreau sa cumpar cartea asta.

Spui si tu ca in bancul ala cu tziganu...

Il intreaba unu pe un tigzan...

- Iti place tzigane placinta???

- Da!!!

- Da ai mancat vreodata???

- Nu da a vazut tata pe unu ca mananca!!!

asa si tu acuma...

Poate, dar am incredere in ce spune tipa. Am sa ii dau si mail autorului sa vad poate mai are un exemplar si pt mine.

1on11.10.2005 08:49

SuperSteaua incearca, daca poti, sa o cauti pe la anticariaturi in Bucuresti sau Iasi (sau orice alt oras mare), sau sa rogi pe cineva sa caute. Am gasit in vara prima editia a cartii "Hagi" de Cartianu in Iasi (era vreo 250.000 Rol)

Alta varianta ar fi sa iei legatura cu redactia gsp, Andrei Vochin sau ProSport (ProSport avand dreptul de autor - cred).

I.N.Money11.10.2005 09:02

Eu cand am cumparata-o (in 2001) am luat-o de langa biserica Luterana....acolo o aveau...aveau si daca va amintiti Pro Sportul scotea cartea anului respectiv....

FanSteaua4Life11.10.2005 09:33

pai spunetimi si mie ce mail are Andrei Vochin sau macar cel de la gsp...

1on13.10.2005 02:31

Mail-ul lui Vochin cred ca este A***@***.

Telefonul lui Vochin de la redactie este 08.74.62.

Mail-ul Gazetei este g***@***.

FanSteaua4Life13.10.2005 11:23
Mail-ul lui Vochin cred ca este A***@***.

Telefonul lui Vochin de la redactie este 08.74.62.

Mail-ul Gazetei este g***@***.

Multumesc...

zarboss13.10.2005 20:00

pai nr de telefon pare incomplet...