Din cate scria in topicul privind componenta departamentelor AISS, se acceptau noi inscrieri
. Cum se pot face ele? Ca as vrea si eu sa ma implic.
Din cate scria in topicul privind componenta departamentelor AISS, se acceptau noi inscrieri
. Cum se pot face ele? Ca as vrea si eu sa ma implic.
Buna,
in ce departament ai vrea sa te inscrii? la ce te pricepi mai bine ? ![]()
Buna,in ce departament ai vrea sa te inscrii? la ce te pricepi mai bine ?
Pai marketing sau strategie (desi nu sunt sigura ca am inteles la ce se refera).
As vrea sa ma implic si eu daca mai e nevoie de un om
momentan, in reorganizarea AISS s-a renuntat la unele departamente care nu-si mai aveau rostul, sarcinile lor fiind preluate de alte departamente. s-a ajuns astfel la:marketing, logistica, it, urmand ca pe viitor sa apara si altele in functie de necesitati. De asemenea, pentru fiecare proiect special pe care il va desfasura AISS se vor forma echipe care sa rezolve problemele ce apar. Astfel, daca ai cunostinte in it sau marketing, sunt sigur ca vei fi bine primit intr-unul din cele 2 departamente. De asemenea, daca timpul liber si mobilitatea te ajuta, logistica ar fi departamentul indicat in care sa te implici activ.
in logistica as putea sa ajut daca e
@snake,
am deschis o noua sesiune de recrutare...ar fi bine sa dai un mail la l***@*** , in cazul in care nu ai facut-o deja.