FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Componenta AISS

ralukasteaua20.05.2009 20:04

Din cate scria in topicul privind componenta departamentelor AISS, se acceptau noi inscrieri :). Cum se pot face ele? Ca as vrea si eu sa ma implic.

Azzido21.05.2009 13:12

Buna,

in ce departament ai vrea sa te inscrii? la ce te pricepi mai bine ? :)

ralukasteaua21.05.2009 15:08
Buna,

in ce departament ai vrea sa te inscrii? la ce te pricepi mai bine ? :)

Pai marketing sau strategie (desi nu sunt sigura ca am inteles la ce se refera).

snake 198801.12.2009 12:04

As vrea sa ma implic si eu daca mai e nevoie de un om

lbj01.12.2009 15:09

momentan, in reorganizarea AISS s-a renuntat la unele departamente care nu-si mai aveau rostul, sarcinile lor fiind preluate de alte departamente. s-a ajuns astfel la:marketing, logistica, it, urmand ca pe viitor sa apara si altele in functie de necesitati. De asemenea, pentru fiecare proiect special pe care il va desfasura AISS se vor forma echipe care sa rezolve problemele ce apar. Astfel, daca ai cunostinte in it sau marketing, sunt sigur ca vei fi bine primit intr-unul din cele 2 departamente. De asemenea, daca timpul liber si mobilitatea te ajuta, logistica ar fi departamentul indicat in care sa te implici activ.

snake 198801.12.2009 19:39

in logistica as putea sa ajut daca e

Costi08.02.2010 23:12

@snake,

am deschis o noua sesiune de recrutare...ar fi bine sa dai un mail la l***@*** , in cazul in care nu ai facut-o deja.