FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FCSTEAUA.RO LIVE TEXT

SteauaToronto23.09.2005 18:20

S-a deschis FCSTEAUA.RO LIVE TEXT! De fiecare data cand e un meci vizitati www.fcsteaua.ro si in dreapta ecranului la meciul urmator este un link spre live chat! Intrati acolo cand incepe meciul si admnii vor transmite meciul live prin text si de fiecare data cand fazele importante si golurile se va pune un link cu video! Va asteptam duminica la meciul cu Iasi! Numai la FCSTEAUA.RO!

Nero23.09.2005 21:08

O singura hiba are: scrie "sa vezi" Ce m-am bucurat gandindu-ma ca pot sa vad toate meciurile Stelei... si ce deceptie :( Ma rog, semi, ca tot e ceva decat nimic :)

IL_Diablo23.09.2005 21:21

Bravo! Super! Insa tot cred ca problema cu Telesport ar trebui rezolvata odata! mi se pare aberant. sper ca moderatorii prind Telesport, altfel ciuciu live text :P

SteauaToronto23.09.2005 21:32

Eu am Telesport prind prin satelit si multe alte programe! Dar pentru inceput o sa punem video imediat link pe live text!

Dar o sa sa cumpar eu un Tuner TV tare si o sa facem LIVE TV prin Internet! La fel cum are dinamoprostia! Asta mai spre viitor(1 luna-2)!

IL_Diablo23.09.2005 21:37

Hmm... Dinamo are meciu live pe net? tre sa discut cu niste hackeri sa rezolvam problema :wink:

Ar fi super sa reusesti intr-o luna 2 treaba asta! Succes!

SSK23.09.2005 21:45

Toronto, am impresia ca si tie si noua ne-a prins tare bine "numirea" ta in postul de moderator al site-ului. :wink:

Keep up the good work !

SteauaToronto23.09.2005 21:54

Multumesc dar mai avem de mult la lucru la site! Speram sa-l facem tare! Dar tot meritul il are George! Daca il cunoasteti sa-l felicitati ca a facut posibila live text si alte chestii pe site!

Virgil24.09.2005 00:15

Toronto,esti tare baiatule ! :)

SSK24.09.2005 15:14

hmmm... :roll: ...George...George...parca-mi suna cunoscut... 8)

zarboss24.09.2005 16:47

e bine ca evoluati.. si trebuie sa evoluati ca sa deveniti cel mai tare site al suporterilor din Romania....doar suntem suporterii celei mai tari echipe din Romania... 8) nuuuuuuuu???????

misha25.09.2005 10:45

mie nu-mi apare nimic...ieri cand am vrut sa vad cum e.. mi s-a incarcat imaginea..insa acum imi apare loading applet ..de 50 de minute incerc...si tot nu merge :cry: :cry: :cry: