Cand te simti prost, exista prieteni, iar daca te simti inteles de acestia, problema este pe jumatate rezolvata.
Cine vrea sa intre in "Clubul fanilor stelisti" sa trimita un mesaj privat cu un nume, un id si o parola. Atentie, seara inaugurarii se apropie. Nu se percepe taxa de inscriere, apelam la bunul simt al fiecaruia si mai ales, la incredere.
Clubul fanilor stelisti
obiectiv: promoveaza stelistii, asa cum sunt si valorile steliste asa cum si le imagineaza impreuna, punandu-le in practica!
CLUBUL FANILOR STELISTI este un CLUB EXCLUSIVIST , stelistii care se regasesc in urmatoarele criterii vor fi acceptati:
1.cei care n-au mers niciodata pe stadion, insa iubesc Steaua in felul lor, se uita la meciurile Stelei la TV si ar da orice sa ajunga o data sa vada un meci pe Ghencea.
2.cei care merg rar pe stadion, din an in paste, asa, la un derby cand vine Steaua in orasul lor, insa carora le place fotbalul, pe care-l practica cu baietii o data pe saptamana. Cei care imbraca tricoul Stelei la meciurile echipei locale din orasul lor.
3.cei care merg pe stadion ,insa care nu fac parte din nicio brigada, care n-au reusit sa se bage in niciuna, simtindu-se respinsi sau n-au avut tupeu sa-i abordeze pe baieti, pe care ii admira.
4.cei din brigazi, care se simt criticati de cetateni, care nu-s in stare de nimic, doar sa-i huiduie si sa fie spectatori, ca la teatru, sau care nu-i suporta pe baietii din peluza cu care se mai cearta.
5.cei care mai scapa un "**** Dragomir" cand nu gasesc o bricheta sa-si aprinda o tigara si sa se calmeze vazand ce fac panaramele alea pe teren si recurg la punga cu seminte sa scape de stressul acumulat in timpul meciului.
6.cei care nu-s stresati cand vad un meci la TV, din contra, se simt bine la o terasa si le plac, domnule, semintele de floarea soarelui si mai ales alea de bostan, ca nu-i nicio rusine sa recunosti asta, care stiu toata tarabele, magazinele si pietele din orasul unde locuiesc, ce, cum si de unde poti cumpara tot ce-ti doresti, ieftin si de calitate: tricouri, esarfe, hartii,role,panze,vopsele,markere, aracet etc.
7.cei care pot striga "**** Gigi" cu zambetul pe buze si cei care nu stiu exact ce functie ocupa Argaseala asta la club, ce invarte el pe acolo.
8.cei care nu-i suporta pe lideri si pe "oamenii" lor pentru ca n-au idei asa cum ei au si le pot descrie in cuvinte sau desena pe o foaie.
9.acolitii liderilor care nu-i suporta pe cei care i-au numit acoliti,care nu asculta, doar trancane din gura, dar doamne fereste sa-i asculte pe lideri macar o data, si care-s dispusi sa iasa la o bere cu aia de la punctul 3 si sa le faca instructia pentru a "capata tupeu" si a se baga in seama, asa, ca barbatii.
10.cei care nu canta niciodata pe stadion sau nu se agita in fata televizorului: fie ca nu stiu cantecele, fie ca n-au voce, fie ca nu pot, sau pur si simplu n-au chef sa cante, ci doar sa-i asculte pe altii care o fac mult mai bine, insa nu pe stelisti, pe care-i considera afoni. Cei care stiu ce e aceea o compozitie, fie muzicala, fie grafica si vor sa se amuze facand ceva pt Steaua.
11.cei care nu suporta injuraturile si trivialitatile si nu-i inteleg pe cei care injura in loc sa incurajeze echipa, care stiu cantece din repertoriul Stelei sau altele care pot fi adaptate.
12.cei care-l ignora pe Becali in viata de zi cu zi, il injura la greu pe stadion ca-i incompetent sau cele care le-a fost putin mila de asta cand l-au inchis.
13.cei care atunci cand spun "japoneza" se gandesc la o femeie si la un masaj bun.
14.cei care stiu sa tina o pensula in mana si vor sa-i invete si pe altii cum sa o faca, in weekend, cand sunt si ei mai liberi.
15.cei care au tinut in mana un banner, o rola lunga primita de la altii, fara a avea habar ce era scris pe rola aia, afland a doua zi, din poze.
16.cei care au talent la scris, pot inventa o epigrama inteligenta pe loc, care lenevesc cu o carte in mana.
17.toate fanele lui Mirel Radoi si ale lui Banel Nicolita care stiu sa tina un ac in mana si sa coase o panza, sa faca un sandwich si sa urle la baietii de la pct. 4, sa se miste mai repede, ca nu-i timp de pierdut.
18.cei care nu-l suporta pe Banel Nicolita si pe Lovin si le vine sa urce pe pereti de nervi cand astia sunt pe teren. Daca prin absurd sunt jandarmi sau au contacte cu jandarmeria, sunt acceptati in regim de urgenta, pentru ca avem nevoie de pile si informatii.
19.cei care nu fac parte din nicio asociatie , nu-s inscrisi in niciun partid si nici nu merg la vot, considerand votarea o pierdere de vreme, carora le place muntele, plimbarile, aerul, drumetiile. Daca n-au drept de vot, inca, dar au facut lucru manual la scoala, sunt acceptati, caci pot tine in mana un bomfaier.
20. toti NE-stelistii care vor sa ne spioneze si care stiu macar 3 rezultate, 3 antrenori, 3 jucatori pe care i-a avut Steaua.