salut! Vand rezerve spray goarna. Le-am adus din germania sunt sigilate. am 20 buc. pret negociabil.0761383739
salut! Vand rezerve spray goarna. Le-am adus din germania sunt sigilate. am 20 buc. pret negociabil.0761383739
Iiiincredibil. Colegii, nu inchideti si nici nu modificati anuntul baiatului. E genial, pur si simplu, geniaaal! Va dati seama cum o sa rasune Ghencea cand va veni regimentul de gornisti cu proviziile astuia?! Ca un stadion de provincie ucraineana... un vis, ce mai....
Nu cred ca se potrivesc la suflatorile de gura...dar cine stie poate asa sa manance si seminte si sa dea si cu goarna!hehheh
Mein Freund Germania se scrie intotdeauna cu litera mare, cat despre goarne poti sa te pisi pe ele ca oricum nu ti le cumpara nici dreaq.
Ia terminati-va,lasati-l si pe om sa-si vanda marfa,pai se poate? Nu vreti sa auziti in Ghencea sunetul fin si delicat al unei goarne cu spray din Germania? Da' cred ca romanu' tot fan al goarnelor cu viata lunga ramane.
P.S:Iubesc goarnele la fel de mult ca pe Jiji... ![]()
Seminte din Germania nu ai ?
Sa ne zici si noua daca le-ai vandut..sa stim daca sunt inca 20 de oi pe stadion !!