Am fost la meciul cu CFR , merg la fiecare meci al Stelei de acasa , cand spun merg asta inseamna ca la fiecare meci fac drumul Cluj-Bucuresti cu masina personala , pe banii mei , si nu-s putini credeti-ma , dar o fac pt ca asta e marea mea bucurie , sa-mi vad echipa favorita , banii nu mai conteaza. cred ca mi-am castigat dreptul sa am o opinie sau dreptul de a ma numi suporter al echipei Steaua Bucuresti. ce vroiam sa spun , aseara am vazut multe lucruri interesante la meci , vad cu ochiul ardeleanului care gandeste mult pana sa scoata o vorba , Becali , are pacatele si greselile lui , dar nu vad alt nebun care sa bage bani la Steaua in clipa asta , deci macar pt banii aia terminati cu mascarada de la peluze , Lovin , niciodata nu l-am considerat mare jucator , dar care om mai poate gandi lucis cand esti injurat de proprii tai suporteri? Lacatus , nu o fi el mare antrenor dar nimeni nu poate spune ca nu traieste pt clubul asta. de laudat atitudinea suporterilor de la tribunele 1 si 2 aseara cand au amendat peluzele pt scandari aiurea , de laudat atitudinea sefilor de galerii de la peluze care au realizat in ceasul al 12 lea ca defapt tot ce conteaza e Steaua si culorile astea atat de dragi noua , rosu si albastru. aseara am retrait spiritul Stelei cand intreg stadionul , in repriza a doua , incuraja echipa , a fost cea mai frumoasa atmosfera din ultimii ani , voi nu ati vazut ca si jucatorii au avut alta fatza ? au simtit ca oamenii aia din tribune sunt langa ei si am vazut cel mai frumos joc din ultimul timp , e minunat ca jucator sa simti cum vibreaza zeci de mii de oameni pt tine si sa auzi acel minunat forta Steaua , eu personal m-am simtit f emotionat. poate macar acum sa realizam cu totii ca doar impreuna , echipa si suporteri , putem fi ce am fost odata. Becali , Lovin , Lacatus , vin si pleaca , numele de Steaua , culorile ros-albastru , suporterii raman mereu , de aceea noi trebuie sa incurajam echipa si culorile. Steaua nu poate exista fara noi cum nici noi nu putem exista fara Steaua. eu cand merg la stadion nu ma intereseza cine e patron , cine e antrenor si asa mai departe , eu merg pt Steaua , intotdeauna in inima mea va fi o iubire ros-albastra.