FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lacrimi Ros-albastre

stellian23.04.2009 21:50

Am fost la meciul cu CFR , merg la fiecare meci al Stelei de acasa , cand spun merg asta inseamna ca la fiecare meci fac drumul Cluj-Bucuresti cu masina personala , pe banii mei , si nu-s putini credeti-ma , dar o fac pt ca asta e marea mea bucurie , sa-mi vad echipa favorita , banii nu mai conteaza. cred ca mi-am castigat dreptul sa am o opinie sau dreptul de a ma numi suporter al echipei Steaua Bucuresti. ce vroiam sa spun , aseara am vazut multe lucruri interesante la meci , vad cu ochiul ardeleanului care gandeste mult pana sa scoata o vorba , Becali , are pacatele si greselile lui , dar nu vad alt nebun care sa bage bani la Steaua in clipa asta , deci macar pt banii aia terminati cu mascarada de la peluze , Lovin , niciodata nu l-am considerat mare jucator , dar care om mai poate gandi lucis cand esti injurat de proprii tai suporteri? Lacatus , nu o fi el mare antrenor dar nimeni nu poate spune ca nu traieste pt clubul asta. de laudat atitudinea suporterilor de la tribunele 1 si 2 aseara cand au amendat peluzele pt scandari aiurea , de laudat atitudinea sefilor de galerii de la peluze care au realizat in ceasul al 12 lea ca defapt tot ce conteaza e Steaua si culorile astea atat de dragi noua , rosu si albastru. aseara am retrait spiritul Stelei cand intreg stadionul , in repriza a doua , incuraja echipa , a fost cea mai frumoasa atmosfera din ultimii ani , voi nu ati vazut ca si jucatorii au avut alta fatza ? au simtit ca oamenii aia din tribune sunt langa ei si am vazut cel mai frumos joc din ultimul timp , e minunat ca jucator sa simti cum vibreaza zeci de mii de oameni pt tine si sa auzi acel minunat forta Steaua , eu personal m-am simtit f emotionat. poate macar acum sa realizam cu totii ca doar impreuna , echipa si suporteri , putem fi ce am fost odata. Becali , Lovin , Lacatus , vin si pleaca , numele de Steaua , culorile ros-albastru , suporterii raman mereu , de aceea noi trebuie sa incurajam echipa si culorile. Steaua nu poate exista fara noi cum nici noi nu putem exista fara Steaua. eu cand merg la stadion nu ma intereseza cine e patron , cine e antrenor si asa mai departe , eu merg pt Steaua , intotdeauna in inima mea va fi o iubire ros-albastra.

Stanici24.04.2009 05:57

Prietene, ca ardelean, inainte de a scrie toate lucrurile alea, informeaza-te mai temeinic impotriva cui sunt indreptate protestele si motivele acelor proteste. Daca tu, ca stelist, poti trece peste toate acele motive, inseamna ca avem notiuni diferite vizavi de ceea ce inseamna suporter stelist.

alex_nicolae_dica24.04.2009 06:23

Daca Steaua juca asa ca din repriza a 2-ua dar din min 1 pana in 90 ,daca juca bn tot meciul si cu formatia asta putea sa se califice si in Champions League :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers: :steag_cruce_invers:

bodanelu24.04.2009 07:08
Becali , are pacatele si greselile lui , dar nu vad alt nebun care sa bage bani la Steaua in clipa asta , deci macar pt banii aia terminati cu mascarada de la peluze ,

Cum era aia cu Nu ne vindem pentru bani??

Daca el da banii (daca-i da) noi nu avem dreptul sa ne luam de el?

Si cum zicea stanici, daca nu ai inteles motivele pentru care noi il contestam, inseamna ca privim altfel valorile si spiritul stelist..

JDERUL24.04.2009 07:24

Cu Valentin Ceausescu manager Steaua a fost o echipa profesionista de elita a fotbalului european.Tot ce a urmat dupa aceea nu a fost decat un surogat diluat din ce in ce mai mult ajungand pana in acest punct critic in care se afla clubul acum.

Mi-e dor de Steaua lui Valentin,mi-e dor de Steaua organizata si condusa de profesionisti!

mihaitza8524.04.2009 07:57

si Steaua lui Ion Alexandrescu !

Adrian24.04.2009 08:33

Prietene Stellian, daca esti din Cluj si esti mare Stelist, ia da-mi tu mie un mesaj personal cu numele tau adevarat. Sa vedem daca te cunosc. Daca nu te cunosc eu personal, trebuie sa te cunoasca alti prieteni de-ai mei, stelisti din Cluj.

E imposibil sa fii asa mare stelist in Cluj si sa nu ne cunoastem.IMPOSIBIL!

Asa ca, trimite-mi mesajul si ne lamurim.

Nu de alta, dar IP-ul tau spune ca postezi din Bucuresti, sectorul 6.

redondo24.04.2009 08:46

@Jderul

Nu stiu daca Valentin Ceausescu se putea numi manager,stiind cat de usor se aduceau jucatorii atunci.

Adrian24.04.2009 08:51
stiind cat de usor se aduceau jucatorii atunci

Iar vorbesti prostii, ca de obicei.

Cat de usor se puteau aduce jucatorii atunci?

Steaua ii putea lua doar daca erau de varsta "Armatei" si ii putea tine doar pe perioada stagiului militar. Atat.

In rest, ciuciu!

Echipele studentesti(ca Craiova a ta) ii puteau tine mai mult, pe intreaga perioada a studiilor.

Era asa de usor pentru Steaua sa ia jucatori in vremea aia ca s-au chinuit ca naiba sa il aduca pe Boloni(a venit doar dupa ce i-au pus la dispozitie un cabinet de stoma) si pe Hagi l-au pierdut in favoarea Sportului.

ciuby24.04.2009 10:25

@ redondo

Cartea scrisa de Vochin este disponibila pe forumul asta de un amar de timp. Fa-ne tuturor un bine, citeste-o, si nu ne mai aburi cu astfel de texte. Daca era cum ai spus tu, atunci toata nationala Romaniei calificata la Euro '84, impreuna cu antrenorul Mucescu ar fi activat la Steaua incepand cu sezonul 1983.

Cate din transferurile facute in acea perioada au fost negociate cu prezenta fizica a lui Valentin si cate cu Alecsandrescu care hotara cine trebuie adus si ce trebuie platit pentru aducerea lui (clubului de origine si jucatorului)?

@all extaziatii de exceptionala atitudine a jucatorilor stelisti de dupa eliminarea lui Lovin

Cum de s-a putut intampla acest lucru dupa atata amar de timp? De ce am impresia ca astia s-au stresat in campionatul asta doar cand au avut ei chef? De ce s-a putut acum si nu s-a putut cu Otopeni acasa, cu Buzaul acasa, cu Vasluiul acasa? La acele meciuri tot atatia spectatori au fost, plus minus 1.000-2.000 de cetateni pe la tribuna I si II. Si tot trei puncte s-ar fi castigat. Sau erau cumva niste prime speciale promise miercuri? Pe mine m-a suparat ce s-a intamplat miercuri. Inseamna ca se poate oricand, dar nu se vrea. Si asa au fost invatati de urangutanul din frunte, ca nu merita sa se streseze tot timpul, ca de indirecte se ocupa cu succes altcineva.

Si terminati odata cu banii lui Jiji :sick:. Jiji are numai active care se depreciaza masiv (tarlale in camp) si care, odata prabusite, prabusite vor ramane pentru cel putin zece ani.

Steaua se poate auto-finanta la un nivel excelent pentru Romania de una singura. Numai eu stiu cate hanorace, fulare, reviste FCSB, cravate, echipamente de joc, scutece branduite pentru fina-mea mi-am refuzat la fiecare meci din sezonul de toamna (cand treceam la fiecare meci prin magazin) din cauza faptului ca banii mei mergeau in buzunarul cercopitecului.

cristi cosor24.04.2009 12:19
Numai eu stiu cate hanorace, fulare, reviste FCSB, cravate, echipamente de joc, scutece branduite pentru fina-mea mi-am refuzat la fiecare meci din sezonul de toamna (cand treceam la fiecare meci prin magazin) din cauza faptului ca banii mei mergeau in buzunarul cercopitecului.

Poate ca aceasta idee ar trebui subliniata mai des pe acest site.Abtinerea suporterilor de la achizitionarea materialelor comercializate de club si prezenta intr-un numar cat mai mic la viitoarele meciur din Cupa UEFA(sau cum s-o mai chema ea acum),masuri care vin sa completeze protestul impotriva conducerii clubului.

@stellian

Imi este clar ca tu nu intelegi care e treaba cu "mascarada de la peluze".dar stai linistit ca nu esti singur, ba chiar vestea buna pentru tine e ca faci parte din majoritatea covarsitoare a spectatorilor( da am spus spectator,nu suporter).Nu vreau sa iti spun decat atat:fara un climat normal,mentalitate de invingator si decenta in tot ceea ce inseamna mesajul transmis de club in media,intr-un club de fotbal nu se poate face performanta nici pe plan sportiv,nici pe plan financiar.Acest climat a existat candva la Clubul Steaua iar acum nu mai exista iar Becali George nu este capabil sa realizeze asta si a dovedit-o din 2002 incoace.

stellian29.04.2009 21:18

pt Adrian din Cluj , te pomenesti ca esti tata suporterilor stelisti din Cluj , putin imi pasa daca ma cunosti tu sau prietenii tai , ultimii 7 ani am fost plecat din tara , acum m-am i ntors din toamna si vin des la buc unde am si inchiriat un ap pt zilele in care vin aici , ideea nu era asta , am scris ce gandesc eu , respect parerile celorlati care au postat reply , da e posibil sa nu cunosc toate aspectele , daca postam din china ma banuiai ca as fi chinez si ma dau clujean , daca asta te incalzeste o sa pun o poza cu buletinul , adresa de pe el e recenta ca doar ce l-am schimbat :) , nu-mi pare rau dupa banii cheltuiti , multumesc la Dumnezeu ca nu duc grija zilei de maine si chiar mi-ar parea bine sa ne cunoastem , poate mergem impreuna la meciuri ca mi-e urat singur pe drum , oricum transportul nu v-ar costa nimic , fac eu cinste doar sa am cu cine sa vin , avem 3 prieteni cu care veneam pe vremuri , acum si ei sunt plecati , numai bine va doresc si lasa un id de mess sa vb.

pt stanici si alex Nicolae si ceilalti care au postat reply.

citit cu atentie ultima parte a postului meu , probabil nu ati fost atenti la ce am scris sau nu m-am exprimat eu bine , cum am zis nu dau doi bani pe Becali , nu zice nimeni sa nu il contestati dar faceti asta inainte de meci , la pauza , dupa meci , in timpul meciului , parerea mea , ar fi bine ca toti sa incurajam echipa , asta am vrut defapt sa spun , in rest numai bine si sa ne vedem pe stadion cu speranta ca o sa revina zilele de glorie.

Adrian29.04.2009 21:53

Stellian

Stai un pic. Pe mine nu ma intereseaza originile tale. Poti sa fii de oriunde vrei. Nu ma intereseaza nici cat de stelist esti. Am vazut la viata mea destui "mari stelisti" tradatori sau "cetateni" care iubeau Steaua mai mult decat ar putea cineva sa gandeasaca.

dar frate, daca ai fost plecat din tara, de ce nu stai intai sa vezi ce si cum si abia apoi sa vorbesti.

becalii e o rusine pentru Steaua.

Prefer sa retrogradeze Steaua si sa plece becalii decat sa castigam titluri si cupe cu acest jeg la echipa.

istoria cu valizele si caramizile si alte porcarii de genul va pune sub semnul intrebarii tot timpul orice performanta viitoare.

redondo29.04.2009 22:19

@ciuby

Fa-mi tu mie un bine si spune-mi cat a platit Steaua ca sa-l ia pe Hagi de la Sportul.Iar despre nationala din 84,sa nu uiti ca mai era si Dinamo care de asemenea lua ce vroia pe de-a moaca.

ciuby30.04.2009 13:10

A platit o nimica toata. Ochiometric cam un milion de euro. Sper ca stii engleza ;)

http://www.fifa.com/newscentre/news/newsid=70198.html

redondo30.04.2009 14:01
A platit o nimica toata. Ochiometric cam un milion de euro. Sper ca stii engleza ;)

http://www.fifa.com/newscentre/news/newsid=70198.html

Pretul a fost urmatorul...0 lei...transfer in beneficiul fotbalului romanesc.UEFA nu are date concrete despre situatia de atunci din tarile comuniste.

Bombonel9430.04.2009 16:29

toata viata mi'am dorit sa vad la un meci al Stelei asa ceva <

dar nu se va intampla asta niciodata..:|si totusii asta ramane visul meu..sa vad cum tot stadionu canta imnul echipei Steaua..sau sa sustina tot stadionu echipa...dar mai intai poate Steaua Bucuresti va aveea un imn cum au alte echipa...
stellian02.05.2009 06:34

@bombonel , impresionant , asta inseamna spectacol si suporter adevarat , la noi nu o sa vezi asta niciodata , oamenii aia chiar vin cu dragoste de fotbal la stadion si vin pt echipa nu sa se injure intre ei. si eu visez la o zi in care suporterii a doua echipe sa poata sta impreuna in tribune fara sa se injure sau sa se bata , sa isi incurajeze fiecare echipa si sa poata sta unul langa celalalt , dar ramane doar un vis. la noi huliganismul si incultura sunt ridicate la nivel de arta si ce e mai grav comparate cu termenul de suporter adevarat. eu vad altfel suporterul adevarat dar asta e o alta discutie.

MoWeed02.05.2009 08:06
eu vad altfel suporterul adevarat dar asta e o alta discutie.

O oaie fara minte care nu poate sa conteste conducerea? La urma urmei nu conteaza renumele distrus al clubului atata timp cat vine Beckham in Ghencea. Ca ne da 3-4 echipa lui este alta treaba, dar se poate lauda la servici la colegii dinamovisti ca l-a vazut pe Beckham pe Ghencea....

Performantele nu conteaza atata timp cat este Becali la Steaua. Pur si simplu singurul lucru care conteaza este sa scapam de acest jeg. Daca pentru acest scop trebuie sacrificata incurajarea echipei(si, da, scandarile din timpul meciului au efect; nimeni din presa nu va zice ca Jiji a fost contestat inainte de meci), asta este. De cancer nu poti scapa fara chimioterapie...

clausblaus02.05.2009 08:31
O oaie fara minte care nu poate sa conteste conducerea? La urma urmei nu conteaza renumele distrus al clubului atata timp cat vine Beckham in Ghencea. Ca ne da 3-4 echipa lui este alta treaba, dar se poate lauda la servici la colegii dinamovisti ca l-a vazut pe Beckham pe Ghencea....

Performantele nu conteaza atata timp cat este Becali la Steaua. Pur si simplu singurul lucru care conteaza este sa scapam de acest jeg. Daca pentru acest scop trebuie sacrificata incurajarea echipei(si, da, scandarile din timpul meciului au efect; nimeni din presa nu va zice ca Jiji a fost contestat inainte de meci), asta este. De cancer nu poti scapa fara chimioterapie...

Mo,te enervezi degeaba!Oricat ai incerca sa explici motivele,clare pentru majoritatea,pentru care peluzele il injura pe cornut,tot se vor gasi de astia care te intreaba,cu o naivitate sora cu prostia,de ce?

Nu stiu daca stii,dar intr-o turma oile isi urmeaza intotdeauna magarul!