FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

ghinion, oboseala, sau delasare?

mountytoma19.09.2005 02:18

nu cred ca este vreun stelist care sa nu fi fost entuziasmat de prima jumatate de ora a meciului cu Dinamo de ieri. la fel ca in meciul de la oslo, echipa parea ca si-a gasit cadenta, ca are acum un sistem de joc si ca deja nu mai conteaza impotriva cui joaca.

sincer, eu deja visam ca ii batem cu 5-0, un scor foarte drag mie cand e vorba de meci cu Dinamo.

pana si Dica jucase bine pana atunci (noroc ca e adormit si la golul lui Goian s-a lovit mingea de el si a ricosat la cel care a inscris, ca daca era vigilent si incerca sa suteze el sunt sigur ca o rata de la trei metri!), la golul pe care l-a marcat chiar ma gandeam sa scriu astazi ca m-as bucura sa il critic mereu iar el sa dea goluri asa...

pana la urma a fost 2-2, iar eu unul cred ca de vina este delasarea. sau abandonarea concentrarii. la oslo au reusit sa fie conectati la joc 100%. acolo au aratat ca stiu ca un meci nu este nici castigat dinainte, nici pierdut dinainte. si ca meciul trebuie jucat pana la ultimul fluier al arbitrului.

am mai scris pe undeva ca diferenta dintre stelisti pe de o parte si dinamovisti si rapidisti pe de alta este ca ai nostri de obicei nu vad jocul castigat dar nici pierdut dinainte, spre deosebire de ailalti care de multe ori joaca de zici ca asteapta sa se bata adversarii singuri (in tara, unde sunt cei mai vitejjji), sau joaca de parca se roaga la adversari (in cupele europene) sa nu ii umileasca prea tare.

pe langa regretul ca nu i-am batut pe caini, mai am unul: se pare ca Nicolita a inceput sa nu mai fie cu ochii pe minge tot meciul. si ca daca el continua asa, in loc sa fie [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] II, s-ar putea sa ajunga Cristea II! si ar fi mare pacat!

I.N.Money19.09.2005 07:40

avem un ghinion teribil....2 ocazii au avut si 2 goluri...

whatever19.09.2005 08:10
avem un ghinion teribil....2 ocazii au avut si 2 goluri...

asta pt ca au atacanti instare sa dea gol, nu stiu ce naiba e cu stelistii , au o gramada de ocazii si cand suteaza o fac aiurea

I.N.Money19.09.2005 12:08

m-am uitat atent in repriza a 2 a..orice 75 % din mingii ricosau la ei..din pacate vinovatu e Khamutovsky...asta e cu gandu la Dynamo Kiev... :cry: