Lãcãtuș crede cã suporterii sînt manipulați și recunoaște cã echipa și-a luat gîndul de la Liga Campionilor
- Domnule Lãcãtuș, toți suporterii v-au solicitat demisia. Ce aveți de gînd sã faceți?
- ªtiam de douã zile cã vor face asta, aveam informații. ªtirile din mass-media i-au influențat pe fani, dar e drept cã nici rezultatele nu mã ajutã. Asta este... Așa cum îmi place sã fiu aclamat, trebuie sã accept și contestãrile.
- Ce urmeazã?
- Noi am creat situația asta, tot noi trebuie s-o dregem! Jucãtorii sã-și schimbe un pic atitudinea. Vreau agresivitate mai mare, mai mult efort. Altfel existã pericolul sã ratãm participarea în Europa! Dacã nu ne îmbunãtãțim jocul, e posibil sã ratãm și Cupa UEFA.
- V-ați mulțumi cu Cupa UEFA?
- Da, ãsta e obiectivul acum. Rezultatele indirecte ne ajutã, însã dacã nu știi sã profiți, degeaba.
- Ar fi o soluție reconstrucția echipei?
- Acum ce facem, începem sã vorbim ca la echipa naționalã? Avem destui tineri, dar ei vor intra treptat în echipã.
- Suporterii v-au cerut ca mãcar pe Dinamo s-o învingeți. Credeți cã o victorie contra rivalei ar salva sezonul Stelei?
- Am avut o discuție cu fanii și nu știu de unde au auzit ei cã noi am avea de gînd sã le dãm meciul celor de la Dinamo! E o mare tîmpenie! Dar ei așa mi-au zis, cã asta e informația pe care o au.