FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Giovanni contestă cu bodyguarzii

ADRIAN PACURAR14.09.2005 03:44

"Pamela Becali, fiica lui Ioan Becali, actualul presedinte dinamovist, a sustinut recent examenul de admitere la Facultatea de Limbi Straine din Bucuresti. Cum a obtinut 9,64 la limba germană si 6,74 la limba spaniola Pamela s-a clasat prima pe lista locurilor cu taxa cu o medie de 8,19, rezultatele fiind afisate simbata Suparat că fiica sa ratase admiterea pe locurile fară taxa presedintele lui Dinamo a venit la facultate duminică după-amiază si, după ce a depus o contestatie, a inceput să ceară socoteală comisiei pentru nota obtinută de fiica sa la examenul de limba spaniola

În procesul verbal intocmit de membrii comisiei după plecarea lui Becali, acestia mentionează că Giovanni s-a infuriat după ce secretarul comisiei a replicat jignirilor sale, asa că a cerut ajutorul garzilor de corp. Potrivit ziarului "Cotidianul", secretarul comisiei a fost agresat fizic, in vreme ce un alt membru a "scapat" doar cu admonestari verbale. Desi au fost anuntati, intr-un tirziu, Politistii nu au mai apucat să dea ochii cu Ioan Becali, acesta parasind cladirea facultății inaintea sosirii lor si a decanului, după douazeci de minute de scandal.

Victima presedintelui dinamovist, asistentul universitar Cezar Tabarcea, a marturisit că Giovanni a aruncat in el cu un pasaport, vrind să sustină că fiica sa, nascută din m-amă columbiana deci vorbitoare nativă de spaniola nu putea lua o notă mai mică tocmai la acest examen. "Ar insemna ca nici un roman să nu pice examenele de limba romana pe motiv că e vorbitor nativ", a explicat decanul facultății, prof. dr. Alexandra Cornilescu.

Pamela fusese admisa

Printre tipetele presedintelui dinamovist, profesorii incercau să-i spună că fiica sa intrase, in cele din urma pe un loc fară taxa gratie retragerii unei candidate. Martorii povestesc că asta l-a infuriat si mai tare pe Ioan Becali, care sustinea că el nu are nevoie de "pomana nimanui".

"După ce fratele meu s-a prezentat drept tatal lui Pamela, unul dintre profesori l-a luat la misto si i-a zis că nu e corect «lui Pamela», ci «Pamelei», iar un altul că ar trebui să fie multumit că ia lectii de gramatică gratis"

Victor Becali

ANTECEDENTE

Tip periculos si violent

- in 1998, Ioan Becali, pe atunci impresar, s-a adresat ziaristilor care dezvaluiseră trecutul de puscariaș al lui Victor Piturcă că-i "va face de la briu in jos"

- in 2004, Becali l-a amenintat si lovit cu tirnacopul pe Florentin Pandele, primarul comunei Voluntari

- in urmă cu o luna după o altercatie cu fanii dinamovisti la un meci cu Farul, Becali i-a convocat pe suporteri la o sedință la care a venit insotit de o armată de bodyguarzi "sursa www.gsp.ro

ADRIAN PACURAR14.09.2005 03:45

ei da asta intrece mult prea mult , daca nu enimeni in tara asta sa proteje lumea , elitele in fata unor ...imi readuce in minte gandul pe care l-am abandonat sa plec intre straini ,ASA CEVA NU SE POATE!

Crazy_Sanchez14.09.2005 08:41

Sincer daca subiectu este un Becali nu ma mai surprinde nimic :roll:

Bogdan4Steaua14.09.2005 08:56

Nu sunt deloc deacord cu ce a facut acesta. E lipsa de respect fata de toata lumea. Totusi, preferam sa nu gasesc astfel de articole intr-un ziar de sport. Acesta e un articol de scandal si isi are locul intr-un ziar adecvat.

reddog14.09.2005 13:31

Nu ca l-as suferi eu prea mult pe breazul nostru conducator, dar nu prea vad motivul acestui post. Sa incepem sa spunem toate chestiile care tin de scandal? Pai nu s-ar mai termina lista...

Bodanel14.09.2005 16:18

Cred ca a intrecut orice limita. Sunt curios daca va lua cineva vreo masura.

Crazy_Sanchez14.09.2005 17:37

ca tot e vorba de jiovani , sa mai auzit ceva de acel accident in care a calcat un copil pe trecerea de pietoni :?:

SSK14.09.2005 18:10
ca tot e vorba de jiovani , sa mai auzit ceva de acel accident in care a calcat un copil pe trecerea de pietoni :?:

eu zic sa nu starnim lucrurile, ca poate descoperim ca de fapt copilul a atacat jeep-ul si i-a mai provocat si daune :roll: