Ultimele evenimente petrecute pe stadionul din Ghencea, la meciul Stelei cu Gloria Bistrița, au lãsat urme adânci în sufletul lui Becali, aflat în arest.
Mâhnire e poate cuvântul cel mai potrivit pentru a descrie starea emoționalã a patronului în privința atmos-ferei create pe stadion, când numele sãu a fost din nou hulit, deși nu era la meci.
Pãi bine, mã, nu mã aștept eu la compasiune din partea ãstora (n.r. - ultrașii din galerie), dar nici sã fiu înjurat în ultimul hal acum, când nici mãcar nu sunt acolo! Pãi, eu cu ãștia nu mã împac niciodatã. Dacã ãsta e binele pe care mi-l doresc ei mie, mai bine lasã, ar fi spus latifundiarul atunci când a vãzut mesajele scrise împotriva sa.
Doar angajații clubului îl mai susțin
Preocupat mai mult de situația în care se aflã, Gigi Becali nu are timp sã își canalizeze toate energiile spre echipã, dar latifundiarului îi trece prin cap sã renunțe la Steaua, acolo unde, în afarã de jucãtori și de angajații clubului, nu pare sã-și mai gãseascã simpatizanți.
De altfel, președintele Valeriu Argãsealã a și declarat într-o ediție a emisiunii Fanatik: Gigi Becali are toate motivele din lume sã renunțe la Steaua!
E o declarație care vine într-un context destul de dificil pentru finanțator și care repune în discuție posibilitatea ca Steaua sã fie scoasã la vânzare. Argãsealã sperã însã ca patronul sãu sã nu facã acest pas: Îl cunosc ca fiind un luptãtor și, dupã ce a bãgat atâția bani la club, ar fi greu sã se despartã de Steaua
VARIANTA 1 - O lasã nepoților
Dacã va da curs gândurilor care îl macinã și va renunța la Steaua, atunci Gigi Becali are la îndemânã cea mai probabilã variantã. Aceea de a ceda Steaua unuia dintre nepții sãi. În cãrți ar fi Lucian, nepotul favorit al lui Becali, despre care se spune cã unchiul sãu i-a schimbat viața, aproape adoptându-l. Apoi ar mai fi bãiatul cel mic al lui Virgil Becali, Valentin, care antreneazã o grupã de copii la Steaua. Cei doi sunt nelipsiți de la tribunal de când unchiul lor e judecat și îl viziteazã destul de des.
VARIANTA 2 - O cedeazã pe bani mulți
Gigi Becali a mai declarat în trecut cã e gata sã vândã Steauacelui care va da peste 40 milioane de euro. De multe ori glumea pe acest subiect, însã aruncând aceastã "bombã" în presã, nu ar fi exclus ca el sã fi testat piața.