FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Vinde Steaua? (ProSport)

fcsteaua.ro08.04.2009 10:55

Ultimele evenimente petrecute pe stadionul din Ghencea, la meciul Stelei cu Gloria Bistrița, au lãsat urme adânci în sufletul lui Becali, aflat în arest.

Mâhnire e poate cuvântul cel mai potrivit pentru a descrie starea emoționalã a patronului în privința atmos-ferei create pe stadion, când numele sãu a fost din nou hulit, deși nu era la meci.

Pãi bine, mã, nu mã aștept eu la compasiune din partea ãstora (n.r. - ultrașii din galerie), dar nici sã fiu înjurat în ultimul hal acum, când nici mãcar nu sunt acolo! Pãi, eu cu ãștia nu mã împac niciodatã. Dacã ãsta e binele pe care mi-l doresc ei mie, mai bine lasã, ar fi spus latifundiarul atunci când a vãzut mesajele scrise împotriva sa.

Doar angajații clubului îl mai susțin

Preocupat mai mult de situația în care se aflã, Gigi Becali nu are timp sã își canalizeze toate energiile spre echipã, dar latifundiarului îi trece prin cap sã renunțe la Steaua, acolo unde, în afarã de jucãtori și de angajații clubului, nu pare sã-și mai gãseascã simpatizanți.

De altfel, președintele Valeriu Argãsealã a și declarat într-o ediție a emisiunii Fanatik: Gigi Becali are toate motivele din lume sã renunțe la Steaua!

E o declarație care vine într-un context destul de dificil pentru finanțator și care repune în discuție posibilitatea ca Steaua sã fie scoasã la vânzare. Argãsealã sperã însã ca patronul sãu sã nu facã acest pas: Îl cunosc ca fiind un luptãtor și, dupã ce a bãgat atâția bani la club, ar fi greu sã se despartã de Steaua

VARIANTA 1 - O lasã nepoților

Dacã va da curs gândurilor care îl macinã și va renunța la Steaua, atunci Gigi Becali are la îndemânã cea mai probabilã variantã. Aceea de a ceda Steaua unuia dintre nepții sãi. În cãrți ar fi Lucian, nepotul favorit al lui Becali, despre care se spune cã unchiul sãu i-a schimbat viața, aproape adoptându-l. Apoi ar mai fi bãiatul cel mic al lui Virgil Becali, Valentin, care antreneazã o grupã de copii la Steaua. Cei doi sunt nelipsiți de la tribunal de când unchiul lor e judecat și îl viziteazã destul de des.

VARIANTA 2 - O cedeazã pe bani mulți

Gigi Becali a mai declarat în trecut cã e gata sã vândã Steauacelui care va da peste 40 milioane de euro. De multe ori glumea pe acest subiect, însã aruncând aceastã "bombã" în presã, nu ar fi exclus ca el sã fi testat piața.

MoWeed08.04.2009 11:01

Afara din Ghencea nenorocitule!

Virgil08.04.2009 11:09

In mod sigur si-ar face un bine daca ar vinde Steaua. Dar nu prea vad musteriii sa se inghesuie sa o cumpere. Tare mi-e teama ca editia de campionat 2008/2009 va fi ultima pentru Steaua.

Va ramane in istorie ca fiind cea mai titrata echipa romaneasca.

vio808.04.2009 11:11

Va agitati degeaba, nu pleaca el cu una cu doua.Treaba e ca jucatori sunt afectati de ce i se intampla lui si asta nu e normal.

Guardian08.04.2009 11:15

Sunt afectati pe naiba , nu au valoare !

vio808.04.2009 11:17

Ai dreptate 100%.

stelutawillis08.04.2009 11:34

Exact... fotbalistii stelisti au nevoie de sustinere... nu sa li se intoarca spatele...

Este foarte ciudat ce se intampla, mai rau este ca Steaua pierde cel mai mult, dar se pare ca nu toti suporterii Stelei realizeaza acest lucru.

Sunt extrem de trista nu credeam vreodata ca se va ajunge ca suporterii sa se certe intre ei...

Cei care au de castigat sunt rivalii Stelei

Dar cine sa mai realizeze acest lucru intr-un asa calvar.

Forzza Steaua, forzza Neaga, forzza Dica>:D<

Astristul08.04.2009 11:35

As putea adauga si faptul ca n-au nici antrenor!

vio808.04.2009 11:38

In momentul de fata nu au nimic.

shack3r08.04.2009 11:50
Forzza Steaua, forzza Neaga, forzza Dica>:D<

Noapte buna .

twetwet08.04.2009 12:15

hai gigele hai ca se poate!

renunta acu cat nu e prea tarziu

uite...ti-a oferit nebunu un loc pe listele lui...te ocupi de politica unde te descurci =))

hai ca m-am distrat cu tine, ti-am facut o aroganta!

vinde odata berbecule!!

vio808.04.2009 12:18

Curios e faptul ca e mai iubit ca niciodata. Vad ca multi ii iau apararea:Vadim,Paunescu si altii.Vadim zicea ca e posedat acum il baga pe lista la alegeri.

stelutawillis08.04.2009 12:28

Eu stiu ca Neaga si Dica numai sunt la Steaua stai linistit (posibil la acest lucru te-ai referit) nu te priveste pe cine apreciez eu ca si fotbalist, in plus fii mai politicos.

forzza Steaua, forzza Neaga, forzza Dica>:D<

Azzido08.04.2009 13:27

Gigele, nu te-ai plictisit sa fii ciuca batailor in Ghencea ?

Pleaca !

vio808.04.2009 13:43

Sa stiti ca eu chiar l-am placut pe Gigi la inceput.Pana am realizat ca el nu face nimic daca nu are ceva de castigat.Apoi usurinta cu care renunta la jucatori buni numai ca asa vrea el.Faptul ca se baga peste antrenori nu e numai vina lui ,si antrenori sunt de vina ca ii dau voie.

4_ever_steaua08.04.2009 15:08

"Doar angajații clubului îl mai susțin "

doar nu se asteapta sa-l sustina suporterii stelisti...si angajatii il sustin pentru ca sunt constienti ca daca Becali dispare,le dispar salariile...dar privind din alta directie,nici ei nu il suporta pe Becali...

diamond_man08.04.2009 15:42

Ba, da' noi cand scapam de boul baltii? Acuma alta, l-a bagat "Pastile" la PRM. Sa vezi acuma: ne-am iubit mereu, ne-am stimat, ne-am apreciat...Si Nebunu' e disperat dupa publicitate, doar-doar o papa si el ceva. Oricum, sper ca ne vom distra din nou vineri seara pe stadion.

Nyghty09.04.2009 06:56

Hmm...Asteapta invitatie nea Jiji? Ca din partea adevaratilor suporteri a primit-o demult: Becali George PLEACA din Ghencea!

r3fl3x09.04.2009 11:00

In mod sigur si-ar face un bine daca ar vinde Steaua. Dar nu prea vad musteriii sa se inghesuie sa o cumpere. Tare mi-e teama ca editia de campionat 2008/2009 va fi ultima pentru Steaua.

Va ramane in istorie ca fiind cea mai titrata echipa romaneasca.

... si mie tot de asta mi-e frica ... sper sa cumpere cineva Steaua .. nu mai bogat decat Becali dar sa investeasca in club...

redondo09.04.2009 11:19

Editia 2008-2009 va fi ultima pentru Steaua...in ce sens? Ultima in aceste echipamente groaznice? Sau stati putin,ca se vorbeste de desfiintare...Incredibil!

KERATOCONUS09.04.2009 13:15

Sper ca pana-n vara sa scapam de cioban!

p.s @redondo...felicitari pentru victoria de ieri...m-a uns pe suflet! :)

the_ace09.04.2009 15:55

for reflex and virgil

Frate voi ganditi ? cum plm credeti ca se poate desfiinta Steaua ? Dincolo de ce simtim noi suporteri Steaua este un brand puternic (probabil ca cel mai puternic din tara) si cu siguranta intotdeauna se va gasi cine sa o cumpere fie ca e stelist fie ca vrea sa faca bani fie ca vrea sa spele bani sau poate toate la un loc!!!