FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pandurii - Steaua: 2 - 0 (1 - 0)

«14567»
Ronnie08.04.2009 12:52

Nu va mai atacati ca fraierii. Calm!

danutzberceni08.04.2009 12:52

@Grenada

Asta vroiam si eu sa zic. Nu stai cu aia cu care nu te intelegi de frica sa nu dai peste alta mai a dracu.

dalexandru2008.04.2009 12:52

ar fi bine sa vanda tot si sa dispara (Doamne ajuta!) si... chiar imi doresc sa se duca la Dinamo de ar fi posibil, numai oameni de caracter sunt pe acolo, si, la ce transferuri au facut in ultimul timp, o sa ajunga sa traiasca din pensiile jucatorilor iar Becali le va da de mancare laptic si urda, gaze au de la nenea Borcea...

Stanici08.04.2009 13:05
Scapi greu de prosti ! si de Gigi oricum nu o sa scapati :))

Cel mai bine ie sa vanda el din actiuni si sa mai vina cativa cum ie la Dinamo !

Mai zine prietene demonstreazane ce fel de oameni ie astia valabilii ca tine!

vio808.04.2009 13:09

Lasati fratilor omul in pace daca el asa stie sa scrie.Ce sunteti profesori de lb romana?

dalexandru2008.04.2009 13:11

acum ramane intrebarea: va fi sau nu fluierat Lacatus de majoritatea suporterilor la meciul cu Farul? Sau vor aparea iar baietii cu "free Gigi&forgive Laca"?

vio808.04.2009 13:13
acum ramane intrebarea: va fi sau nu fluierat Lacatus de majoritatea suporterilor la meciul cu Farul? Sau vor aparea iar baietii cu "free Gigi&forgive Laca"?

Baietii sigur vor aparea pentru ca si printre voi sunt multi care una spun si alta gandesc.

dalexandru2008.04.2009 13:25

Ai foarte, foarte mare dreptate, multi se vand, altii-s doar prosti... intrebam de curiozitate ca sunt curios pana cand ne mintim, am vazut ce poate Lacatus de cand a fost ales prima data ca antrenor. intrebam pt ca parca vad un alt comunicat de genul: " echipa edemoralizata, Becali e-n cusca, hai la stadion sa ne incurajam campionii uitand ce-a fost, sa trecem peste toate impreuna, poate mai prindem un loc in naveta aia care va fi lansata pe marte etc... "

vio808.04.2009 13:34

Am renuntat sa mai merg pe stadion de la meciul din tur cu FC Arges,sti de ce?Forumul asta era plin de instigatori la adresa unui anume jucator( nu zic care) dar acolo am auzit ca toata lumea il incuraja. Asa am ajuns la concluzia ca unii sunt foarte prefacuti aici spun una si acolo sunt miei blanzi.

dalexandru2008.04.2009 13:44

Asa e si in viata nu doar pe stadion, nu-ti poti lasa caracterul acasa cand vii pe stadion, din contra, acolo se manifesta cel mai intens. Contestatari vor fi sigur, important e cati si daca vor fi si lingaii,desi, dupa dezastrul cu Pandurii, ar trebui sa se vada care e adevarul.... Imi pare rau ca ne injuram intre noi aici... cainii latra, fiara si oaia merg...

anti gigi08.04.2009 14:02
Am renuntat sa mai merg pe stadion de la meciul din tur cu FC Arges,sti de ce?Forumul asta era plin de instigatori la adresa unui anume jucator( nu zic care) dar acolo am auzit ca toata lumea il incuraja. Asa am ajuns la concluzia ca unii sunt foarte prefacuti aici spun una si acolo sunt miei blanzi.

care jucator?.....Lovin sau Banel?

marius787908.04.2009 14:02

ai sa vezi vineri cum tot stadionul o sa-i strige numele lui Lacatus.....toti il critica aici dar la stadion uita subit tot.

vio808.04.2009 14:08
care jucator?.....Lovin sau Banel?

Banel

ai sa vezi vineri cum tot stadionul o sa-i strige numele lui Lacatus.....toti il critica aici dar la stadion uita subit tot.

Asa se intampla de obicei,e o regula aici sa fii bine vazut zici ca ei ,acolo e altceva ,fiecare de capul lui.Am mai vazut de astea si din astia.

anti gigi08.04.2009 14:17

tu consideri ca Banel este un jucator bun?....daca da atunci te rog sa mi explici si mie ce calitati are si de ce nu joaca nimic pt ca nu inteleg ce joaca si e tot timpul titular

vio808.04.2009 14:24
tu consideri ca Banel este un jucator bun?....daca da atunci te rog sa mi explici si mie ce calitati are si de ce nu joaca nimic pt ca nu inteleg ce joaca si e tot timpul titular

Da imi place Banel, si nu trebuie sa dau nimanui explicatii,pentru ca nu sunt in masura,pot sa iti explice asta antrenori care au fost si cel care este acum la Steaua de ce e titular.Nu eu fac echipa si nu sunt o autoritate in domeniu.Poate tu esti, zi-mi tu.

Si daca nu e un jucator bun zi-mi si pe cine consideri in momentul de fata jucator bun.Eu nu vad nici unul.

anti gigi08.04.2009 14:26

te am rugat sa mi spui ce calitati are Banel si de ce crezi ca joaca bine ,doar atat.....nu cred ca e greu raspunsul

vio808.04.2009 14:29

Nu am spus ca joaca excelent am spus ca imi place si sti de ce ? Ca e inimos , cel putin asa il vad eu.acum zi tu ce jucatori buni avem.

nemilosul08.04.2009 14:30

cum de ce ii place de Banel??ca are cocaru` negru si chel

vio808.04.2009 14:33
cum de ce ii place de Banel??ca are cocaru` negru si chel

Cred ca esti intarzaiat mintal,du-te la un consult REPEDE.

Nu stiu cum vi se da voie sa postati asa ceva.

noname_fu08.04.2009 14:43

parca erai pasnica Viorica :). 8 este varsta ta?

ovidiu1108.04.2009 14:45
Nu am spus ca joaca excelent am spus ca imi place si sti de ce ? Ca e inimos , cel putin asa il vad eu.acum zi tu ce jucatori buni avem.

Nu vreau sa contrazic pe nimeni si consider ca fiecare persoana are dreptul la o opinie, insa Banel e unul din cei mai slabi jucatori de la Steaua. Nu cred ca e un secret ca el alearga, dar nimic mai mult. El e pur si simplu un anti-talent, nu stie sa faca nimic cu mingea aia. Tehnica in regim de viteza nu are (asta ar trebui sa aiba un mijlocas de banda in primul rand). Singurul lucru pe care il face e sa bage capul in pamant si sa fuga, fara sa vada jocul deloc. E mult prea putin tehnic ca sa-l folosesti mijlocas, si mult prea zapacit si dezordonat ca sa il folosesti fundas (vezi, de exemplu, meciul cu dinam0 din groapa). Si, nu in ultimul rand, centreaza execrabil. Tot la meciul ala cu dinam0, la o faza fixa foarte buna din lateral, zidul cainilor era format doar din torje (un jucator care incape intr-un buzunar) si al nostru mare jucator l-a nimerit, cand avea ditamai tarlaua la dispozitie. Asta ca sa nu zic despre meciul de ieri, ca a dat nenumarate centrari "perfecte" din corner. Si ne mai intrebam de ce nu mai dam gol din faze fixe.

Jucatori mai buni: Szekely si Semedo sunt 3 clase peste el, folositi ca mijlocasi dreapta si antrenati de cine trebuie.

vio808.04.2009 14:51
parca erai pasnica Viorica :) . 8 este varsta ta?

Ma faci sa zambesc. Esti un dragut ,cum le sti tu pe toate.Mori de curiozitate?

Nu vreau sa contrazic pe nimeni si consider ca fiecare persoana are dreptul la o opinie, insa Banel e unul din cei mai slabi jucatori de la Steaua. Nu cred ca e un secret ca el alearga, dar nimic mai mult. El e pur si simplu un anti-talent, nu stie sa faca nimic cu mingea aia. Tehnica in regim de viteza nu are (asta ar trebui sa aiba un mijlocas de banda in primul rand). Singurul lucru pe care il face e sa bage capul in pamant si sa fuga, fara sa vada jocul deloc. E mult prea putin tehnic ca sa-l folosesti mijlocas, si mult prea zapacit si dezordonat ca sa il folosesti fundas (vezi, de exemplu, meciul cu dinam0 din groapa). Si, nu in ultimul rand, centreaza execrabil. Tot la meciul ala cu dinam0, la o faza fixa foarte buna din lateral, zidul cainilor era format doar din torje (un jucator care incape intr-un buzunar) si al nostru mare jucator l-a nimerit, cand avea ditamai tarlaua la dispozitie. Asta ca sa nu zic despre meciul de ieri, ca a dat nenumarate centrari "perfecte" din corner. Si ne mai intrebam de ce nu mai dam gol din faze fixe.

Jucatori mai buni: Szekely si Semedo sunt 3 clase peste el, folositi ca mijlocasi dreapta si antrenati de cine trebuie.

Semedo??? Dupa stiu eu cine e cea mai proasta achizitie de la Steaua.

grizzly08.04.2009 14:58

si ti se pare ca stii atat de multe? daca zici ca Banel e fotbalist inseamna ca te pricepi la hockey in nisip sau golf pe apa.

vio808.04.2009 15:00

Vesnica poveste:nu ai dreptul la o parere proprie,fie ea si gresita.

Nu aveti cu cine sa va certati?

ovidiu1108.04.2009 15:00
Semedo??? Dupa stiu eu cine e cea mai proasta achizitie de la Steaua.

Da, Semedo. Nu ma intereseaza parerea lui "stii tu cine"... ideea e ca acum, de cand Lacatus e antrenor, nici Goian si Ghionea nu mai sunt aceiasi fundasi aproape perfecti (cel putin la nivelul ligii 1 erau cei mai buni), Szekely nici n-a avut sansa sa joace, dar ce facea el la Otelul il recomanda pentru a i se da sanse (deci l-a cam stricat si pe el), si exemplele pot continua. Asadar, putem trage concluzia ca si Semedo e "stricat" de Lacatus. La Nicolita nu cred ca se poate pune problema sa fie "stricat", ca el atat a putut tot timpul, meciurile bune cu Betis sau alte echipe fiind doar niste "accidente".

«14567»