FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Dinamo, 5-0 la juniori B (SteauaFC.com)!

fcsteaua.ro06.04.2009 14:41

Grupa de juniori B a Stelei, pregatita de antrenorul Ion Toma, a castigat, duminica, cu scorul de 5-0 in fata rivalilor de la Dinamo, o partida contand pentru etapa a XV-a din campionatul organizat de FRF. Pentru ros-albastri au inscris Marius Stefan, Florentin Matei (doua goluri), Vlad Ciocianu si Darius Enache.

Antrenorul Ion Toma a folosit urmatoarea echipa de start: Stefan CIUCULESCU – Bogdan MORARI, Alexandru CALIN, Vlad CIOCIANU (cpt.), Marius Stefan – Teodor LICA, Adrian FLOREA, Nicolae IONESCU, Bogdan VATAJELU – Irinel Dumitru, Florentin MATEI

Rezerve: Valentin Constantin, Mihai POPA, Darius ENACHE, Gabriel Ion, Bogdan CHIRICA, Florin Lungu, Bogdan CHIRITA

Competitia de Juniori B este rezervata participarii copiilor nascuti in anul 1992, insa FC Steaua este singurul care participa cu grupa de copii nascuti in anul 1993. Cu toate acestea, echipa ocupa locul 2 in campionat (pozitia ii permite calificarea la turneul final), iar obiectivul acestei grupe este castigarea Campionatului National de Juniori B.

Dintre jucatorii acestei grupe, sase au fost convocati la actiunile lotului national, in perioada 7-10 aprile 2009: Vlad CIOCIANU, Teodor LICA, Adrian FLOREA, Bogdan VATAJELU, Irinel Dumitru si Florentin MATEI.

In alta ordine de idei, grupa de juniori A, pregatita de Gigel Gheorghe si Constantin Dumitriu au pierdut derby-ul cu Dinamo, cu scorul de 0-2, in ciuda faptului ca au dominat partida si au ratat numeroase ocazii de a inscrie.

SSK06.04.2009 16:17

Nu stiu de ce traiesc cu impresia ca Steaua II are rezultate foarte bune in ultima vreme...

Lari06.04.2009 16:20

SSK, Steaua II si echipa asta sunt doua chestii diferite.

Dar e imbucurator ca apar rezultate tot mai promitatoare la mai toate grupele de juniori.

Daca nu retrogradeaza Dinamo II si Rapid II iar Steaua II va promova in B, sa vezi circurile naibii in Liga a II-a...

MoWeed06.04.2009 17:04

@Lari

Rapid II e in Liga a 3-a in serie cu Steaua II

Felicitari juniorilor

Lari06.04.2009 17:05

Upsy!

Multzam, Mo!

Sorry!

f234567k06.04.2009 18:02

Florentin Matei, cel mai talentat din generatia '93, sper sa joace in curand meci de meci la Steaua II .

Tupac Amaru06.04.2009 18:05

Ia sa facem o socoteala....2009-1993 fac 16...atatia ani au baietii astia.

Nelipsita pasare are - desi nu suntem siguri - circa aproximativ in jur de cam 24 de ani. Asta inseamna ca peste vreo doi ani, cand pustimea ar fi gata sa intre la bataie in meciurile adevarate, Intunecimea sa ar avea 26 de ani, adica absolut insuficient pentru a lasa locul unui fotbalist pe motiv de batranete (desi am auzit ca astia ar trai cam 400 de ani...brrrrrrrrr!!!!).

Cum transferul sau la o echipa din strainatate este - chiar si la mintea oilor, cred - pura fabulatie, asta inseamna ca daca seful sau nu ramane la parnaie o vreme indelungata (asa cum ar fi si recomandat si cum, desigur, ne dorim), iarasi vom asista la distrugerea carierelor unor potentiali fotbalisti de valoare in dauna baneilor, lovineilor si ovideilor....

Lari06.04.2009 18:08

Nenea Tupace, raspunsul la dilema dureroasa exprimata de tine este urmatoarea: un Antrenor.

Pe bune daca n-o sa-mi fac timp sa ma duc la meciurile alora de la Steaua II daca promoveaza!

Adrian06.04.2009 18:11

Baieti, nu va facetei sperante prea mari.

Atat timp cat acolo exista oameni ca Gigel Gheorghe si restul nepotilor becalieni, e imposibil ca orice jucator trece pe acolo sa nu se rateze!

Pacat de copii astia ca, din cate vad, au talent si calitati.

Astristul07.04.2009 07:41

Felicitari juniorilor!

Dupa 11 ani de la un astfel de rezultat, este imbucurator faptul ca el mai "apare", chiar daca nu mai vorbim de echipa mare ci de Juniorii B.

forzateaua

Mihai Somanescu08.04.2009 21:23

@Adrian

Ce stii despre Gigel Gheorghe?

Lari08.04.2009 21:39

Eu stiu ca a tinut in viata Sportul Studentesc cu jucatorii de care avea grija la grupele de juniori.

A venit in Ghencea cu multe realizari la activ: Gigel Bucur, Costin Lazar, Ionut Mazilu si, ca sa nu va plictisesc, aproape toti jucatorii care au jucat in ultimii ani la Sportul Studentesc inainte sa fie retrogradata din imbecilitatea lui Siman.