Stelistii adevarati sunt cei care incearca (si vor reusi) sa extirpeze tumoarea numita Becali,sunt cei care meci de meci sunt acolo langa echipa,sunt cei care stiu istoria clubului sunt cei care pentru o torta risca doasare penale,sunt cei care nu se vand pentru bani chiar daca sunt efini,sunt cei care vor doar binele echipei sunt cei care dupa meciuri nu pot vorbi fiindca sunt ragusiti sunt cei care pun echipa pe primul plan,sunt cei care pregatesc cate un spectacol la fiecare meci (si altii se lauda cu reusitele lor pe forumuri acestia fiind acei devoratori de seminte si suflatori in goarne)stelistii adevarati cred eu ii gasiti la peluze in randurile de jos
Si am uitat sunt putini dar sunt de calitate.Hai noroc
ai dreptate baietii aceia sunt demni de toata stima si respectul nostru! Pentru ca ei muncesc foarte mult pentru Steaua, isi rup din timpul lor, poate au probleme la servici din cauza asta, cu sefii, si mi se pare normal ca pe stadion sa se descarce de stresul acumulat, incurajand echipa, deci mi se pare urat ca alti oameni sa-i huiduie, pentru ca a "huidui" e un fel de atentionare, care poate fi perceputa si ca o "comanda". Pai pe stadionul omul acela, din primele randuri, merge sa se simta bine, ca probleme si stress are destule in viata de zi cu zi si nimeni nu are dreptul sa-i judece, sa le conteste munca, atata timp cat nu-i cunosc personal. Du-te si vorbeste cu el, daca vrei sa te invete si pe tine cum sa vopsesti o panza, sa-ti spuna de unde iti pot cumpara materiale, care-s cele mai bune, caci sigur, omul acela din primele randuri stie, caci el, intr-adevar este preocupat de detalii, ca totul sa iasa perfect, iar oamenii sa le aprecieze munca!
Acelor oameni din tribuna 1, care i-au huiduit data trecuta, deci oameni care nu fac "munca de jos", care nu stau in genunchi si intind o panza si indura frig ca sa o vopseasca, care nu depun eforturi fizice si de creatie, vreau sa-i intreb: cand mergeti la Muzeul Satului Roman, asa sa va destindeti si sa va eliberati de toata energia negativa acumulata la servici, si sa va "refaceti bateriile" care mergeti si va plimbati prin Cismigiu, spuneti-mi: aruncati toate tigarile in cos? nu, ca daca erau aruncate, Cismigiul era curat. Nu puteti da vina pe altii, caci baietii acestia nu au timp liber sa se ralaxeze, ei sunt fie la servici, fie pe stadion. Stadionul e locul unde merg ca sa se simta bine si sa-si manifeste iubirea pentru Steaua. Nu va convine ceva, sau nu intelegeti un mesaj de pe un baner apropiati-va , mergeti langa ei si cititi-l.
Va place o panza vopsita? mergeti sa o studiati! Baietii aceia sunt pictori, sunt graficieni, sunt zugravi, sunt croitori etc. si nu pentru ca au o diploma, ci pentru ca un baiat din peluza face toate muncile aste voluntar, deci are talent, stie sa se descurce si in viata reala, caci oricand se pot reprofila. Sunt artisti, iar opera nu se contesta niciodata, o opera de arta se analizeaza stilistic si abia dupa ai dreptul sa ii spui daca el nu s-a incadrat stilului, ca are unele lucruri care sunt poate un pic exagerate si risca ca lumea sa-l incadreze diferit.
Oricum baiatul ala reprezinta Steaua, adica unitatea in diversitatea profesiilor, insa tu, cel care il huidui, nu reprezinti Steaua, pentru ca tu ai o singura profesie manager sau director , adica niste functii, nu profesii! Deci, e cazul sa te intorci si tu la baza, sa te autonalizezi, sa vezi cum esti si ce esti, si abia dupa sa-l contesti pe altul care a luat-o treptat,trecand prin toate. Iar baiatul din peluza, este si un soldat adevarat, caci daca tu i-ai fi prieten, acesta te-ar apara intotdeauna cand tu ai da de necaz, prin simplu fapt ca te-ar imbarbata si ti-ar da forta sa mergi mai departe.